Nu Skin

Curiozităţi şi ciudăţenii despre Familia Regală Britanică: ce reguli de conduită trebuie să respecte

Cristina Gherghina

De la primul până la ultimul, toți membrii Familiei Regale a Marii Britanii, prin prisma apartenenței lor, participă la numeroase evenimente sociale și acțiuni caritabile, călătoresc foarte mult în străinătate și ajung adesea în mijlocul oamenilor de rând.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că se află mereu în atenția opiniei publice și pare că deja știm despre ei cam tot ce se poate, Familia Regală Britanică este în continuare plină de mistere și de ciudățenii, care mai de care mai neașteptate. 

Descoperă în galeria foto 11 lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică! 

Familia Regală Britanică nu are voie să joace Monopoly

Familia Regală Britanică nu are voie să joace Monopoly

Poți avea multe avantaje ca membru al Familiei Regale Britanice, însă viața nu este întotdeauna ușoară sau distractivă, așa cum cred mulți. Din nefericire, există o listă întreagă de interdicții, iar una dintre ele este jocul de societate Monopoly.

În 2008, prințul Andrew, ducele de York, a refuzat să joace o partidă de Monopoly declarând: "Nu avem voie să jucăm Monopoly. Poate deveni vicios."

Sursă foto: Pinterest 

Regina poartă numai culori stridente

Regina poartă numai culori stridente

Regina Elisabeta a II-a  poate fi văzută adesea în public purtând haine în culori stridente precum fucsia, galben lămâie sau albastru deschis.

"Nu pot purta niciodată culori neutre pentru că nimeni nu mă va recunoaște", i-a explicat odată unuia dintre membrii personalului ei. Alegerea culorilor stridente pentru hainele reginei este determinată nu numai de gustul și stilul ei, ci și de faptul că este mai ușor să o recunoști într-o mulțime.

Sursă foto: Pinterest

Oamenii de rând nu au voie să îi atingă

Oamenii de rând nu au voie să îi atingă

În ciuda faptului că membrii Familiei Regale Britanice nu au voie să atingă persoanele de rând, regula este deseori încălcată. De obicei, se întâmplă în timpul întâlnirilor cu vedete și alte persoane celebre.

Sursă foto: Pinterest 

Regina Elisabeta a II-a își serbează ziua de două ori

Regina Elisabeta a II-a își serbează ziua de două ori

Suverana are o zi de naștere oficială, care este sărbătorită în diverse zile, în diferite țări ale Comunității Națiunilor și mai este sărbătorită și pe data de 21 aprilie, ziua ei de naștere în care s-a născut, în anul 1926.  Regina preferă să-și sărbătorească ziua de naștere reală într-un cadrul privat, în cercul familiei sale, dar cea oficială este o zi națională, numită "Trooping the Colour", care este marcată de o paradă de excepție. 

Sursă foto: Pinterest 

Surse foto: Pinterest, getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta