De la copil vedetă, la adult controlat de părinți. Tumultoasa viață a lui Britney Spears

Alida Enache

A fost un copil vedetă, care a încercat constant să câștige afecțiunea și atenția părinților săi, iar mai apoi, ca adult, a ajuns tot în grija lor, deși nu își dorea asta. Britney Spears, una dintre cele mai adorate cântărețe și o "prințesă" a muzicii pop, a avut parte de un parcurs tulburător prin viață, încă din copilărie, iar asta i-a afectat de-a dreptul sănătatea mintală. Acum, după 13 ani petrecuți în umbra tatălui și un diagnostic cu tulburare de bipolaritate, vedeta încearcă să-și ducă viața ca un om normal. Este posibil, oare, având în vedere trecutul său controversat?

Britney Spears (41 ani) nu a avut o copilărie ușoară, iar lupta sa cu depresia și anxietatea a început încă de la 18 ani. Poveștile sale de iubire au avut, de fiecare dată, finaluri triste, iar într-un final, după ce a devenit mamă, a fost nevoită să stea departe de copiii ei. 

În timp ce simțea că lumea sa se destramă și că o ia razna încetul cu încetul, "prințesa pop" apărea pe scenă zâmbitoare, energică și de-a dreptul strălucitoare și puțini știau ce se ascunde, de fapt, în sufletul ei. După câțiva ani în care a încercat, din greu, să se descurce cu provocările vieții, a făcut o criză psihotică și a ajuns într-un spital pentru boli mintale. De atunci, încearcă să demonstreze constant judecătorilor și publicului larg, în general, că este bine și capabilă să-și ducă singură de grijă, însă comportamentul ei dovedește, uneori, contrariul.

Află din galeria foto tot ce trebuie să știi despre tumultoasa viață a lui Britney Spears!

Citește și: Leonardo DiCaprio, așa cum nimeni nu-l știa până acum. Detalii neștiute despre viața lui

Un copil vedetă Vezi galeria foto » Traumele din copilărie i-au modelat întreaga viață S-a refugiat în muzică

Surse foto: FacebookFacebookFacebookFacebook, InstagramInstagramInstagramInstagramInstagram, Instagram, Facebook, Facebook

Surse articol: Independent, Nickiswift, Dailystar, Biography

Articolul urmator Britney Spears a anunţat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.