În sfârșit, adevărul gol-goluț! George Burcea a dezvăluit realul motiv din spatele divorțului de Andreea Bălan

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat în primăvara acestui an că divorțează. Cei doi sunt în plin proces de separare pe cale legală, dar și într-o luptă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Cuplul este istorie și fiecare dintre ei și-a găsit alinarea în brațele altcuiva.

Vara aceasta, s-a aflat că Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, după ce au fost surprinși în ipotaze tandre la malul mării, în Vama Veche. Pe de altă parte, nici George Burcea nu și-a trăit burlăcia prea mult, pentru că s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, asistenta TV care îi este și colegă la emisiunea "Ferma". Însă mulți s-au întrebat care au fost, de fapt adevăratele motive pentru care Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la divorț, la doar patru luni de când s-au căsătorit religios, în cadrul unei ceremonii parcă rupte dintr-un basm.

Sursa foto: Pinterest

Andreea Bălan a fost cea care a "spart gheața" cu primele declarații despre separarea de actor, la emisiunea XNS, în această primăvară. Artista a mărturisit că George Burcea a început să se schimbe foarte mult după ce a lansat proiectul cărții despre copilăria lui tumultuoasă. De atunci, cei doi au început să aibă probleme și, evident, nu au mai fost capabili să le revolve.

"Păi ce faci, mă distrugi?"

Probleme nerezolvate invocă și George Burcea ca motive principale pentru divorțul de Andreea Bălan. Recent, actorul a făcut declarații fără precedent despre fosta lui relație, cea în fața căreia i s-a destăinuit fiind chiar iubita actuală, Viviana Sposub.

Citește și: Promisiunea făcută de George Burcea, după ce Viviana l-a încins cu sărutul ei

"S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri, și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri. Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el eu nu o să fac nici în 15-20 de ani.", a mărturisit George Burcea.

Actorul a dat de înțeles că a vrut să scape de titulatura "soțul Andreei Bălan" și să fie analizat și apreciat pentru ceea ce este și nu pentru simplul fapt că este partenerul celebrei artiste.

Sursa foto: Pinterest

"Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am. Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot. Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: Bravo! Păi ce faci, mă distrugi?", a declarat George Burcea, în cadrul emisiunii TV la care este concurent.

Citește și: Imaginile vorbesc de la sine: George Burcea și Viviana Sposub sunt, oficial, împreună!

Cât despre relația cu Viviana Sposub, George Burcea este extrem de asumat și demonstrează de la o zi la alta că vrea să se implice total. Ceea ce în aparență părea doar o joacă între doi oameni mari, acum s-a transformat într-o poveste frumoasă de dragoste, lucru observat și de alți colegi de emisiune ai celor doi. 

"E îndrăgostită, uitați-vă la ea cum îi sclipesc ochii. Găsind în George un sprijin serios, a ajutat-o.", a declarat Vali Bărbulescu, la "Ferma".

Surse articol: Fanatik / Libertatea / Viva

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Scandal monstru între Andreea Bălan și George Burcea, cu o zi înainte de pronunțarea divorțului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.