Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei, care a împlinit 20 de ani: „Sunt o mamă care respectă libertăți și decizii asumate”

Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei, care a împlinit 20 de ani: „Sunt o mamă care respectă libertăți și decizii asumate”

Mariana Voinea

În urmă cu 20 de ani, urmăream știrile despre adopția micuței Maia, ce i-a încălzit din prima clipă inima celebrei prezentatoare TV Teo Trandafir. I-am urmărit cu toții evoluția fetiței, iar acum s-a transformat într-o domnișoară frumoasă.

Cum se înțeleg Teo și Maia? Vezi cum decurge relația dintre cele două în rândurile de mai jos!

Teo Trandafir, celebra prezentatoare TV și realizatoare a podcastului „Gând la gând cu Teo”, se mândrește cu realizările sale profesionale, dar și personale. Primul loc în inima ei îl ocupă Maia, copilul și toată familia ei.

Pe data de 9 mai, tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Cu ocazia schimbării prefixului și a primilor pași către maturitate ai fiicei ei, Teo Trandafir a recunoscut că și dinamica relației dintre cele două s-a modificat.

Prezentatoarea TV mărturisește că îi oferă fiicei sale tot sprijinul și libertatea de care are nevoie la această vârstă pentru a se descoperi pe sine, pentru a-și afla adevărata identitate.

„Maia se află la o vârstă la care își caută identitatea”

Cât de mândră trebuie să fie Teo de fata ei, care s-a transformat într-o tânără frumoasă, la început de drum în viață, cu ambiții și aspirații mari! Maia nu a dezamăgit-o niciodată pe vedeta TV, ci mai degrabă a învățat-o că „fericirea nu trebuie să coste nefericirea altcuiva”.

teo trandafir face un selfie alaturi de fiica sa maia cu parul strans la un local

Teo Trandafir se declară o mamă care a înțeles pe deplin ce înseamnă libertatea personală. Astfel, îi respectă Maiei deciziile asumate pe care le ia. Conform spuselor sale, „Maia se află la o vârstă la care își caută identitatea.

Este o tânără la început de drum, descoperă viața așa cum este ea, pentru că până acum a descoperit-o prin ochii mei. Fiind oameni diferiți, și eu descopăr de la ea”, declara prezentatoarea TV într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Cum a reacționat Teo Trandafir când a fost întrebată dacă fiica ei are voie să aibă iubit

A fost Maia marcată de notorietatea adopției sale?

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Maia nu este fiica naturală a lui Teo. Fata a fost adoptată atunci când era doar un bebeluș. La 36 de ani, Teo Trandafir s-a decis să devină mamă după ce a întâlnit-o pe micuța Maia, care i-a furat inima de la prima întâlnire.

Conexiunea dintre cele două a fost atât de puternică și instantanee, încât prezentatoarea a decis ca fetița să facă parte din viața ei din acel moment. Ceea ce a atras atenția publicului a fost că Maia seamănă incredibil cu mama ei, în ciuda faptului că între ele nu există o legătură de sânge.

Ai observat și tu, nu-i așa?

Cu toate acestea, viața nu a fost simplă pentru Teo și pentru fiica ei, mai ales în primii ani după adopție. Răutățile copiilor și adulților au determinat-o pe fetiță să se simtă marginalizată.

Fiind la curent cu știrile legate de adopția Maiei prin prisma părinților, copiii nu se jucau cu ea sau o ocoleau. Cum a gestionat Teo situațiile stânjenitoare? Aflăm din declarațiile vedetei:

„Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: „Nu te juca cu Maia, că e adoptată’. I-am zis: „Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția”. În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir pentru Kanal D.

Teo Trandafir, mărturisiri în premieră despre mama ei

Relația mamă-fiică, foarte apropiată chiar și la vârsta maturității

Cum să nu-ți iubești copilul, mai ales când vezi că se transformă într-o tânără care ia decizii bune, nu te dezamăgește și „face exact ce o taie capul”? Teo Trandafir se declară foarte mândră de fiica sa și mărturisește că îi este alături în toate momentele în care Maia îi cere acest lucru, dar și când nu îi cere.

Fiica lui Teo Trandafir a fost descrisă de-a lungul timpului ca fiind un copil bun. Teo a menționat chiar că Maia i-a adus cea mai mare bucurie în suflet de când a pășit timid în familia ei. La 20 de ani, tânăra este studentă și își dedică o mare parte din timp studiului, astfel încât petrece din ce în ce mai puțin timp cu mama sa. Dar relația dintre ele este cu adevărat specială și nicio provocare a vieții nu va reuși să schimbe acest lucru.

De fapt, Teo a recunoscut de la bun început că nu avusese în plan să înfieze un copil, considerând la vremea respectivă, pe când avea 36 de ani, că nu este în stare să aibă grijă de un bebeluș.

teo trandafir imbracata in galben se imbratiseaza cu fiica sa maia care nu isi arata fata

Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. Am eu niște ai mei pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere. Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat…

Zic, deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea „Din cer eu te-am ales”, mărturisea Teo Trandafir, invitată la emisiunea „În Oglindă”.

Momentul sincerității cu Teo Trandafir: ce confesiuni a făcut recent, într-o emisiune TV

„Credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție”

Tânăra îi seamănă lui Teo nu numai fizic, ci și din punct de vedere al personalității și carismei. Vedeta TV mărturisește că adesea fiica ei îi cere ajutorul chiar și în cele mai neobișnuite chestiuni.

„Dar noi, fiind zdravene amândouă – credem că suntem nebune, dar asta e cu totul altă discuție - ne sfătuim întruna. Dar avem și nebunia asta de telefon, care este foarte bună. Căci eu, dacă nu răspund, găsesc imediat mesaje pe WhatsApp: „Zi-mi ce fac?” Acum, de exemplu, m-a rugat să îi cumpăr foi de dafin.

Știu ce face cu ele. Scrie mesaje. Așa presupun. Că o să vreau să fac și eu. Știi că, dacă scrii mesaje pe foi de dafin ele se îndeplinesc? Foile de dafin se ard și miroase la noi în casă minunat. Purifică. E și ea la fel ca mine. Eu sunt „mai pe sanhal așa” și pe tămâie, ea e mai degrabă cu foile de dafin. Fiecare cu ce consideră, dar facem același lucru”, mărturisea Teo Trandafir într-un interviu acordat viva.ro.

Ce împlinire mai mare poate exista în sufletul unei mame, decât să își vadă propriul copil cum crește și se transformă într-o tânără cu aspirații înalte, care ia decizii înțelepte? Relația lui Teo Trandafir cu fiica ei este cu siguranță un etalon demn de urmat de mamele care au copii adolescenți sau care fac primii pași spre maturitate și nu știu cum să abordeze diferite situații.

Chiar dacă anii trec și prioritățile se schimbă, relația lui Teo cu Maia a rămas la fel de apropiată ca la început.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: ciao.rodemamici.roviva.roviva.roviva.ro

Articolul urmator
Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a strălucit la nunta tatălui. Cum se înțelege cu mama ei vitregă
Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a strălucit la nunta tatălui. Cum se înțelege cu mama ei vitregă
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.