De ce a vărsat Andreea Bănică lacrimi amare la emisiunea lui Denise Rifai

De ce a vărsat Andreea Bănică lacrimi amare la emisiunea lui Denise Rifai

Ramona Jurubita

Îndrăzneala pare să o caracterizeze la fiecare pas pe Andreea Bănică, dar în spatele acestei aparențe se ascunde o femeie timidă, care a fost greu încercată în copilărie. Nu mulți cunosc dramele prin care a trecut, dar artista și-a deschis, recent, sufletul în fața lui Denise Rifai și a vorbit fără perdea despre traumele care i-au marcat viața.

Andreea Bănică nu s-a putut abține în a vărsa lacrimi amare și a-și recunoaște slăbiciunile, în momentul în care discuția a ajuns în cel mai sensibil punct. S-a arătat în fața publicului său așa cum este ea cu adevărat și, ca de fiecare dată, a ajuns la inimile oamenilor prin naturalețe, sinceritate și simplitate.

Andreea Bănică în lacrimi la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Deși este mereu zâmbitoare și emană pozitivitate de fiecare dată când apare în public, a izbucnit în lacrimi când a început să povestească despre tatăl ei care a plecat din această lume când ea avea doar 21 de ani.

„M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui. (...)
În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: „să vezi tu ce pățești”. (...) Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase.
Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc.”, a mărturisit Andreea Bănică în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Legătura dintre ea și bărbatul care a susținut-o pe drumul ales nu a fost o relație ideală tată-fiică, dar este recunoscătoare acum pentru toate lecțiile pe care le-a primit.

Andreea Bănică emoționată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Deși au fost momente în care a îndurat violența lui și a fost martoră la situațiile dureroase prin care a trecut mama sa, a reușit acum să îl ierte pe bărbat și chiar să regrete că nu a avut ocazia să petreacă mai mult timp alături de el. Se pare că trecerea lui în neființă a durut-o mai tare decât orice rău pe care i l-a făcut în timpul vieții și a simțit nevoia să își exprime durerea prin cuvinte frumoase la adresa lui.

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte, enorm, enorm și îl regret enorm! Mi-e greu să vorbesc despre subiectul ăsta.”, a spus vedeta vizibil emoționată.

Citește și: Andreea Bănică, dezvăluiri care îți frâng sufletul: ”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”

„Rănile sunt adânci, sunt și astăzi și atât de mult mă chinui...”

Durerea adunată în suflet a făcut-o pe Andreea Bănică să se maturizeze și să își dorească să fie un părinte bun, astfel încât să nu calce pe urmele tatălui său. Nu se simte vindecată nici acum, la peste 20 de ani de la trecerea lui în neființă. Deși l-a iertat, nu va putea șterge amintirile care au marcat-o profund.

„Faptul că nu am putut să vorbesc foarte mulți ani despre acest subiect, să nu mă pot exprima și să nu am cu cine să vorbesc despre acest lucru m-a făcut să mă cufund și mai mult în munca mea, în muzică. Atunci când a murit tatăl meu, am zis că nu vreau să mai cânt, că vreau să mă las de muzică, deși eram la început. Am spus că nu vreau să mai cânt. Dacă tata nu mai există, e clar că nu mai există persoana care să mă sprijine și să mă împingă de la spate, indiferent cum. Rănile sunt adânci, sunt și astăzi și atât de mult mă chinui, de exemplu acasă, în sânul familiei, să nu le arăt copiilor mei sau să nu fiu rea cu ei, să nu aibă parte de ceea ce am avut eu și de experiența prin care am trecut alături de tatăl meu atunci când era în stările acelea. Băutura îl aducea aici, îi lua mințile și nu mai știa ce făcea.”, a adăugat în cadrul aceluiași interviu.

Cântăreața a povestit și de refugiul pe care îl căuta în brațele calde ale mamei, în momentele în care plecau de acasă din teama de a nu fi supuse din nou violenței.

