Cum arăta Gabriela, soția lui Dani Oțil, înainte să devină celebră și să se lase pe mâna medicului estetician

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Marea câștigătoare

Marea câștigătoare

Gabriela s-a făcut remarcată printre ceilalți concurenți ai emisiunii și astfel a reușit să câștige primul loc în cadrul competiției și să semneze cu o prestigioasă agenție de modă de la Paris. Acela a fost momentul definitoriu pentru cariera sa și șansa de a-și face un nume în lumea modei. 

"Sunt fericită că am câștigat. Sincer, nu mă așteptam. Dacă la început mă gândeam că abia o să intru in emisiunea asta, nici prin cap nu îmi trecea că o să și câștig. E un lucru făcut bine și de care sunt mândră că am reușit să îl fac", a declarat ea, în cadrul emiisunii.

Sursa foto: Imgur

Citește și: Vedete care și-au făcut operaţii estetice şi acum regretă din suflet! Le-au desfigurat, arătau mai bine înainte!

Dezamăgită în dragoste

Dezamăgită în dragoste

Parcusul său în showbiz nu s-a oprit doar la participarea la emisiunea moderată de celebrul designer. Cu mulți ani înainte de a-l cunoaște pe Dani Oțil ea a participat la showul matrimonial "Te vreau lângă mine". La acea vreme avea 22 de ani și era foarte dezamăgită în viața ei sentimentală, mărturisind că bărbaților le este dificil să se apropie de ea.

"Din moment ce sunt scorpie, e mai greu să se apropie băieții de mine. Băieții fug de femeile frumoase și deștepte. În general, le plac femeile proaste, să le sucească cum vor ei pe degete. Nici nu sunt pregătită, am 22 de ani. Nu am un răspuns pentru această întrebare (n,r. de ce este singură). Probabil că sunt mai pretențioasă, foarte pretențioasă. Și nu-mi place să am în jurul meu orice bărbat. Am întâlnit și bărbați care mi-au spus – ești și frumoasă și tânără, tu o să-mi dai papucii repede, așa că mai bine ți-i dau eu ție. Le este frică să pună suflet", a povestit ea, în cadrul emisiunii. 

Sursa foto: Imgur

Citește și: Are sau nu operaţii estetice. Ce spune Andreea Bănică

Nerăbdători să devină părinți

Nerăbdători să devină părinți

Acum Gabriela și Dani așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel. Blondina este însărcinată în ultimul trimestru, iar cei doi se pregătesc intens pentru acest moment special din viața lor de familie. Vedeta arată absolut senzațional și a acumulat foarte puține kilograme, semn că este în continuare atentă în privința alimentației sale și își dorește să se mențină într-o formă fizică excelentă și după ce devenine mămică. 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator Mai are un pic și naste, dar se confruntă cu probleme. Ce se întâmplă cu soția lui Dani Oțil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.