Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

De ce prințul Harry și Meghan Markle nu vor deține custodia copiilor lor

Marţi, 21.08.2018
de Ana Munteanu

Asemenea celorlalți membri ai familiei regale care au devenit părinți înaintea lor, Harry și Meghan – atunci când vor avea copii -  vor întâmpina o problemă cel puțin bizară.

Să trăiești o viață întreagă conform regulilor impuse de către protocolul regal nu este o treabă deloc ușoară. Dimpotrivă. Și Meghan a început deja să învețe asta, din momentul în care a început să iasă cu prințul Harry – reguli peste reguli, în ceea ce privește orice aspect al vieții.

Regina Elisabeta, Meghan Markle, printul Harry

Dacă ți se părea că impunerile vestimentare, interzicerea statului picior peste picior și câte și mai câte reguli ciudate de etichetă, lucrurile se complică și mai rău când vine vorba de copii. Probabil cea mai neobișnuită, controversată și deranjantă regulă impusă ducelui și ducesei de Sussexx, în caz că vor dori să aibă copii intră în joc. Nu Harry și Meghan Markle vor deține custodia posibililor lor copii, ci însăși Regina Elisabeta a II-a. Da, Majestatea Sa are custodie completă asupra micuților.

în cutume regale Marlene Koenig a explicat presei: “Suveranul țării are custodia legală a tuturor nepoților încă minori”. Sună… deloc normal, nu? Ei bine, potrivit lui Koenig, acest obicei vine din anii 1700, de când monarh era Regele George I, neschimbându-se nimic la el de atunci. Regula s-a născut din cauza relației extrem de proaste pe care suveranul o avea cu fiul lui, viitorul rege George al II-lea, așa că a fost nevoie de ea pentru a-și asigura legătura cu nepoții lui.

Astfel că, o fi legea veche de mai bine de 300 de ani, dar ea este valabilă și în zilele noastre. Regina Elisabeta a II-a deține custodia totală și oficială asupra copiilor prințului William și ai lui Kate Middleton – George, Charlotte și recent-născutul Louis – și va avea și asupra moștenitorilor cuplului Harry-Meghan, dacă, desigur, ea va mai fi în viață și la conducerea statului când asta se va întâmpla.

Noroc că Elisabeta a II-a este un monarh blând și deschis la minte, și nu se bagă câtuși de puțin în creșterea celor mici. Cu toate astea, ea are cuvântul final în decizii mari, precum permiterea minorilor să călătorească sau nu cu avionul etc.

Surse foto: Getty

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!