Cum a serbat Andreea Bălan aniversarea de 3 anișori a Clarei, fiica ei cea mai mică

Cum a serbat Andreea Bălan aniversarea de 3 anișori a Clarei, fiica ei cea mai mică

Alida Enache

Acasă la Andreea Bălan (37 ani) s-a dat o petrecere pe cinste în weekend-ul care tocmai a trecut. Fiica sa, Clara Maria a împlinit frumoasa vârstă de 3 anișori și a fost sărbătorită cu mare fast. Nici că se putea altfel!

Situația pandemică actuală nu i-a permis solistei să o celebreze pe micuța Clara în alt mod, așa că vedeta și-a chemat persoanele apropiate acasă pentru a de distra de pomină împreună. La “marele eveniment” au participat nume grele din showbiz-ul românesc, printre care și Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu și Andreea Bănică.

Imagine cu tortul Clarei Maria, fiica Andreei Bălan, 2022                                                                     Sursa foto: Instagram

De petrecerea micuței Clara Maria s-au putut bucura virtual și fanii Andreei Bălan deoarece vedeta a postat pe pagina sa personală de Instagram numeroase fotografii și videoclipuri de acolo.

„Chiar acum o sărbătorim pe Clara și avem un super party cu prieteni de suflet, cu multă iubire și voie bună.”, a transmis aceasta.

Imagine cu Andreea Bălan și invitatele de la ziua de naștere a Clarei Maria 2022Sursa foto: Instagram

Sărbătorita zilei a purtat o rochie superbă albă, dantelată și cu volane, demnă de o adevărată prințesă. Nici sora sa cea mare, Ella, în vârstă de 5 ani, nu s-a putut lăsa mai prejos și a îmbrăcat o ținută identică cu a Clarei Maria. Și dacă cele două micuțe s-au pregătit cum se cuvine pentru petrecerea pe care o găzduiau, ce am mai putea spune despre mama lor? Andreea Bălan a purtat o rochie scurtă, roz, extrem de extravagantă, numai bună pentru o apariție pe covorul roșu.

Imagine cu Andreea Băla, Clara și Ella de la ziua Clarei anul 2022Sursa foto: Instagram

De la eveniment nu au lipsit nici cadourile, clovnii, muzica și, bineînțeles, voia bună. După cum se poate vedea în postările cântăreței, pare că aceasta ar fi descoperit adevărata rețetă a fericirii.

„Momentele frumoase le trăim împreună. Clara și Ella sunt cele mai fericite. Savurez fiecare clipă frumoasă alături de cei dragi și sunt recunoscătoare pentru iubire și prietenie.”, a mai menționat ea pe Instagram.

Imagine cu Andreea Bălan și invitații de la ziua fiicei sale Clara Maria, 2022Sursa foto: Instagram

Așa cum obișnuiește să facă în fiecare an, vedeta a transmis și de această dată pe pagina sa de Facebook un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia aniversării Clarei:

„Azi este (poate) cea mai importantă zi din viața mea, deoarece este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am renăscut la viață. Au trecut 3 ani minunați de când Clara a venit pe lume și inima mea s-a oprit pentru câteva secunde. Clarita ne-a umplut viețile cu năzdrăvăniile ei și ne-a oferit iubire, inocență, veselie și puritate. Iar eu, în acești 3 ani, m-am schimbat fundamental și am devenit cea mai bună mamă pentru ele. Sunt fericita și recunoscătoare pentru tot.

Imagine cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu de la ziua Clarei Maria, 2022Sursa foto: Instagram

Deși în mediul online este toată un zâmbet, Andreea Bălan a primit un motiv de îngrijorare de curând. În urmă cu doar câteva zilei de la aniversarea fiicei sale, a fost pronunțat în instanță divorțul acesteia de George Burcea (34 ani), iar magistrații au hotărât că cei doi să împartă custodia fetițelor lor. Artista își dorește custodie exclusivă asupra Ellei și a Clarei Maria și este decisă să facă recurs.

Citește și: Are sau nu operații estetice Andreea Bălan? Răspunsul vedetei este unul ferm

Surse articol: Click, Instagram Andreea Bălan, Facebook Andreea Bălan

Sursă foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Cum își răsfață Pepe frumoasa soție. Au plecat doar ei doi într-o destinație de vis pentru aniversarea lui Yasmine
Cum își răsfață Pepe frumoasa soție. Au plecat doar ei doi într-o destinație de vis pentru aniversarea lui Yasmine
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.