Nu Skin

Dezvăluiri incendiare cu Mihaela Rădulescu: ce nu a spus până acum nimănui

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

S-a născut în Piatra Neamț, purtând numele de fată Țiganu, și a avut dintotdeauna planuri mărețe de viață. Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi, în anul 1989, reușind să strângă un ban în plus pe vremea când era studentă. Însă, în 1994 și-a făcut debutul în televiziune, la Tele7ABC, iar acum este una dintre cele mai notorii figuri din mass-media românească.

Mihaela Rădulescu a fost mereu transparentă în legătură cu trecutul său și a reușit să își păstreze autenticitatea de-a lungul anilor. Așadar, toată lumea știe de relațiile ei cu bărbați celebri, precum  Elan Schwartzenberg, Ștefan Bănică Jr, Dani Oțil, iar în prezent cea cu sportivul și antreprenorul austriac Felix Baumgartner. A fost considerată, încă de la primele sale apariții în public, una dintre cele mai senzuale figuri feminine din showbiz și mulți bărbați au vrut să îi fure inima.

Sursa foto: Instagram

Însă Mihaela Rădulescu a cunoscut iubirea și pe vremea când era doar o puștoaică. Primul băiat de care s-a îndrăgostit prezentatoarea TV era un băiat blond cu ochii albaștrii, iar Mihaela Rădulescu a fost atrasă de inteligența lui. Însă faptul că tânărul nu împărtășea aceeași iubire pentru sport precum vedeta, a făcut-o să renunțe repede la relație. 

Sursa foto: Instagram

"Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat.", a mărturisit Mihaela Rădulescu, potrivit Viva!

Și cum încrederea în sine a fost întotdeauna un punct forte al Mihaelei Rădulescu, prima decepție în dragoste nu a făcut-o să verse nici măcar o lacrimă. Chiar dacă, la un moment dat, s-a îndrăgostit de un bărbat care nu simțea la fel ca ea, aceasta nu a reprezentat o problemă pentru vedetă. Mai mult decât atât, bărbații însurați nu s-au numărat niciodată printre variantele amoroase ale Mihaelei Rădulescu. 

Se iubește cu Felix Baumgartner

"Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe.", a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru Viva! 

Sursa foto: Instagram

De peste șase ani, Mihaela Rădulescu și iubitul ei, Felix Baumgartner, formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Rareori apar în public și mai rare sunt fotografiile pe care le postează împreună. Tocmai din acest motiv, recent au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit, însă cei doi nu au confirmat până acum posibila separare. 

Surse articol: Viva! / Playtech / Libertatea

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta