De ce a ajuns Nadine să curețe cartofi la cantină în Franța. "Ca un făcut, franceza nu se lipește de mine"

De ce a ajuns Nadine să curețe cartofi la cantină în Franța. "Ca un făcut, franceza nu se lipește de mine"

Alida Enache

După ce a urmat un liceu fără frecvență și a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat la 44 de ani, Nadine s-a hotărât să aducă o schimbare mare în viața ei și s-a mutat în Franța alături de familie. Între timp, s-a reprofilat, a devenit studentă, iar din când în când, curăță cartofi și morcovi la cantină... Da, ai citit bine!

În anul 2021, Nadine anunța, brusc, că s-a hotărât să o ia pe un alt drum în viață și că vrea să își încerce norocul peste hotare, în Franța. Vestea venea la scurt timp după ce cântăreața a reușit să finalizeze un liceu fără frecvență și să promoveze examenul de Bacalaureat în România.

Astfel că, în urmă cu aproximativ un an, vedeta își împacheta lucrurile și, alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și de fiul lor, se pregătea să înceapă o nouă viață într-un sătuc francez. Timpul a trecut, iar acum, Nadine Emilie Voindrouh, care a împlinit 45 de ani la data de 24 februarie 2022, se poate declara, în sfârșit, mulțumită cu felul în care s-au întâmplat lucrurile.

Imagine cu Nadine în timp ce face un selfie

Și-a descoperit noi pasiuni, este studentă la două facultăți și se bucură din plin de tot ceea ce îi oferă viața. Surprinzător sau nu, de România nu îi este dor, deși și-a plantat leuștean în grădină, care să-i aducă aminte de casă.

„Dor? Nu există așa ceva când am proiectele mele. Am învățat să-mi prioritizez problemele și ca atare nici nu mă gândesc la așa ceva. Acum gândul îmi stă doar la școală. În vară au venit la noi câțiva prieteni foarte buni din România și am depănat multe amintiri comune. Au venit cu cățel și cu purcel, cum se spune. Dar după ce au plecat m-am întors la viața de zi cu zi. Și ăsta a fost tot dorul!

Am plantat vara asta, la noi în grădină, ca un moft, niște leuștean. Am zis să avem ceva românesc. Am pus trei tufe și toate trei mi s-au prins, spre bucuria mea. Acum de fiecare data când fac ciorbă am de unde lua un leuștean de cea mai bună calitate”, a mărturisit ea pentru Playtech.ro.

Imagine cu Nadine în grădină, 2021

Deși a avut un început mai greu în ceea ce privește studiile, artista este foarte încrezătoare în legătură cu viitorul ei.

„Am tras tare anul acesta și am făcut două semestre de psihologie fără vacanță de vară. De ce? Fiindcă m-am înscris și la un curs de economie, organizat de o altă facultate, una de la Londra, față de cea din America, unde urmez online cursurile de psihologie. Abia din ianuarie revin la psihologie, căci până atunci mă specializez în economie, pe vremurile astea.

Mă înțeleg foarte bine cu decanul facultății americane. Abia după ce am purtat câteva discuții cu el am înțeles și eu, și el, de ce în primele săptămâni, ba chiar luni de facultate, am avut un start greoi. Nu doar că acum am înțeles pe deplin sistemul și faptul că-mi pot alege singură materiile de studiu, lucru de neimaginat pentru mine până acum ceva timp, dar și parcursul viitor.

Iar asta ar putea implica și doctoratul. Cu câteva condiții! Să fiu acceptată, iar eu să învăț să lucrez în echipă. Recunosc că nu prea știu să fac asta, poate și fiindcă atunci când ajungi la o anumită vârstă nu-ți prea mai arde să te lași dus într-o direcție sau alta!”, a mai povestit ea.

În plus de asta, pe lângă faptul că învață limba franceză, cântăreața a început să facă și voluntariat alături de fiul ei, Noah, născut în anul 2010.

Imagine cu Noha, fiul lui Nadine, în autobuz

„Urmez și eu, și fiul meu, Noah, cursuri de limbă franceză. Ca un făcut, franceza nu se lipește de mine, aproape orice aș face. Și nu știu de ce se întâmplă asta! Facem, eu și copilul meu, și muncă de voluntariat. Săptămânal, în ziua aleasă de noi, mergem și dăm o mână de ajutor la o cantină pentru adolescenți defavorizați. Curățăm cartofi, morcovi, debarasăm mese, orice ni se cere!”.

Citește și: Ce face Anna Lesko pentru a se menține în formă. „Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul"

Surse foto: Facebook, Facebook, Facebook, Facebook

Surse articol: Impact, Adevarul, Unica

Articolul urmator
Ce mai face Don Baxter azi și cum s-a schimbat viața lui de când s-a făcut "băiat de casă"
Ce mai face Don Baxter azi și cum s-a schimbat viața lui de când s-a făcut "băiat de casă"
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.