Declarații în premieră: ce zice Viviana Sposub despre Andreea Bălan, fosta soție a actualului ei iubit, George Burcea

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Telenovela momentului în showbiz continuă. Nu mai este nici un dubiu, George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit și și-au asumat că formează un cuplu. Însă în cadrul emisiunii "Ferma" au loc, pe lângă povești minunate de iubire, și intrigi, discuții și mesaje cu subînțeles.

Viviana Sposub și George Burcea s-au alăturat competiției încă de la începutul acesteia, însă de curând, a intrat în scena concursului și Andreea Antonescu, nimeni alta decât colega de trupa și buna prietenă a Andreei Bălan, fosta soție a actorului. Și chiar în fața artistei Viviana Sposub a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate, despre Andreea Bălan, fosta parteneră a iubitului său.

Probabil, mulți au crezut că între Viviana Sposub și Andreea Bălan nu poate exista decât rivalitate, dată fiind situația amoroasă, însă asistenta TV a recunoscut că a fost una dintre miile de fani ale trupei fenomen a anilor 2000, "Andre".

Viviana Sposub: "Andreea Bălan m-a luat de mână"

Așadar, la un moment dat, Viviana Sposub a mărturisit că în copilărie a fost fană înfocată a trupei "Andre" și nici acum nu realizează că este colegă cu Andreea Antonescu într-o emisiune TV. "Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi în Moldova.", i-a spus asistenta TV, Andreei Antonescu. 

Sursa foto: Pinterest / Instagram

Anda Adam a încercat să pună paie pe foc, auzind discuția dintre cele două: "Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?" Însă nu a primit un răspuns din partea Vivianei Sposub. 

Citește și: În sfârșit, adevărul gol-goluț! George Burcea a dezvăluit realul motiv din spatele divorțului de Andreea Bălan

Viviana Sposub și-a continuat mărturia sinceră și chiar a spus că și-a dorit mult pe atunci să le cunoască pe membrele trupei Andre, iar Andreea Bălan chiar a întins mâna spre ea în timpul concertului pe care l-a susținut la Botoșani. "Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci.", a spus Viviana Sposub, la emisiunea "Ferma".

George Burcea vrea să facă următorul pas cu Viviana Sposub

Pe de altă parte, între George Burcea și Viviana Sposub lucrurile merg cât se poate de bine. Actorul le-a spus prietenilor că o respectă foarte mult și chiar plănuiește să o prezinte mamei sale, de altfel și una dintre cele mai importante persoane din viața lui. Totodată, actorul nu vrea să se grăbească în noua relație, având în vedere că este încă în plin proces de divorț și luptă pentru custodia fetițelor, cu Andreea Bălan. 

Sursa foto: Instagram Viviana Sposub / George Burcea

"El este foarte discret cu viața lui. Pe plan emoțional este foarte bine. Chiar este fericit cu Viviana și vrea să o prezinte și mamei sale, care e cea mai importantă femeie din viața sa. Dar o ia cu pași mici, nu vrea să grăbească chiar nimic, pentru că e încă într-un mariaj, chiar dacă e vorba de o căsătorie doar în acte. Vrea să rezolve această situație și să facă ce trebuie mai departe. Viviana este o fată înțelegătoare, îl sprijină în demersurile lui. Relația lor este că a unor adolescenți în acest moment. Au fluturași în stomac. Se iubesc.", a declarat o sursă apropiată lui George Burcea, conform Fanatik.

Surse articol: Ok Magazine / Fanatik / Kfetele

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator S-a rupt lanțul de iubire? S-au despărțit George Burcea și Viviana Sposub?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.