Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum arată acum actorii din "Familia Bundy", la aproape 25 de ani de la difuzarea ultimului episod

Joi, 02.07.2020
Love and Marriage

Love and Marriage

Cântecul lui Frank Sinatra, din 1955, ”Love and Marriage” a devenit un adevărat motto pentru serialul Familia Bundy (Married...with children), care a rulat pe parcursul a 11 sezoane, respectiv 270 de episoade. Populara serie aduce în prim plan o familie obișnuită de americani și aventurile lor cotidiene. În realitate, este o adevărată satiră la adresa familiilor disfuncționale, dar acest lucru nu a oprit simpatia spectatorilor față de cei patru membri, Al Bundy, soția sa, Peggy și cei doi copii adolescenți.

Majoritatea episoadelor au în centru eșecurile lui Al Bundy, fost fotbalist de succes, devenit vânzător de pantofi de damă, lipsit de noroc, precum și diversele întâmplări prin care trec ceilalți membri ai familiei.

În 2008, show-ul s-a plasat pe locul 94, în cadrul topului ”New TV Classics”, realizat de revista Entertainment Weekly. Deși serialul a avut o imensă popularitate, nu a atins un rating prea mare între seriile TV, din cauza faptului că postul FOX, unde rula acesta, nu era accesibil în anumite regiuni din SUA, postul în sine fiind mai puțin popular ca altele.

Sursa foto: Getty

"Familia Bundy" a fost unul dintre cele mai de succes seriale americane ale anilor '90 și, cu toate că s-au împlinit mai bine de două decenii de la ultimul episod, multă lume își amintește cu plăcere de simpaticii membri ai acestei familii moderne disfuncționale. Sitcom-ul de pe FOX s-a derulat pe parcursul a 11 sezoane, totalizând 250 de episoade, ultimul fiind difuzat în iunie 1997.

Cum este lesne de înțeles, actorii care i-au interpretat pe Al Bundy, pe soția lui comodă și dichisită, Peggy, pe Kelly, fiica atractivă și prostuță a cuplului și pe Bud, fiul deștept, dar nu prea norocos, s-au schimbat foarte mult în ultimii 23 de ani, de la încheierea show-ului. Descoperă în galerie cum arată și ce fac astăzi eroii principali din popularul serial.

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!