Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum arată Sully din ”Dr. Quinn”, la 58 de ani. Sex-simbolul unei generații este de nerecunoscut

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

”Dr Quinn, Medicine Woman” a fost unul dintre cele mai vizionate seriale la începutul anilor '90, spectatorii fiind realmente îndrăgostiți de voluntara doctoriță Michaela Quinn și de arătosul ei partener, Byron Sully. Cuplul Jane Seymour- Joe Lando a câștigat inimile tuturor, iar Lando a reprezentat la acea vreme un adevărat sex simbol, care a înflăcărat mintea multor femei. 

joe si jane

Sursa foto: Pinterest

După aproape trei decenii, Joe Lando, ajuns la 58 de ani, este încă un bărbat arătos, dar numai ochii albastru intens mai aduc aminte de eroul cu plete, din Vestul Sălbatic, care a cucerit-o pe învățata femeie-medic. 

Descoperiți mai multe în galerie despre actorul Joe Lando și evoluția sa de la ”Dr. Quinn” încoace. 

Joe Lando la 58 de ani

Joe Lando la 58 de ani

Ni-l aducem aminte pe Byron Sully cu părul lung și îmbrăcămintea sa de piele, asemănătoare cu a indienilor, cu care era bun prieten în serialul ”Dr. Queen”. După aproapre trei decenii, look-ul său este cu totul diferit, amintind mai degrabă de un om de afaceri, decât de un macho din Vestul Sălbatic. Cu toate acestea, actorul arată încă foarte bine, la aproape 60 de ani. 

Sursa foto: Pinterest

Serialul ”Dr. Quinn, Medicine Woman” l-a propulsat pe Joe Lando

Serialul ”Dr. Quinn, Medicine Woman” l-a propulsat pe Joe Lando

La origine, Lando nu a fost actor, ci bucătar într-un restaurant din Hollywood. În 1968, a fost distribuit în rolul lui Jake Harrison, din serialul ”One Life to Live”. Performanța sa i-a uimit pe regizori, care l-au distribuit apoi în în rolul lui Byron Sully, partenerul doctoriței Michaela Quinn, interpretată de Jane Seymour. Serialul ”Dr. Quinn, Medicine Woman” a dost un adevărat succes în 1993, iar Joe Lando alias Byron Sully a cucerit inimile telespectatorilor, în special ale femeilor. 

SUrsa foto: Getty 

Reunit cu Jane Seymor după 27 de ani

Reunit cu Jane Seymor după 27 de ani

Joe Lando a apărut de mai multe ori împreună cu co-starul din ”Dr. Quinn”, Jane Seymour. Deși nu mai seamănă cu îndrăgitul Sully, actorul este încă seducător la 58 de ani. În 1993, a fost inclus în lista ”Celor mai frumoși 50 de oameni din lume” a celor de la ”People Magazine”. 

Sursa foto: Pinterest

Rolul cel mai renumit al lui Joe Lando rămâne Byron Sully

Rolul cel mai renumit al lui Joe Lando rămâne Byron Sully

După rolul din ”Dr. Quinn”, Joe Lando a apărut și în alte seriale, precum "Guiding Light," "Higher Ground," "Summerland," and "The Secret Circle." . Pentru ”Higher Ground” a fost și producător executiv, în vreme ce în ”The Secret Circle” a apărut în 8 episoade, în rolul lui John Blackwell, tatăl personajului principal. În 2014 a apărut, de asemenea, într-o parodie, ”Dr. Quinn, Morphine Woman”. A jucat și în filme, precum ”Seeds of Doubt” sau ”No Code of Conduct”.

Surse foto: Pinterest, Getty, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta