Cum arăta Smiley în copilărie. Poze de colecție cu cel mai iubit tătic din showbiz-ul românesc

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Smiley a intrat și el, pe 9 martie 2021, în rândul tăticilor și este cât se poate de fericit și de mândru pentru cel mai nobil rol al vieții sale. Artistul, în vârstă de 37 de ani, are succes pe toate planurile și se poate considera un bărbat împlinit.

Dacă în prezent este unul dintre cel mai faimoși muzicieni de la noi și îl iubește o Românie întreagă, și în anii copilăriei se făcea remarcat și îndrăgit oriunde mergea. Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, era un puști activ, simpatic și cu multă carismă, iar imaginile de colecție cu artistul în acea perioadă stau mărturie. Vezi, în galeria foto, cum arăta Smiley în urmă cu mulți ani!

Surse articol: Epitești / Eva / 1music.ro

Sursa foto: Instagram / Instagram

O familie superbă

O familie superbă

Smiley a trecut recent la o altă etapă a vieții sale de adult. Artistul și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară și trăiesc la intensitate maximă această perioadă specială. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere de fetița lor și sunt foarte bucuroși că micuța a venit pe lume perfect sănătoasă.

"Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: 'Am devenit părinți!' Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă", a scris Smiley pe pagina sa de Instagram. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: Smiley dă tot din casă! A dezvăluit, în premieră, cele mai mari secrete din relația cu Gina Pistol

Carieră impresionantă

Carieră impresionantă

Smiley este în prezent unul dintre cei mai de succes producători muzicali de la noi. Artistul se află la cârma propriei sale case de producții și lansează anual melodii ce devin instant hituri și se aud în toate radiourile românilor. Muzicianul îmbină cu brio proiectele pentru cariera persoanală cu cele ale artiștilor de care se ocupă și reușește să se mențină în topul titanilor din industria muzicală. În paralel, artistul își întreține și cariera din televiziune și este co-prezentator al emisiunii "Românii al Talent" încă din anul 2010.

Sursa foto: Instagram

Destinat să urmeze calea muzicii

Destinat să urmeze calea muzicii

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983 în Pitești. La vârsta de zece ani a observat că nu îi face plăcere doar să asculte muzică, ci să și fredoneze melodiile preferate. Așadar, încă de la acea vârstă artistul a realizat că microfonul îi este destinat în această viață și nu și-a mai dorit să facă altceva. Smiley era la fel de energic și în copilărie ca și în prezent, precum chiar el mărturisea în trecut în cadrul unui interviu.

"Am mâncat bătaie cu cureaua când eram mic. Eram un copil foarte neastâmpărat și făceam o grămadă de năzbâtii. Evident că trebuia să fiu corectat în vreun fel. Nu știu dacă este cea mai bună metodă, dar la mine a dat rezultate", a declarat Smiley în urmă cu ceva timp, conform agentiadepresamondena.ro.

Sursa foto: Imgur

Citește și: O mai știi pe Adriela Morar? Ce face și cum arată în prezent fosta parteneră a lui Smiley de la "Dansez pentru tine"

Ambiție fără margini

Ambiție fără margini

Smiley a crescut într-o familie iubitoare și unită, alături de părinții lui, Ion și Ioana Maria, dar și de fratele său mai mic, Filip. Chiar dacă tatăl artistului nu i-a acordat sprijin la începutul carierei și nu a fost de acord cu ideea de a transforma o pasiune într-o meserie, Smiley mărturisește că faima și succesul său din prezent li se datorează în primul rând părinților săi.

"Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze. Am fost tot timpul apropiat de ai mei", a declarat artistul, într-un interviu acordat revistei Ok!Magazine.

Dacă tatăl lui Smiley a fost ceva mai autoritar, mama lui Smiley îi era complice pe vremea când era elev în școala primară. "Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac eu în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina", a povestit Smiley, pe canalul de YouTube al lui Speak.

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie? Imagini de colecție și detalii picante din viața actorului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.