Cum și-a refăcut Anca Țurcașiu viața după divorțul dureros

Cum și-a refăcut Anca Țurcașiu viața după divorțul dureros

Ramona Jurubita

Se pare că sufletul actriței Anca Țurcașiu (53 de ani) este vindecat acum, la aproximativ trei ani de la despărțirea dureroasă de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Pare mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Vrei să știi ce face în prezent?

UPDATE 23 mai 2023: Anca Țurcașiu a petrecut mai bine de două decenii din viață alături de fostul soț, iar căsnicia lor a fost caracterizată de o discreție rar întâlnită în showbiz. Și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii lumii și au evitat să vorbească în public despre problemele lor. După divorț, situația s-a schimbat, căci orgoliul nu le-a permis să se înțeleagă cu privire la bunurile pe care le au de împărțit, iar acum se războiesc în Instanță.

Potrivit informațiilor obținute de site-ul Cancan, vedeta l-a dat în judecată pe Cristian Georgescu, tatăl copilului său, pentru a finaliza partajul. Se pare însă că este nevoită acum să plătească o taxă de timbru care valorează aproximativ 6000 de euro, bani pe care susține că nu îi are.

Nu se știe încă dacă Anca Țurcașiu a luat o decizie în acest sens, dar se pare că are de ales între a plăti suma sau a renunța la procesul deschis împotriva fostului soț. Momentan se știe doar că a depus o cerere prin care cerea să fie scutită de achitarea taxei respective, pe motiv că nu dispune de venituri permanente. Cererea a fost însă respinsă de instanța de judecată, care a argumentat că, pe lângă venituri, deține și mai multe imobile. Conform sursei menționate anterior, vedeta ar fi contestat această decizie, iar acum așteaptă un răspuns.

„Prin rezoluţia din data de 10.11.2022, instanţa a pus în vedere petentei să achite taxa de timbru de 30.499,28 lei, datorată pentru acțiunea de partaj formulată. Partea a arătat că veniturile de la acest moment nu îi permit să achite în integralitate suma ce a fost stabilită cu titlu de taxa de timbru, ajutorul public fiindu-i necesar pentru respectarea dreptului la un proces echitabil. În plus, cu privire la situația materială a solicitantului, se constată că partea deține mai multe bunuri imobile, atât în #### ######### ### ## ## ### Corbeanca, cu privire la care se va dispune sistarea stării de indiviziune în urma judecării cererii introductive, iar din acest punct de vedere, o modalitate admisibilă de acordare a facilităților la plata taxei de timbru ar fi amânarea la plată, ceea ce nu face obiectul cererii formulate de petentă.”, se arată în motivarea Judecătoriei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

UPDATE 16 februarie 2023: Vedetei îi merge din ce în ce mai bine în plan personal, chiar dacă nu a intrat încă într-o nouă relație amoroasă. Invitată în emisiunea „La Măruță”, a vorbit despre acest subiect sensibil din viața ei și a recunoscut că este pregătită să iubească din nou.

Interesant este că a vorbit și despre o posibilă nuntă. Crezi că ar accepta să se recăsătorească dacă ar găsi bărbatul potrivit? Iată ce a mărturisit: 

„De recăsătorit, nu știu, habar nu am. Niciodată nu poți să spui niciodată, nu merg pe principiul ăsta, dar îmi doresc să simt din nou fluturi în stomac, ca oricine. Nu e greu niciodată. Nu știi niciodată ce ți se întâmplă, nu? Dacă ies acum din platou și pac... un fluturaș? Nu știu, nu vreau să mă gândesc că nu vreau să mă mai mărit sau ceva. Îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot să ofer tot ce am mai bun celor din jurul meu și să primesc. Și asta fac, în fiecare clipă și în fiecare zi. Vreau să încerc. Important e vibe-ul pe care îl ai în viață.”

Anca Țurcașiu a povestit și cum a reușit să treacă peste despărțirea care a avut loc în 2020. Se pare că iubirea de sine și recunoștința față de tot ce are au contat foarte mult în procesul de vindecare, dar a subliniat că nu ar fi reușit fără ajutor de specialitate.

„Cred că m-am reinventat ca să pot (n.r- după divorț) și să știi că aplic foarte mult, adică mă trezesc dimineața și îmi conștientizez primul gând, iar dacă e unul care m-ar încurca îl arunc așa undeva și mă așez pe marginea patului, zâmbesc. Încerc să mă bucur că mai primesc o zi în viața mea și că voi face din ea una memorabilă. Înainte doar munceam, eram un mare roboțel pe vremuri. Acum am început să mă regăsesc. Nu mă întorc în trecut eu niciodată. Viața noastră este, de fapt, suma alegerilor pe care le facem în ea. Putem să rămânem acolo unde poate nu ne este bine o viață, pentru ce o să spună lumea sau teama, frica, panica de necunoscut.

Îți mărturisesc că nu a fost ușor, dar a fost o perioadă de timp. Am stat de vorbă cu foarte mulți înțelepți și toți mi-au spus că timpul este cel mai bun medicament și așa este, timpul rezolvă absolut orice. Cineva acolo sus cred că mă iubește, pentru că am fost un om bun toată viața. Știu sigur că cineva acolo sus are grijă de mine să am o viață minunată. Am avut și un părinte și un psiholog, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Am conștientizat că trece timpul, că merit să trăiesc frumos, să am grijă de mine, să mă răsfăț.”, i-a mai spus actrița lui Cătălin Măruță.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

----

Gurile rele au speculat că vedeta și-ar fi refăcut deja viața personală, acesta fiind motivul pentru care frumoasa vedetă strălucește de la divorț încoace. Ei bine, realitatea este cu totul alta. Pe lângă timpul petrecut la teatru, vedeta se ocupă cu multe activități interesant, care o fac să radieze de fericire și împlinire. Și pentru că împărtășește fiecare moment special cu urmăritorii din mediul online, le arată din când în când ce mai face. De curând, a publicat pe Instagram o imagine în care este înconjurată de copii. Oare ce vânt a dus-o într-o grădiniță? Potrivit Substanțial, Anca Țurcașiu predă muzică în cadrul unor grădinițe private și afterschool-uri din capitală.

„Eu oricum iubind foarte mult activitatea de pedagog: o practic de… nici nu mai știu când! De fapt, toată viața, în paralel cu cariera artistică, am lucrat și cu copiii. Am făcut inclusiv un curs de for­mator, astfel încât am dreptul legal, „cu acte în regulă”, cum se spune, să predau în școli particulare. Apoi, când s-a putut, am reluat și cursurile pe care le predau de mulți ani la grădinița mea și, la un moment dat, am inițiat și un alt curs, în­tr-un program de after-school.”, spunea ea într-un interviu acordat în mai 2021 pentru Formula AS.

Se pare că nu a renunțat la „marea iubire” - pedagogia - și încă se ocupă de formarea copiilor, chiar dacă se concentrează în paralel și pe cariera de actriță.

„Sunt atât de fericită că am șansa să mă încarc cu energia lor, cu adevărul și iubirea pe care le poartă în inimile lor curate!!! Vă mărturisesc că fac asta de muuuulți ani, cu o bucurie imensă. N-aș putea să trăiesc fără această bucată din viața mea!!! Mulțumesc!!!”, este mesajul scris de ea în dreptul fotografiilor.

Iată cât de bine îi stă înconjurată de zeci de copii:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Vedeta pare extrem de fericită printre cei mici, iar prietenii din mediul online au observat că radiază în prezența lor. Uite ce i-au scris câteva persoane:

  • „Ești minunată în prezența lor ❤️CARPE DIEM ❤️”
  • „Ce tare ești, Anca❤️”
  • „Om superb !! 👏❤️”
  • „Sunteți o doamnă cu suflet mare, puternică și frumoasă.❤️”

Nu este prima oară când actrița primește complimente de la persoanele care o urmăresc și o admiră. La toate fotografiile și videoclipurile adună multe aprecieri și mule cuvinte de bine, semn că este o inspirație pentru alte doamne. Așa este, cele mai multe dintre persoanele care o complimentează sunt femei. De ce oare? Pentru că la 53 de ani arată foarte bine, atât la trup, cât și la chip și pare că timpul nu a trecut deloc peste ea. Are mare grijă de aspectul său fizic, face mișcare și, cel mai important, se bucură de viață.

„Dacă vrei să te miști și nu ai timp, poți să faci asta și acasă cu ușurință. Sunt atâtea exerciții pe internet și atâtea soluții ca să te antrenezi, trebuie doar să vrei, să ai disponibilitate și voință. Poți să faci asta în fiecare zi. Eu fac în fiecare dimineață 30 de minute de mișcare. Încarcă și tu!”, a spus într-un videoclip încărcat pe contul său de Facebook.

Chiar dacă a trecut prin greutăți de-a lungul anilor, Anca Țurcașiu nu a renunțat niciodată și acum pare să fie în cea mai bună formă din toate timpurile. A venit momentul să aibă parte și de bucuriile mult așteptate, iar fiul său a contribuit la starea ei de bine din ultima perioadă. Radu Alexandru Georgescu s-a căsătorit la numai 23 de ani, la începutul lui septembrie 2022. De aici afli totul despre: Nunta ca în povești din familia Ancăi Țurcașiu. Fiul ei s-a cununat religios

Surse foto: Facebook

Surse articol: SubstantialProfmFormula ASWowbizCancan

Articolul urmator
Controversata poveste de viață a actriței Anca Pandrea. A pus iubirea mai presus de orice și a trăit totul la intensitate maximă
Controversata poveste de viață a actriței Anca Pandrea. A pus iubirea mai presus de orice și a trăit totul la intensitate maximă
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.