Declarațiile tulburătoare ale Romaniței Iovan la 18 ani de când fostul ei soț a împușcat bărbatul care le-a intrat în casă. "M-am încuiat mulți ani, foarte mulți"

Declarațiile tulburătoare ale Romaniței Iovan la 18 ani de când fostul ei soț a împușcat bărbatul care le-a intrat în casă. "M-am încuiat mulți ani, foarte mulți"

Alida Enache

Romanița Iovan a avut parte de clipe de groază în urmă cu 18 ani, iar stresul din acea perioadă a avut urmări tragice. Creatoarea de modă a vorbit recent, în emisiunea lui Denise Rifai, despre momentul în care a pierdut o sarcină și despre viața ei de după episodul nefericit.

Viața Romaniței Iovan nu a fost lipsită de probleme, însă una dintre ele a avut, cu adevărat, urmări tragice. Creatoarea de modă, acum în vârstă de 58 de ani, a pierdut o sarcină în trecut din cauza stresului la care a fost supusă. Totul s-a întâmplat după momentul în care un hoț a încercat să spargă casa în care locuia cu fostul ei soț, Adrian Iovan, în urmă cu 18 ani.

În noaptea cu pricina, regretatul pilot a fost nevoit să lupte cot la cot cu infractorul, iar apoi, până să vină poliția, l-a împușcat mortal cu arma sa de vânătoare. Ulterior, instanța a decis că a fost vorba despre legitimă apărare, însă Romanița Iovan cu greu a putut trece peste acel moment. La vremea aceea, era gravidă și, din cauza celor întâmplate a pierdut sarcina.

Ea nu a mai ieșit din casă timp de două luni și, în plus de asta, a dormit cu ușa închisă la dormitor o lungă perioadă de timp. Deși și-a dorit că aceia care i-au vrut răul să trăiască spaima și groaza prin care a trecut ea, a reușit, mai apoi, cu ajutorul cititului, să depășească momentul crâncen.

Vedeta și-a deschis sufletul în fața lui Denise Rifai și, cu ochii în lacrimi, a vorbit despre cel mai negru episod din viața ei în cadrul emisiunii acesteia, "40 de întrebări cu Denise Rifai".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 40 de intrebari (@40deintrebari)

”Să știi că m-am încuiat mulți ani, foarte mulți. Și, apropo, nu aș dori nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Știu că e mult de atunci, dar nu s-au vindecat rănile și nu numai pentru că am pierdut o sarcină, apropo de chestia asta, acum este o chestie foarte haioasă, Albert știe, a citit și cartea, îmi spune ”mama, dacă nu venea hoțul, eu nu mă nășteam”, pentru că nu era el, era alt copil.

Eram obsedată, închideam ușa cu cheia și am închis-o mult timp după aceea, ceea ce este horror. O amintire care s-a transformat într-un coșmar și care a durat o perioadă îndelungată și nu m-a durut atât de tare că s-a împărțit țara în două tabere, cât toate neadevărurile care au fost spuse și mărturisesc că am trăit momente în care, la un moment dat, îmi doream ca cei care mi-au făcut rău să treacă prin ceea ce am trecut eu(...)

Și nu mai vreau să mă gândesc la rău pentru cei care mi-au făcut rău, nici măcar nu vreau să iert, pentru că nu este de iertat. Nici măcar nu mai vreau să pun problema ”ce ar fi dacă...” și, pur și simplu, să mă bucur că am putut să trec peste perioada asta și fără să am un ajutor, în afară de cărți. Cărțile m-au ajutat, să știi. Practic m-am închis, așa cum spui tu”, a povestit ea.

Amintim că Romanița Iovan a fost căsătorită cu Adrian Iovan, pilotul care și-a pierdut viața după ce a aterizat forțat în Munții Apuseni, în ziua de 20 ianuarie 2014. Mariajul lor a durat doar cinci ani, din 2003 și până în 2008, iar fiul lor, Albert Iovan, a venit pe lume în anul 2006. Creatoarea de modă și unicul ei copil sunt născuți în aceeași zi, 3 octombrie, la o diferență de 42 de ani.

Citește și: Cine este Pufeh? Care este legătura lui cu fostele concurente Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Surse foto: Youtube

Surse articol: Kanald, Adevarul, Wowbiz

Articolul urmator
Povestea de viață a inegalabilei Romanița Iovan, modelul care a trecut de cealaltă parte a baricadei, devenind un designer de succes
Povestea de viață a inegalabilei Romanița Iovan, modelul care a trecut de cealaltă parte a baricadei, devenind un designer de succes
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.