De ce boală suferă Dan Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor”

De ce boală suferă Dan Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor”

Ramona Jurubita

Participarea într-o competiție precum „Survivor” nu este deloc ușoară pentru concurenți, dar asta nu înseamnă că alți membri din producție sunt feriți de pericole. Toată echipa își asumă anumite riscuri când pleacă într-o zonă în care clima este tropicală, deci total diferită de cea de la noi din țară. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a simțit pe pielea sa cât de complicat este pentru organismul uman să se adapteze unei schimbări atât de mari.

Vedeta TV a dezvăluit, într-un interviu acordat în trecut pentru Teo Show, că a dobândit o afecțiune la nivelul ochilor în timpul șederii sale în Dominicană. Soarele puternic și implicit radiațiile UV sunt responsabile de problema care i-a dat mari bătăi de cap.

În cadrul materialului difuzat în emisiunea lui Teo Trandafir, Daniel Pavel a prezentat fiecare colțișor din casa în care locuiește în dominicană, elementele de decor și accesoriile pe care le poartă în mare parte din timp.

La un moment dat, a enumerat obiectele fără de care nu poate sta când filmează în junglă, printre care s-a aflat un spray anti-insecte, dar și o pereche de ochelari „cu totul și cu totul speciali”, așa cum i-a numit chiar el.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfer’s Eye.

De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D.”, a povestit Dan Pavel, pentru Teo Show.

Aceasta afecțiune, numită Surfer’s Eye sau Pterygium, este cauzată de expunerea prelungită la raze ultraviolete și se manifestă prin apariția unor excrescențe cărnoase, de formă triunghiulară pe conjunctivul ochiului. Sunt formațiuni benigne (non-canceroase), dar care pot deforma ochiul dacă nu sunt tratate corespunzător și pot afecta vederea pe termen lung.

Potrivit drderamus.com, afecțiunea se dezvoltă mai ușor în rândul bărbaților și provoacă, în primul rând, disconfort și vedere încețoșată.

Daniel Pavel în Dominicană, alături de colegii săi
Daniel Pavel în Dominicană, alături de colegii săi

Dar Daniel Pavel nu are parte doar de probleme în Dominicană, ci și de multe provocări ce îl ajută să se dezvolte și să atingă performanțe la care oricine visează în domeniul televiziunii. În timpul liber, are ocazia să își cunoască mai bine colegii de la Kanal D și să discute cu ei pe îndelete despre concurenții din emisiune. Se pare că prezentatorul se documentează continuu când vine vorba despre viața și reușitele membrilor echipelor, fiindcă își dorește să aibă întotdeauna ceva de spus despre ei.

„Livingul este locul în care mă relaxez, aici petrec cât de mult timp se poate cu doctorul concurenților, cu colegii din echipa de redacție. Pregătirea fizică este importantă, de aceea avem aici și o coardă, jucăm și baschet. Sunt și documentații, pe mine m-a interesat foarte mult să cunosc fizicul uman. Aici au loc foarte multe ședințe. 

Eu gătesc foarte mult grătar, avem cafeaua dominicană și cacao, care ne dă foarte multă energie. Nu mâncăm tot timpul sănătos. În urmă cu 20 de ani, am trecut cu nava și aveam acest chipiu în largul coastelor Dominicane.

Este și un panou pe care sunt imaginile și informațiile importante ale Faimoșilor. M-a interesat foarte mult ca Faimoșii, pentru că sunt deja persoane cunoscute, să încerc să-i prezint poate într-o manieră mai puțin cunoscută.”, a mai spus acesta la „Teo Show”.

Fiecare meserie are riscurile ei, nu? Dar important este să vedem partea frumoasă și să încercăm să ne ferim cât de mult putem de pericole. Din păcate, unele nu pot fi evitate, la fel ca în cazul lui Dan Pavel, care a fost nevoit să stea foarte mult sub soarele arzător pentru a filma competiția „Survivor”.

Primele declarații ale lui Adrian Daminescu cu privire la boala cruntă ce l-a chinuit doi ani

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: FanatikYoutubePlaytech

Articolul urmator
Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat. Fosta Concurentă „Survivor România” a confirmat separarea
Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat. Fosta Concurentă „Survivor România” a confirmat separarea
De ce boala vei suferi la batranete?
Incepe quiz
De ce boala vei suferi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.