Nu Skin

De ce este văzută mai tot timpul prințesa Kate cu plasturi pe mâini

Redactor Alexa Galgau

Nu demult, ne-am întrebat de ce Prințul William nu poartă verighetă, gest care unora le-a părut a fi un semn al problemelor în căsnicie. Din fericire, nu acesta este răspunsul la acea dilemă, ci unul mult mai simplu! Acum, însă, a nouă întrebare a răsărit pe buzele celor care sunt mereu cu ochii pe frumosul cuplu: de ce este văzută atât de des prințesa Kate cu plasturi pe mâini?

Află răspunsul din rândurile următoare!

De ce poartă prințesa Kate plasturi pe mâini

În ziua de Crăciun, Kate a fost văzută din nou purtând plasturi pe mâini și acest detaliu a atras atenția fanilor, care imediat au început să se întrebe care este motivul. Deși era, ca de obicei, îmbrăcată impecabil, prințesa Kate avea un plasture pe degetul mare, care a fost observat și fotografiat atunci când frumoasa ducesă își ghida fiica în timp ce ieșeau de la slujba de la Biserica St. Mark.

Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru, așa că ne întrebăm, în mod firesc, ce problemă ar putea avea prințesa Kate, având în vedere că nimeni nu poartă un astfel de accesoriu fără un motiv medical. Casa Regală refuză să explice de ce se întâmplă acest lucru, chiar dacă tot mai mulți oameni au început să pună întrebări.

Având în vedere că Prințul William și prințesa Kate nu duc tocmai un stil de viață tipic pentru niște membri ai Casei Regale, ci dimpotrivă, sunt niște "rebeli", am putea ajunge la o concluzie foarte simplă: Kate, ca multe alte femei, se accidentează adesea prin casă, probabil în mod special în bucătărie. Chiar dacă au o suită întreagă de oameni la dispoziție, cei preferă să ducă o viață simplă. Așadar, probabil că își taie singuri pâinea și probabil că uneori și gătesc, ca orice cuplu.

Prințesa Kate este o femeie ca oricare alta, chiar dacă a avut norocul ca viața ei să fie mai degrabă un basm. Așadar, plasturii pe care îi poartă nu reprezintă nimic neobișnuit, ci un semn că are o existență normală, ca noi toți!

Surse foto: Hepta.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta