Detalii tulburătoare din căsătoria Angelinei Jolie cu Brad Pitt, dezvăluite de o anchetă FBI

Detalii tulburătoare din căsătoria Angelinei Jolie cu Brad Pitt, dezvăluite de o anchetă FBI

Ramona Jurubita

Brad Pitt (58 de ani) și Angelina Jolie (47 de ani) s-au despărțit în 2016, dar divorțul a fost finalizat în instanță abia în 2019. Cei doi nu s-au separat în mod amiabil, ci printr-un scandal de zile mari care a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme.

UPDATE 5 octombrie: Noi detalii șocante ies la iveală în scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Se pare că războiul nu se va opri prea curând, mai ales că amândoi găsesc de fiecare dată noi motive pentru a se chema unul pe celălalt în instanță. 

Mai nou, cei doi se judecă pentru obținerea proprietății Chateau Miraval SA, o casă și o podgorie din sudul Franței pe care le-au achiziționat împreună în 2008, plătind aproximativ 25 de milioane de euro.

Actorul din Fight Club susține că el și fosta parteneră au căzut de acord să nu-și vândă partea fără permisiunea celuilalt. Pe de altă parte, femeia contestă acest lucru și îl învinovățește pe actor pentru încheierea negocierilor privind achiziționarea părților sale din proprietate.

În dosarul întocmit la Los Angeles de echipa de avocați a actriței pentru acest proces, apar noi detalii referitoare la actele de violență pe care se presupune că fostul soț le-ar fi comis în timpul unui zbor cu avionul în 2016. Bărbatul neagă în continuare aceste acuzații, iar o sursă apropiată lui susține că Angelina Jolie minte.

„Ea continuă să refacă, să revizuiască și să-și reimagineze un eveniment care a avut loc în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește. Povestea ei este în continuă evoluție.”, a spus sursa anonimă.

Deși înainte doar se zvonea că în timpul acestui zbor s-ar fi terminat relația lor, acum situația a devenit ceva mai clară. Avocații protagonistei din „Maleficent” ar fi notat deja în dosar povestea cu lux de amănunte, după cum a informat BBC pe 5 octombrie 2022.

Iată ce scrie în documentele oficiale, potrivit sursei menționate mai sus:

„Pitt a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii. Apoi Pitt a lovit tavanul avionului de mai multe ori, determinând-o pe Jolie să părăsească baia. Unul dintre copii a intervenit, iar Pitt s-a aruncat asupra lui. Ceilalți copii s-au repezit și toți au încercat să se protejeze unii pe alții. Înainte de a se termina, Pitt l-a strâns de gât pe unul dintre ei și l-a lovit pe altul peste față.”

Avocații actriței mai susțin că ea și copiii „au stat nemișcați și tăcuți sub pături” pentru restul zborului.

Instanța va hotărî, într-un final, care dintre cei doi foști soți minte și care spune adevărul. Totuși, nu este exclus ca dreptatea să fie undeva la mijloc.

---

Acum, la aproximativ șase ani de la decizia lor de a o lua pe drumuri separate, au ieșit la iveală noi detalii din ancheta făcută de FBI. Încă de pe atunci existau zvonuri conform cărora povestea cuplului ar fi ajuns la final din cauza unui episod de violență fizică și verbală ce ar fi avut loc într-un avion. După multă vreme, au început să apară și dovezi care susțin aceste presupuse speculații.

Actrița Angelina Jolie și actorul Brad Pitt pozează în timpul premierei filmului „By the Sea” de la Universal Pictures, în timpul AFI FEST 2015
Angelina Jolie și Brad Pitt, în timpul premierei filmului „By the Sea” de la Universal Pictures, la AFI FEST 2015

Se pare că actrița a pus capăt mariajului său după un incident care s-a petrecut în timpul unui zbor din Europa spre SUA. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, el a devenit agresiv și i-a adresat cuvinte nepotrivite fiului cel mare, Maddox (acum în vârstă de 21 de ani, dar care avea 15 ani la acea vreme). Era 14 septembrie 2016 când viața lor a luat o întorsătură neașteptată.

O investigație FBI a scos acum la iveală detalii neplăcute care îi strică imaginea celebrului actor. Potrivit datelor din anchetă, starul din „Once Upon a Time in Hollywood” (2019) a turnat bere pe soția sa, a scuturat-o de umeri și a țipat la ea, acuzând-o că este vinovată pentru destrămarea familiei pe care o au împreună. Totul s-a întâmplat de față cu minorii, iar fiul cel mare a fost jignit pentru că a intervenit în discuții. Se pare că Maddox a întrebat dacă mama sa este bine, apoi tatăl i-a vorbit și lui urât, pe un ton disprețuitor.

Să fie oare o coincidență că la câteva zile după a acest eveniment, Angelina Jolie a depus actele de divorț?

Deși detaliile sunt menționate clar în documentele anchetei, persoanele care s-au ocupat de ea nu au încă dovezi care să arate că actorul a fost într-adevăr violent în acel moment. Fosta lui soție nu a vorbit despre acest incident până acum, dar într-un interviu mai vechi a dat de înțeles că zborul cu pricina a fost decisiv în parcursul vieții lor de familie.

În septembrie 2021 – la aproximativ cinci ani de la divorț – Angelina Jolie a făcut aluzie pentru prima dată la presupusul incident cu avionul. În timpul unui interviu oferit pentru The Guardian, a vorbit despre o „experiență din State”, moment în care a simțit că erau îngrădite drepturile ei și ale copiilor săi.

De asemenea, conform Buzz Feed, a spus la acea vreme că a „jurat să tacă” în această privință, dar a recunoscut că s-a temut pentru siguranța familiei sale în timpul căsătoriei cu Brad Pitt.

„Nu sunt genul de persoană care ia decizii precum cele pe care a trebuit să le iau. Am avut nevoie de mult timp ca să ajung să fiu într-o poziție în care am simțit că trebuie să mă despart de tatăl copiilor mei.”, a mărturisit aceasta.

Alte surse din anchetă spun că ea ar fi oferit autorităților imagini cu urmele lăsate pe corp de agresiunile soțului din acea zi.

Actorul a recunoscut, în mod oficial, că s-a luptat mulți ani cu dependența de alcool. Totuși, a susținut că în prezent este vindecat și stă departe de tentații, pentru că a primit ajutor specializat și a trecut peste această etapă a vieții sale.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe cu această investigație a FBI. Se pare că scandalul dintre cei doi actori nu se va opri curând, pentru că actrița vrea să i se facă dreptate. Cei doi foști soți au împreună trei copii biologici și trei adoptivi: Maddox Chivan (21 de ani), Pax Thien (18 ani), Zahara (17 ani), Shiloh Nouvel (16 ani), gemenii Knox Léon și Vivienne Marcheline (14 ani).

Deși Angelina Jolie și-a dorit custodia exclusivă a acestora, Brad Pitt a putut să obțină în instanță custodia comună, în anul 2021.

Iată: Opt tați celebri care au cele mai mari familii

Surse foto: Getty

Surse articol: BuzzfeednewsNbcnewsHotnewsBBC

Articolul urmator
Comedie în scris, dramă în realitate? Detalii mai puțin cunoscute românilor din viața ilustrului Ion Luca Caragiale
Comedie în scris, dramă în realitate? Detalii mai puțin cunoscute românilor din viața ilustrului Ion Luca Caragiale
Ce vedetă ar fi sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Ce vedetă ar fi sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.