Dana Roba ar fi presimțit coșmarul prin care a trecut! "La un moment dat, un demon a venit în fața mea"

Dana Roba ar fi presimțit coșmarul prin care a trecut! "La un moment dat, un demon a venit în fața mea"

Ramona Jurubita

În presa din toată România răsuna, la începutul lui iunie, o știre cutremurătoare. Atunci, make-up artista Dana Roba a fost agresată într-un mod extrem de violent de soțul ei și a ajuns în stare critică la spital, cu răni grave și craniul spintecat. Bărbatul a lovit-o cu un topor în cap, încercând să-i încheie socotelile cu viața.

La două luni de la drama ce putea deveni tragedie, fosta iubită a lui Nicolae Guță a făcut dezvăluiri neașteptate, despre căsnicia ei și despre momentul în care s-a produs ruptura dintre ea și Daniel Balaciu, bărbatul care îi era soț de șapte ani. Iată ce a mărturisit în emisiunea „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță:

„Primii cinci ani au fost ok. Repet, niciodată nu ne culcam certați. Ne împăcam ușor. Nu era cu amenințări că te omor, că îți iau viața. Acestea au început când i-am zis că vreau să-mi dezleg trompele. După ce am născut-o pe Celine, tot el m-a obligat să-mi leg trompele. „Nu vii acasă fără trompele legate”. S-a dus și a certat-o pe doctoriță ca să se asigure că mi le leagă.

Și am făcut-o. Nu știu, parcă nu îl cunoscusem suficient de mult cum îl cunosc acum și mi-a părut rău. Și când am avut visul în care mi s-a spus să-mi dezleg trompele, visasem șapte copii morți, întinși pe saltea, erau ai mei, erau nou-născuți, iar el era în fața mea, așa era visul. La un moment dat un demon a venit în fața mea și avea patru metri de material de catifea, negru, și mi-a zis că vrea să mă înfășoare în el ca să mor. Eu i-am zis că nu are nicio putere. M-am luptat cu demonul ăla.”

Dana Roba îmbrățișându-și fetițele pe stradă
Dana Roba alături de fetițele sale

În cadrul aceleiași emisiuni, Dana Roba nu a spus doar că a presimțit ce urma să se întâmple, ci a vorbit și despre debutul iubirii lor, care a fost cândva o legătură sinceră, bazată pe respect și acceptare.

„Ne-a făcut cineva cunoștință. Cineva de la biserică ne-a făcut. Un prieten comun. Ne-am întâlnit, mi-a plăcut foarte mult de el și trebuie să recunosc, pe omul ăsta l-am luat din dragoste. Nu l-am luat din interes. Eram doi oameni simpli. Eu, femeie muncitoare, el, mai puțin muncitor, pentru că era arbitru de fotbal. Și spunea că lui nu îi place să facă altceva decât asta și dacă îl las să facă asta bine, dacă nu, nu.”, a mai spus ea.

Dar totul între ei s-a schimbat odată cu trecerea anilor și distanța emoțională nu le-a mai permis să se înțeleagă. Din păcate, relația ce a fost cândva lapte și miere s-a transformat într-o coșmar, iar femeia s-a aflat la un pas de moarte din cauza celui căruia îi dăruise două fetițe. Acum, după toată această experiență, make-up artista le sfătuiește pe femeile din lumea întreagă să plece imediat de lângă un bărbat dacă observă că începe să fie agresiv verbal. Oricum, până la violența fizică mai este doar un pas.

„Daniel avea un comportament agresiv față de mama lui. O înjura foarte dur. O dată chiar rupsese o măsuță a fetițelor din plastic și i-a zis că o omoară. N-am crezut că o să îmi vină și mie rândul niciodată. Și mi-a venit rândul.
Deci, trebuie să pleci. Când te-a înjurat prima dată, ai plecat. Te-ai dus. Poate să aibă ochi de aur și bani din diamante.”, spunea Dana Roba într-un interviu acordat pentru publicația WOWbiz.

Femeia a depășit perioada critică și se află în afara oricărui pericol, chiar dacă mai are de făcut câteva operații pentru a-și reveni complet. Acum, se concentrează pe creșterea fiicelor sale și pe cariera de make-up artist care o ajută să își întrețină familia.

Soția mea obișnuia să fie foarte agresivă cu mine. Știam că nimeni nu mă va crede, așa că nu puteam împărtăși durerea mea cu nimeni

Surse foto: YoutubeFacebook

Surse articol: KfeteleCancanFanatik

Articolul urmator
Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar! O veste tristă i-a dat lumea peste cap: „Am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea”
Larisa Udilă a trecut prin clipe de coșmar! O veste tristă i-a dat lumea peste cap: „Am aflat că inimioara micuțului nostru nu mai bătea”
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.