Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum arată acum actorii din "Familia Bundy", la aproape 25 de ani de la difuzarea ultimului episod

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

"Familia Bundy" a fost unul dintre cele mai de succes seriale americane ale anilor '90 și, cu toate că s-au împlinit mai bine de două decenii de la ultimul episod, multă lume își amintește cu plăcere de simpaticii membri ai acestei familii moderne disfuncționale. Sitcom-ul de pe FOX s-a derulat pe parcursul a 11 sezoane, totalizând 250 de episoade, ultimul fiind difuzat în iunie 1997.

Cum este lesne de înțeles, actorii care i-au interpretat pe Al Bundy, pe soția lui comodă și dichisită, Peggy, pe Kelly, fiica atractivă și prostuță a cuplului și pe Bud, fiul deștept, dar nu prea norocos, s-au schimbat foarte mult în ultimii 23 de ani, de la încheierea show-ului. Descoperă în galerie cum arată și ce fac astăzi eroii principali din popularul serial.

Love and Marriage

Love and Marriage

Cântecul lui Frank Sinatra, din 1955, ”Love and Marriage” a devenit un adevărat motto pentru serialul Familia Bundy (Married...with children), care a rulat pe parcursul a 11 sezoane, respectiv 270 de episoade. Populara serie aduce în prim plan o familie obișnuită de americani și aventurile lor cotidiene. În realitate, este o adevărată satiră la adresa familiilor disfuncționale, dar acest lucru nu a oprit simpatia spectatorilor față de cei patru membri, Al Bundy, soția sa, Peggy și cei doi copii adolescenți.

Majoritatea episoadelor au în centru eșecurile lui Al Bundy, fost fotbalist de succes, devenit vânzător de pantofi de damă, lipsit de noroc, precum și diversele întâmplări prin care trec ceilalți membri ai familiei.

În 2008, show-ul s-a plasat pe locul 94, în cadrul topului ”New TV Classics”, realizat de revista Entertainment Weekly. Deși serialul a avut o imensă popularitate, nu a atins un rating prea mare între seriile TV, din cauza faptului că postul FOX, unde rula acesta, nu era accesibil în anumite regiuni din SUA, postul în sine fiind mai puțin popular ca altele.

Sursa foto: Getty

Ted O’Neill alias Al Bundy

Ted O’Neill alias Al Bundy

Actorul Ted O’Neill a fost nominalizat la două Globuri de aur, pentru rolul mizantropului Al Bundy, care încearcă fel de fel de scheme nereușite, pentru a câștiga bani. Ajuns vânzător de pantofi pentru femei, Al nu are nici o mulțumire din munca sa, în vreme ce familia îl ironizează și nu-i poartă nici un strop de respect. Cu toate acestea, Al Bundy încearcă să se bucure de plăcerile simple ale vieții și apără cu ardoare onoarea familiei Bundy, deși este într-o continuă antipatie cu soția și cei doi copii.

După încheierea serialului, Ted O’Neill  a mai apărut în filme precum The Bone Collector (1999), miniseria The 10th Kingdom sau Spartan (2004) sau Finding Dory (2016).

Totuși, cel mai notabil rol după Familia Bundy a fost cel al unui alt patriarh, Jay Pritchett  din Modern Family, pentru care a fost nominalizat la trei premii Emmy și a câștigat patru SAG Awards. 

Sursa foto: Pinterest

Katey Sagal alias Peggy Bundy

Katey Sagal alias Peggy Bundy

Soția leneșă a lui Al Bundy, devenită un model de anti-gospodină, este interpretată de actrița Katey Sagal, cunoscută anterior și pentru cariera sa muzicală. Cu coafura ei inedită, de un roșu strident, Peggy refuză să lucreze și petrece majoritatea timpului în fața televizorului. Cheltuiește banii furați de la Al pe haine și cluburi, făcând în plus tot felul de glume pe seama lui, pentru slujba jalnică, igiena precară și abilitățile sexuale nesatisfăcătoare.

După încheierea serialului, Katey Sagal și-a continuat cariera de cântăreață, înregistrând un nou album solo, Room, în 2004. Ca și Ted O’Neill, Katey Sagal a fost nominalizată de patru ori la Globul de aur; după încheierea show-ului a mai apărut în scurte roluri episodice, cele mai notabile fiind rolul principal în serialul Simple Rules, care a rulat din 2002 până în 2005 și rolul Gemmei Teller Morrow, mama lui Jax Teller din Sons of Anarchy (2008-2014). Mai recent a jucat în Pitch Perfect 2 și Bleed for This, precum și într-un remake după Dirty Dancing, iar acum face parte din distribuția CBS’ Superior Donuts.

Sursa foto: Pinterest

Christina Applegate alias Kelly Bundy

Christina Applegate alias Kelly Bundy

Christina Appelgate apăruse deja într-o serie de filme și seriale TV, când s-a alăturat show-ului Familia Bundy, în rolul lui Kelly Bundy, fiica de 15 ani, cu tendințe promiscue și o figură stereotipă, de blondă fără prea multă minte.

După rolul lui Kelly, Christina Appelgate a apărut o carieră prolifică, apărând în filme precum The Sweetest Thing (2002), View from the Top (2003), Vacation (2015) sau Bad Moms (2016). Cel mai binecunoscut rol al său este Veronica Corningstone în Anchorman (2004) și în urmarea din 2013. Din 1998 până în 2000 a apărut în Jesse, apoi în Samantha Who? (2007-2009) și Up All Night (2011-2012). Applegate a câștigat un Emmy în 2003, pentru rolul episodic din Friends și a fost nominalizată la premiul Tony pentru Sweet Charity (2005).

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta