Nu Skin

Cupluri de celebrități în care ea este mult mai înaltă ca el

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Jos pălăria în fața acestor cupluri de celebrități care nu lasă gura lumii sau prejudecățile nesănătoase să le spună pe cine să iubească și în ce termeni!

Aceste cupluri de celebrități au diferențe destul de extreme de înălțime - în favoarea ei, culmea -  dar știu că nu este sfârșitul lumii sau al căsniciei.

Daniel Radcliffe (1,65 cm) și Erin Darke (1,70 cm)

Daniel Radcliffe (1,65 cm) și Erin Darke (1,70 cm)

La cei 1,62 de centimetri, starul din "Harry Potter", Daniel Radcliffe, este cu cinci centimetri mai mic decât media bărbatului din Statele Unite ale Americii, pe baza datelor unui raport al Centrului Național pentru Statistică în Sănătate, publicat în decembrie 2018. Între timp, iubita lui, Erin Darke, este cu cinci centimetri mai înaltă decât el. Cei doi s-a întâlnit pentru prima dată în anul 2013 în platourile de filmare ale peliculei "Kill Your Darlings".

Eniko Parrish (1,71 cm) și Kevin Hart (1,63 cm)

Eniko Parrish (1,71 cm) și Kevin Hart (1,63 cm)

Statura mică a lui Kevin Hart l-a ajutat să creeze multe glume pe micul ecran în filme precum "Think Like a Man", "About Last Night" și "Ride Along". Dar Kevin Hart i-a declarat în urmă cu câțiva ani lui Oprah Winfrey că întălțimea nu a fost niciodată o problemă pentru el: "Asta este. Asta mi-a fost dat. Aceasta este cartea mea de joc. Dacă jucam poker, trebuie să fac această mână să funcționeze. Așa sunt eu. Și nu am nici o problemă cu asta."

Kevin Hart s-a căsătorit cu Eniko Parrish, care este cu opt centimetri mai înaltă decât el, în 2016. Cei doi au dezvăluit recent că așteaptă al patrulea copil împreună.

Jamie Cullum (1,64 cm) și Sophie Dahl (1,83 cm)

Jamie Cullum (1,64 cm) și Sophie Dahl (1,83 cm)

Una dintre cele mai mari diferențe de înălțime din lumea celebrităților - cel puțin acolo unde femeia este mai înaltă decât bărbatul - este între Sophie Dahl și Jamie Cullum.

Fostul model Sophie Dahl este mult mai înaltă decât soțul ei, în special atunci când poartă tocuri. În 2019, cântărețul Jamie Cullum i-a spus gazdei TV Jonathan Ross că titlul ultimului său album ("Taller") este, de fapt, o "metaforă" pentru relația sa cu soția. El a spus că s-a inspirat în albumul său din modul în care a "reușit să încalce complet una dintre legile universului prin căsătoria cu o femeie mai înaltă" și a dezvăluit că inițial a crezut că nu are nicio șansă cu Sophie Dahl, deoarece a presupus că "toți cei care o întâlnesc se vor îndrăgosti de ea." Cuplul are doi copii, Lyra, născută în 2011) și Margot, născută în 2013.

Rod Stewart (1,78 cm) și Penny Lancaster (1,85 cm)

Rod Stewart (1,78 cm) și Penny Lancaster (1,85 cm)

Fiecare fotografie cu Rod Stewart și Penny Lancaster o prezintă pe prezentatoarea TV mult mai înaltă decât starul pop. Are o înălțime de 1,85 cm și nu este străină de tocurile înalte, ceea ce face ca piticul ei Stewart să fie mult mai scund decât ea. Cuplul a început să se întâlnească în anul 1999 și s-au căsătorit în 2007 în Portofino, Italia. Au împreună doi fii, Alastair, născut în 2005 și Aiden, născut în 2011.

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta