Cum se răsfață vedetele: 5 plăceri vinovate ale celebrităților de film

Cum se răsfață vedetele: 5 plăceri vinovate ale celebrităților de film

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Viețile vedetelor ne stârnesc deseori curiozitatea prin aspecte mai puțin obișnuite. De multe ori, însă, celebritățile au mai multe în comun cu restul lumii decât am crede. Chiar dacă par puternice și motivate, chiar și cele mai respectate vedete au slăbiciuni. Iată câteva din cele mai comune plăceri vinovate ale actorilor și actrițelor celebre:

Eva Longoria

1. Mâncarea nesănătoasă

Dacă ne orientăm după aspectul celor mai mulți actori celebri, aceștia par să ducă un stil de viață complet sănătos. E un criteriu care poate fi însă înșelător. Mulți actori au plăceri vinovate, pe care le țin mai bine sau mai prost sub control. Blake Lively și-a făcut publică pasiunea pentru brioșe, Rihanna adoră biscuiții Oreo, Eva Longoria iubește tot ce e cu ciocolată, iar Cara Delavigne și Kendall Jenner s-au fotografiat de mai multe ori cu burgeri sau cartofi prăjiți. Dacă cei mai mulți nu își satisfac prea des poftele alimentare, există și cazuri diferite. Spre exemplu, Selena Gomez a ajuns în 2011 la spital din cauză că mânca nesănătos, preferatele ei fiind bomboanele, batoanele de ciocolată și Cheetos.

2. Fumatul

Printre actorii și actrițele faimoase, nu sunt tocmai puțini cei care fumează. Exemplele îi includ pe Kristen Stewart, Emily Blunt, Elijah Wood, Elizabeth Moss, Leonardo DiCaprio, Katherine Heigl și Robert Pattinson, potrivit Ranker. De altfel, Hollywood-ul are o tradiție lungă în ceea ce privește tutunul, mulți actori din perioada clasică a filmului afișându-se frecvent cu o țigară în mână.

Fumatul este o plăcere vinovată și din cauza contextului în care se află actorii. Fiind pe platourile de filmare și interacționând mult cu colegii și publicul, mirosul de fum din haine și păr e neplăcut. În prezent, tehnologia a progresat suficient încât multe din neplăcerile care vin la pachet cu fumatul au fost eliminate. Spre exemplu, aceste dispozitive electrice au convins numeroase vedete de avantajele lor, permițându-le să fumeze fără foc, fum și scrum.

3. Alte vedete

Nu doar oamenii obișnuiți dezvoltă mici obsesii cu privire la vedete. Există actrițe și actori celebri care au mărturisit că sunt fascinați de viețile unor colegi din industria de film. Dacă unii nu pierd niciun film cu anumite vedete, alții le urmăresc îndeaproape pe rețelele sociale. Isla Fisher, cunoscută din Confessions of a Shopaholic și Wedding Crashers, îl urmărește îndeaproape pe Justin Bieber pe Instagram. Multe alte staruri privesc în mod regulat emisiunea familiei Kardashian și au fost foarte entuziasmate să le întâlnească în viața reală, cum ar fi Jennifer Lawrence.

4. Băi interminabile

În mod normal, baia nu ar trebui să fie o plăcere vinovată, ci doar un răsfăț după o zi grea. Însă dacă petreci mult timp în cadă și cheltuiești sume impresionante pe tot felul de spume și săruri de baie, situația se schimbă. Oprah și-a mărturisit public obsesia legată de băi și căzi luxoase. Vedeta, care a jucat recent în O buclă în timp, are o cadă făcută la comandă, creată după forma corpului său, din marmură și onix.

5. Reality show-uri

Să recunoaștem: reality show-urile nu sunt tocmai cele mai elitiste programe televizate. Multe conțin conflicte gratuite, bârfe și un conținut informațional scăzut. Chiar și actrițe celebre pentru rolurile lor din filme și seriale de calitate mărturisesc că urmăresc astfel de programe. Taraji P. Henson, cunoscută pentru rolurile sale din Strania poveste a lui Benjamin Button, Hidden Figures și Empire, mărturisește că apreciază programele TV cu certuri și conflicte, așa cum e reality show-ul The Real Housewives. De asemenea, Ashton Kutcher și Mila Kunis sunt pasionați de emisiunea Burlacul și chiar au cerut să participe în sezonul 13 din Burlăcița, potrivit Style Caster.

Surse foto: Shutterstock

Articolul urmator
Vedetele din România care au mers la mormântul lui Arsenie Boca! Au mărturisit că această experiență le-a schimbat viața în bine
Vedetele din România care au mers la mormântul lui Arsenie Boca! Au mărturisit că această experiență le-a schimbat viața în bine
Cum ai muri într-un film horror?
Incepe quiz
Cum ai muri într-un film horror?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.