Cum arată femeia pe care Alex Bodi a decis să o părăsească pentru Bianca Drăgușanu

Cum arată femeia pe care Alex Bodi a decis să o părăsească pentru Bianca Drăgușanu

Cristina Gherghina

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este mai ceva ca o telenovelă. Relația lor este presărată cu certuri, contraziceri și chiar agresiuni fizice. Cu toate acestea, cei doi mereu sfârșesc împreună. Despărțirile lor sunt tumultuoase, iar publicului îi este binecunoscut episodul în care cei doi s-au certat în văzul lumii, ca mai apoi sa apară la un eveniment împreună.

Însă, dacă viitoarele cuceriri pe care și le-a propus Bodi în materie de femei nu sunt un subiect cunoscut decât de el, merită să aflați cine este femeia pe care omul de afaceri a părăsit-o pentru a avea această relație cu năbădăi cu Bianca Drăgușanu. 

Extravagantul afacerist a postat la un moment dat o fotografie în care apare ținând-o strâns în brațe pe mama fiicei sale celei mici, Iulia, și așa fanii au putut să o vadă pe cea pe care a părăsit-o pentru Bianca Drăgușanu. Desigur, fotografia a fost ștearsă în cele din urmă.

Sursă foto: Wowbiz

De altfel, în 2018, Bodi a avut un moment în care s-a despărțit de Bianca și s-a reîntors în brațele fostei soții, iar momentul a fost imortalizat si imaginea a ajuns pe conturile de socializare. Poza de pe contul personal al afaceristului a fost însoțită de câteva hashtag-uri în limba engleză care pot fi considerate cu ușurință drept o declarație de iubire: #truelove (#iubireadevărată) și #neverdies (#numoareniciodată), părând astfel că sentimentele pentru fosta soție nu s-au stins. 

Este vorba despre Iulia (al cărei nume de familie nu este cunoscut publicului până în momentul de față), care este originară din Pașcani și lucrează în domeniul medical. Alex Bodi are cu ea o fetiță pe nume Selena, care acum locuiește în Germania. Înainte de a se iubi cu Iulia, acesta a avut o relație serioasă și la fel de prolifică, în Spania, cu o tânără pe nume Raluca, cu care a făcut o fetiță.

"Alex (...) a avut o relație de foarte mulți ani în Spania, în Madrid, acolo unde a cunoscut-o pe Raluca. Cei doi au avut o relație foarte lungă, undeva la 6-7 ani, din iubirea lor a rezultat fetița pe care ați văzut-o în pozele Biancăi. Dar există și al doilea copil al lui Alex, care este în Germania. Se numește Selena, pe care o are cu fosta lui iubită din Germania, Iulia”, a declarat unul din prietenii afaceristului pentru Cancan

Înainte de relația cu Bodi, Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, însă cei doi au divorțat la doar câteva luni după ce au devenit soț și soție. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia Natalie. 

Surse foto: Wowbiz, Facebook

Articolul urmator
Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil
Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.