Dana Rogoz are probleme cu fetița ei, Lia: "Mă doare, jur!"

Dana Rogoz are probleme cu fetița ei, Lia: "Mă doare, jur!"

Ramona Jurubita

Actrița Dana Rogoz (37 de ani) se mândrește zi de zi pe rețelele sociale cu familia ei frumoasă și le arată prietenilor din mediul online prin câte peripeții trece alături de cei doi copii, Lia (2 ani) și Vlad (8 ani). Soțul ei Radu Dragomir (55 de ani) îi este întotdeauna sprijin și își împart sarcinile când vine vorba de educația celor mici, doar că de această dată, vedeta a întâmpinat o problemă și a cerut ajutorul urmăritorilor.

Mezina familiei a pus-o în încurcătură pe Dana Rogoz, fiindcă nu se comportă așa cum o făcea fratele ei mai mare când era de vârsta ei. Actrița nu știe cum să reacționeze în prezența Liei, fiica ei de doi ani și jumătate. Se pare că micuța s-a distanțat de ea la un moment dat, făcând-o să își pună tot felul de întrebări. După spusele Danei Rogoz, ruptura s-a produs în momentul în care a încetat să o mai alăpteze. Iată confesiuna emoționantă pe care a făcut pe conturile sale de Instagram și de Facebook:

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine.”

Lia, fiica Danei Rogoz, în parc, îmbrăcată într-o salopetă roz cu flori albe
Lia, fiica Danei Rogoz

Vedeta a continuat apoi să ofere detalii despre interacțiunea dintre ea și copilă, ba chiar a spus că de multe ori este dată la o parte și înlocuită cu soțul ei. Se pare că oricât s-ar strădui, cea mică își preferă tatăl în multe dintre momente.

„Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântam ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue. Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în fața ei, apelând la toate "trucurile" de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație... Buuun, amuzant în primă fază. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: "Nuuuu, mama, tata mă ridică!". Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit. Dar când e vorba de ales la cine să stea în brate sau cine să o îmbrace, clar "tata".”, a mai zis.

Există o regulă nescrisă care spune că fetițele sunt mai apropiate de tați și băiețeii sunt mai apropiați de mame. Este posibil ca lucrurile să stea la fel și în cazul lor, dar Dana Rogoz încă se străduiește să înțeleagă cum ar trebui să procedeze ca să fie pe placul fiicei sale. În finalul postării, a făcut și o glumă, dând de înțeles că este puțin geloasă pe soțul ei care a acaparat aproape toată atenția Liei. De asemenea, a cerut sfaturi de la părinții din comunitatea ei, fiindcă nu știe cum să gestioneze această situație delicată prin care trece întreaga familie. Iată cum a încheiat confesiunea:

„Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul "te-am purtat în burticăăă!!!", "ai stat la sânul MEU!"... :))) Drept urmare, vă întreb pe voi, părinti de fete: etapa asta a lor de atașare/dependență de tati cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce să fac? Îl trimit pe Radu în vacanță o perioadă? :)”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Oamenii din mediul online au reacționat imediat și au împărtășit cu ea poveștile lor de viață. Iată ce sfaturi a primit de la persoanele care au trecut deja printr-o situație asemănătoare:

„Gândește-te la faptul că va crește și va ajunge într-o perioadă în care DOAR mama o va înțelege și o va putea ajuta. Ceea ce ea își stabilește acum sunt niște markeri pe care îi va căuta toată viața într-un partener, deci e bine că Radu e acolo și că-l vede ca pe un model de încredere. Veți avea, cu siguranță, momentele voastre de mamă-fiică, mai dă-i doar puțin timp♥️”

„Eu am un băiețel care a trecut printr-o perioadă similară și m-am luptat cu aceleași emoții. Dar va trece și atâta timp cât amândoi sunteți disponibili și plini de iubire, totul e ok.”

„Așa face și fetița mea nu ești singura fetițele sunt mai apropiate de tați 😂❤️❤️❤️ va pup 😘😘😘🤍❤️”

„Fetele și tăticii…normal…și când va fi mare, tati va avea un rol special și va fi preferatul…relax și bucură-te de ea…nu prea ai ce face 🙂”

„Si noi avem aceeași "problemă". Nu trece, și cred că e bine așa. Fetițele care au tătic atent și prezent au mare noroc. Instinctiv fetitele caută modelul masculin și dacă tatăl este un exemplu bun așa au un criteriu după care își vor alege partenerul mai târziu. Si deci, șanse mai mici de a alege greșit.
Felicitări pentru modul în care îi creșteți pe copii!”

„Noi avem băiat, însă trecem prin aceeași situație, și da, uneori e frustrantă tare chestia asta, mai ales atunci când tati nu reușește să facă ceva (așa cum trebuie), iar eu nu mă pot apropia de cel mic ”

Actrița din „La Bloc” a început să se simtă mai bine când a văzut că nu este singura aflată în această situație. Multe dintre mesaje au fost de încurajare, iar cititoarele postării au încercat să o convingă să se relaxeze și să aștepte ca această etapă să treacă de la sine. Ulterior, le-a mulțumit prietenilor din mediul virtual printr-un comentariu:

„Mulțumesc pentru toate mesajele și sfaturile voastre!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Oricum, vedeta se descurcă de minune în rolul de mamă, iar acest lucru se vede în fotografiile lor de familie. Băiatul și fetița ei sunt fericiți, bine îngrijiți și nu le lipsește iubirea de care au nevoie. Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți din 2012, iar copii apăruți în viața lor în 2014 și 2020 i-au apropiat și mai tare.

Citește și: Dana Rogoz, tribut emoționant pentru tatăl ei, la mai bine de opt ani de la moartea acestuia

Surse foto: Instagram, InstagramInstagram

Surse articol: InstagramAdevarulRomaniatv

Articolul urmator
Dana Roba ar fi presimțit coșmarul prin care a trecut! "La un moment dat, un demon a venit în fața mea"
Dana Roba ar fi presimțit coșmarul prin care a trecut! "La un moment dat, un demon a venit în fața mea"
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.