Cum arată prima iubită a lui Ștefan Bănică Junior. Multă lume a rămas mască

Cum arată prima iubită a lui Ștefan Bănică Junior. Multă lume a rămas mască

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Știați că prima mare iubire a lui Ștefan Bănică Jr. a fost prezentatoarea TV Cristina Țopescu? În 1991, deja celebrul actor din „Liceenii” și viitoarea jurnalistă erau doi tineri superbi și au trăit o frumoasă, dar scurtă, poveste de dragoste. Ștefan era idolul multor fete, dar Cristina Țopescu l-a cucerit cu farmecul ei, pentru că la acea vreme era o adevărată frumusețe.

cristina si stefan

Sursa foto: Wowbiz.ro

O relație cu năbădăi

Relația dintre Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu a fost intensă, dar nu a durat foarte mult, iar gurile rele spun că a fost plină de năbădăi. Prezentatoarea TV povestea despre el pentru click.ro: „Ștefan e impulsiv, primitiv în relația cu o femeie. Amenința, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-și mai controla limbajul și jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune. Ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem -, ținea un cuțit mare de bucătărie sub haină și-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”.

Apoi, anii au trecut și fiecare a luat-o pe drumul său. Ștefan Bănică Jr. și-a continuat cariera de artist, în vreme ce Cristina Țopescu a devenit cunoscută în jurnalism și în televiziune.

topescu

Sursa foto: Pinterest

Dar, cum timpul nu stă pe loc pentru nimeni, astăzi cele două celebrități arată cu totul altfel, comparativ cu modul în care arătau acum aproape trei decenii. Iar dacă natura a fost generoasă cu Ștefan Bănică Jr., care se menține foarte bine pentru cei 52 de ani ai săi, jurnalista, cu câțiva ani mai mare decât el, nu mai este în aceeași formă ca altădată.

Cristina Țopescu la 59 de ani

cristina topescu

O imagine surprinsă de paparazzi Wowbiz.ro la începutul anului o arată pe Cristina Țopescu în mall. Cu o ținută sport și o șapcă trasă pe ochi, Cristina Țopescu și-a făcut apariția complet nefardată. 

Surse foto: Wowbiz.ro, Pinterest, Wikipedia

Articolul urmator
Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! A împlinit 15 ani și este o adevărată domnișoară
Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! A împlinit 15 ani și este o adevărată domnișoară
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.