„Plecam prin parcuri cu mama mea, cu o sacoșică după noi, ne ascundeam prin tufișuri să nu fim găsite, să nu fim bătute, să nu ne facă de râs, deși ne știa toată Eforia. Sunt foarte adânci rănile, iar aceste răni cred că nu se pot vindeca niciodată. Nu știu cum ar fi fost dacă ar fi trăit el în continuare...Poate că m-aș fi împăcat cu el. Însă, așa rămân neîmpăcată. Îl iubesc enorm, îi iubesc enorm, am nevoie de ei, de amândoi. Așa a fost să fie!”, a declarat ea.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea în vacanță alături de cei doi copii ai lor.

Interpreta piesei „Dansez, dansez” este resemnată și a acceptat destinul care i-a fost scris. În plus, experiențele prin care a trecut au făcut-o să devină cine este astăzi și să știe cum să își gestioneze relația cu soțul ei, Lucian Mitrea (43 de ani), cu fiica Sofia (13 ani) și cu fiul Noah (5 ani).

„În momentul acela mi-am dat seama că mi-am pierdut tot sprijinul din viața mea și mi-am dat seama că nu știu dacă o să pot face față singură. (...) Astăzi îmi doresc să fiu sănătoasă, să trăiesc cât mai mult pentru copiii mei, ca ei să se poată bucura cât mai mult de mine. Cred că asta este una dintre fricile mele cele mai mari. Îmi doresc să văd cum copiii mei se bucură de noi doi și să îi putem sprijini cât de mult putem noi. Nu știu cât de mult, dar vreau să fie cât mai mult. Vrem să fim sănătoși pentru ei. Mi-am dat seama ce înseamnă să trăiești fără părinți, fără sprijin, să ai pe cineva acolo în spate care să îți spună măcar „te iubesc” sau „mergi mai departe, capul sus, hai că poți, hai că ești bun!”. ”, a dezvăluit vedeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Cel mai mare sprijin al ei din prezent este bărbatul care o face fericită de aproape 27 de ani. Vedeta a găsit în brațele lui alinarea de care avea nevoie și nu s-a temut să ofere detalii despre acest subiect.

„Deși Lucian a fost non-stop lângă mine, am simțit într-adevăr în el câteva calități de ale tatălui meu, câteva defecte de ale tatălui meu, pentru că sunt născuți în aceeași lună – decembrie. Și de multe ori îl vedeam pe tata și calitățile lui bune. Da, moartea șterge păcatele înzecit.”, a spus în încheierea discuției despre tatăl său.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au lăsat în spate greutățile vieții și se bucură acum de prezent, trăind din plin fiecare moment alături de copii lor.

Andreea Bănică (43 de ani) s-a făcut remarcată în fața publicului prin aparițiile sale extrem de sexy. A pășit în lumea muzicală în anul 1999 când a intrat în trupa Exotic alături de Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și Julia Chelaru (45 de ani), iar ținutele lor puteau să atragă privirile oricărui bărbat. În 2001 a pozat în Playboy, apoi cariera solo și-a conturat-o pe aceeași linie: senzualitatea a fost întotdeauna punctul ei forte, iar acestu lucru poate fi remarcat în orice videoclip lansat, atât pe cont propriu, cât și alături de trupele din care a făcut parte (Exotic și Blondy).

Citește și: Ce mare și frumoasă a crescut fiica Andreei Bănică, este leită tatăl ei! Vezi cele mai recente poze cu Sofia

Surse foto: YoutubeInstagram

Surse articol: YoutubeSpynewsKanald

Articolul urmator
Mezinul lui Ștefan Bănică Junior îi calcă pe urme! Fiul lui cel mic, Alexandru, ia lecții de pian, dinainte de a împlini 5 ani
Mezinul lui Ștefan Bănică Junior îi calcă pe urme! Fiul lui cel mic, Alexandru, ia lecții de pian, dinainte de a împlini 5 ani
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.