Dani Oțil și Răzvan Simion, prietenie de peste 40 de ani. Ce mărturisiri savuroase au făcut despre anii copilăriei

Dani Oțil și Răzvan Simion, prietenie de peste 40 de ani. Ce mărturisiri savuroase au făcut despre anii copilăriei

Alida Enache

Nu au avut o copilărie ușoară și chiar au trăit în sărăcie, dar asta nu i-a oprit să viseze împreună la un viitor minunat. Dani Oțil și Răzvan Simion se cunosc încă de când erau copii și, în ciuda greutăților cu care s-au confruntat în acea perioadă, au reușit să devină nume mari în showbiz-ul românesc, impulsionându-se unul pe altul.

Matinalii de la Antena 1 sunt de nedespărțit, cu toții știam asta, însă un lucru mai puțin cunoscut despre cei doi este faptul că au copilărit împreună și sunt prieteni de aproximativ patru decenii. Dani Oțil (42 ani) și Răzvan Simion (42 ani) au vorbit despre începuturile prieteniei lor, la Reșița, dar și despre cum a arătat, cu adevărat, parcursul lor profesional în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu, "Lucruri simple" de pe YouTube.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

Cei doi prezentatori au devenit de nedespărțit încă de când erau la grădiniță, iar asta le-a "afectat" întreaga evoluție profesională pentru că, pur și simplu, nu voiau să stea unul fără celălalt. În plus de asta, au fost și colegi de bancă la grădiniță, iar de acolo a început totul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani otil (@daniotil)

„Am fost câțiva ani și colegi de bancă. Noi ne-am cunoscut la grădiniță. El venea mai rar la grădiniță, pentru că părinții îl uitau mai des”, a glumit Răzvan Simion.

„Când unul ieșea de la muncă, celălalt avea impresia că mă ia (n.r.: de la grădiniță)”, a mărturisit bunul său prieten.

 Imagine cu Dani Oțul și Răzvan Simion la mare

Răzvan Simion și Dani Oțil, copilărie marcată de lipsuri

Cei doi matinali de la Antena 1 nu au avut o copilărie lipsită de griji. S-au confruntat cu sărăcia încă de mici, iar asta i-a determinat să lupte din greu pentru a-și crea un viitor strălucit.

„Noi am fost foarte săraci. Extrem de săraci. Era sărăcia și apoi ce vine după sărăcie… Cred că în primul an de vizionat ciocolata Africana (n.r.: în vitrina unui magazin de pe un bulevard din Reșița) nu am avut bani să o iau niciodată. Aveam 14 ani la Revoluție. Apoi am aflat că nu era o ciocolată scumpă”, a povestit partenerul Gabrielei Prisăcariu.

Aceștia au început să lucreze încă din adolescență, iar primul lor job comun a fost la TVR.

„Noi ne-am câștigat banii de la 17 ani. Am bătut Deva, am bătut Timișoara. La TVR ne-au chemat la casierie și ne-au dat niște bani. Eram în clasa a 11-a, a 12-a. Ne-am dus, ne-am angajat”, și-au amintit ei.

Imagine cu Dani Oțil și Răzvan Simion în timpul unei emisiuni

Ulterior, prezentatorii s-au mutat la Timișoara, iar de atunci viețile lor s-au schimbat complet. Au început să lucreze la radio, iar apoi au primit proiecte tot mai importante, printre care și „Bravo, România”, „X Factor” și matinalul de la Antena 1, care i-a consacrat. Deși li s-a propus de nenumărate ori să prezinte unul fără celălalt, Răzvan Simion și Dani Oțil au refuzat de fiecare dată să facă asta.

„Căminul în care am locuit eu în facultate era aproape lipit de clădirea radioului. Mi-aduc aminte că eu aveam o singură cămașă. Era neagră cu verde, ca pe vremuri cum mergeam la discotecă.

Aveam multe tricouri, ca și azi. Mi-aduc aminte fața lui Răzvan, eram frezat, aveam deja barbă, trei floace cum se zice… Aveam cămașa bună, părul impecabil. Și eu zic, ce-i asta? Păi pentru interviu.
Oamenii de radio nu sunt așa ferchezuiți. M-am dus la baie, mi-am stricat freza și am făcut bine. Nu spun de ce”, a mai mărturisit Dani Oțil.

Răzvan Simion și Dani Oțil, secretul prieteniei lor

Este mai mult decât evident că prietenia celor doi prezentatori a trecut testul timpului, iar asta ne face pe toți să ne întrebăm care este secretul lor. Ei bine, Răzvan Simion și Dani Oțil știu că, orice ar fi, se pot baza unul pe celălalt.

„Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia.

Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite”, a spus Răzvan Simion, în trecut.

Citește și: Gina Pistol, planuri mari și serioase de viitor. Ce are de gând partenera lui Smiley

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Fanatik, Click, Spynews

Articolul urmator
Ce a făcut Maurice Munteanu pentru a slăbi peste 20 de kilograme într-un an: „E atât de simplu...”
Ce a făcut Maurice Munteanu pentru a slăbi peste 20 de kilograme într-un an: „E atât de simplu...”
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.