Cum arată casa lui Dani Oțil? A dat zgomotul orașului pe liniștea de la Corbeanca și cuibul de burlac pe "acasă" în familie

Cum arată casa lui Dani Oțil? A dat zgomotul orașului pe liniștea de la Corbeanca și cuibul de burlac pe "acasă" în familie

Ramona Jurubita

Sătul de agitația din București, Dani Oțil s-a mutat în Corbeanca, acolo unde are o vilă cu două etaje și cu multe facilități. A experimentat de toate pe parcursul celor 42 de ani pe care îi are, inclusiv statul într-o garsonieră timp de ani buni, așa că a reușit să își dea seama cum arată confortul pe care și-l dorește. Cu multă muncă și determinare, a reușit să aibă casa visurilor sale, pe care o împarte astăzi cu soția sa, Gabriela Prisăcariu Oțil (30 de ani) și cu fiul lor, Tiago (1 an și jumătate).

La cererea prietenilor și a urmăritorilor din online, Dani Oțil a acceptat provocarea de a-și filma locuința, arătând punctele cheie și colțurile în care el se simte cel mai bine. Unde crezi că petrece mai mult timp?

Locuința nu este nouă, căci a fost făcută în urmă cu mulți ani și a trecut mai bine de un deceniu de când vedeta de la Antena 1 s-a și mutat în ea. În mare parte, este realizată după ideile lui, dar îmbunătățirile recente au fost aduse la sugestia soției sale.

„Casa este oarecum desenată de mine, interiorul este un pic schimbat. Sunt multe elemente pe care le-am modificat. Am venit cu foaie, pix, m-am pus în fund în mijlocul fiecărui etaj și am început să desenez ce unde mi-aș dori.”, a explicat pentru Lovedeco.

Bucătăria lui Dani Oțil
Bucătăria lui Dani Oțil

S-a gândit mult la viitor când a decorat locuința și a făcut tot posibilul să obțină confortul pe care nu l-a mai întâlnit nicăieri. Până la urmă asta înseamnă acasă – confort, liniște și clipe magice petrecute alături de cei dragi. 

„Acasă poți să spui locului la care visezi după primele trei zile de vacanță. După vreo 3-4 zile începi să te gândești la confortul de acasă, care nu se suprapune cu confortul din vacanță.”, a subliniat el.

Piesele de mobilier au fost alese cu gust, dar și cu gândul că ar trebui să reziste trecerii timpului. Iată ce a mai spus prezentatorul despre întreg procesul de amenajare:

„Sunt foarte mândru de mine că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e masa care e din lemn natur, canapeaua pe care s-a dormit grav. Cel mai mândru sunt când vine câte un prieten care e mai bogat decât noi și mă întreabă de șase ori de unde e masa sau drezina. Masa de cafea sau de reviste folosește niște elemente de la o drezină.”

Livingul casei lui Dani Oțil
Livingul casei lui Dani Oțil

Și baia este extrem de specială, căci are o cadă rotundă încăpătoare și o fereastră în tavan, prin care poate admira soarele sau stelele în timp ce se relaxează. Interesant, nu?

„Mi-am dorit o baie în care să nu am gresie și faianță pentru că eu am trăit în gresie, faianță și mozaicul ăla celebru cu picățele...m-a distrus.”, a mărturisit bărbatul.

Se pare că a reușit să îmbine tehnologia cu obiectele clasice, iar rezultatul este unul impresionant. Piesa de rezistență a imobilului este, în mod neașteptat, pivnița. Acolo a amenajat un loc special pentru vizionat filme și pentru gaming.

„Eu când mi-am făcut casa am avut trei fetișuri. Unu, să am încălzire în pardoseală cum am văzut la niște bogați acum 10 ani la casă. (…) Fetișul doi, să am cinema în pivniță, dar nu l-am folosit de doi ani. (…) Mi-am luat un panou electric, face reclamă la televizor, e o chinezărie infectată și l-am montat în baie lângă duș și am tot timpul cu două grade în plus în baie. (…) Cei mai bine cheltuiți bani de când m-am mutat la casă. Costă foarte puțin, singura mea frică e să nu ia foc, pentru că e o chinezărie, dar încălzește obiectele, nu aerul.”, povestea Dani Oțil în trecut, potrivit TV Mania.

Terasa lui Dani Oțil
Terasa lui Dani Oțil

Și curtea reprezintă o zonă importantă a locuinței, așa că Dani Oțil a avut grijă să o întrețină și să o decoreze pe măsură. Chiar la intrarea în casă a plantat un măslin pe care l-a primit cadou de nuntă din partea colegilor de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Așa cum era de așteptat, lucrurile s-au schimbat de când Gabriela Prisăcariu s-a mutat la el. Au făcut împreună câteva modificări, mai ales că în viața lor a apărut și un copil. Bineînțeles, Tiago are camera lui, decorată potrivit vârstei sale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Cum ți se pare căminul în care familia lui Dani Oțil își petrece momentele libere? Potrivit informațiilor publicate pe Case Practice, vila cu două etaje ar fi valorat 100.000 de euro la vremea achiziționării.

Cum arată vila de lux din Corbeanca în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda: "Este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor"

Surse foto: Instagram, Instagram, Youtube

Surse articol: YoutubeEvaTvmaniaCasepractice

Articolul urmator
Femeile din viața lui Dan Bittman, eternul burlac al scenei românești: ”M-am îndrăgostit foarte ușor în viață”
Femeile din viața lui Dan Bittman, eternul burlac al scenei românești: ”M-am îndrăgostit foarte ușor în viață”
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.