Declaraţia-şoc făcută de actrița Keira Knightley: „Port peruci de cinci ani”!

Declaraţia-şoc făcută de actrița Keira Knightley: „Port peruci de cinci ani”!

Redactor Andreea Baluteanu

Hollywood-ul nu încetează să ne uimească! Dacă ai fost până acum bântuită de obsesia de a ţine pasul cu schimbările de look ale artistelor tale preferate, află că te-ai îmbarcat într-o cruciadă imposibilă! Lumea ni s-a zguduit odată cu cea mai nouă mărturisire a Keirei Knightley, care a declarat senină că poartă peruci de cinci ani. Motivul? Părul ei se afla într-o stare de deteriorare, după ce fusese supus unor numeroase, şi extenuante, procedee cosmetice!

„Port peruci de cinci ani, şi a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat părului meu”

O ştim blondă, brunetă sau şatenă din filme şi i-am admirat mereu părul natural, fermecându-ne tot timpul cu aerul ei de „trandafir englezesc”! Actriţa Keira Knightley a povestit însă într-un interviu acordat instyle.co.uk că părul ei începuse să cadă masiv în urmă cu mai mulți ani, din cauza faptului că era vopsit în mod repetat pentru diversele roluri interpretate de actriţă.

„Mi-am vopsit părul în fiecare culoare imaginabilă pentru diverse filme. Situația se înrăutățise atât de tare, încât părul îmi cădea pur şi simplu de pe cap. Prin urmare, în ultimii cinci ani am purtat peruci, ceea ce s-a dovedit cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată părului meu.”

Declaraţia făcută de actriţă, recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă şi pentru lupta acerbă împotriva artificialului din industria frumuseţii (cruciadă la care s-a înrolat şi Kate Winslet, care a instituit o clauză revoluţionară în contractul său cu L'Oréal, interzicând utilizarea Photoshop-ului), îi conturează şi mai puternic imaginea de personalitate abordabilă a lumii strălucitoare a vedetelor, şi ne apropie pe noi, muritoarele de rând, de până acum intangibila Cetate a celor privilegiaţi.

Dacă te numeri şi tu printre fetele care şi-au vopsit părul în nuanţe ombre, l-au colorat apoi în culorile curcubeului pentru coafuri rainbow sau mermaid hair, l-au tăiat scurt pentru a se bucura de bobul momentului şi s-au rugat apoi cu lacrimi fierbinţi ca pletele să crească, pentru a imita şuviţele pline de viaţă ale lui Gigi Hadid, vei scoate cu siguranţă un suspin de uşurare (sau vei fi revoltată): este imposibil să ţii pasul cu această evoluţie, care le-a extenuat şi pe vedete şi le-a determinat să spună „pas”. Nu numai Keira, ci şi surorile Kardashian şi mai tinerele Jenner - Kendall şi Kylie, Ariana Grande, Beyonce şi Rihanna au admis de-a lungul timpului că superba lor podoabă capilară era desăvârşită, doar că nu le aparţinea în realitate.

Pe lângă faptul că i-au asigurat un aspect atrăgător, perucile purtate de Keira Knightley au permis părului său să se regenereze şi să crească sănătos, actriţa recunoscând că firul de păr a devenit mai gros şi mai puternic după ce a rămas însărcinată (miracol de care s-a bucurat, altele, şi Britney Spears).

Noi ne bucurăm pentru că încă un mit a fost demontat şi suntem recunoscătoare că şi starurile de la Hollywood au înţeles că este vremea să coboare de pe norişorul roz şi pufos şi să admită că se confruntă cu aceleaşi probleme ca şi noi, muritoarele de rând.

Tu ce părere ai despre declaraţia făcută de Keira Knightley? Te numeri printre fanele popularei actriţe?

Surse foto: Splashnews

Articolul urmator
Au împlinit cinci ani de relație și sunt mai fericiți ca oricând. Secretul cuplului Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea
Au împlinit cinci ani de relație și sunt mai fericiți ca oricând. Secretul cuplului Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.