Diagnostic dramatic pentru una dintre cele mai iubite actrițe! Christina Applegate suferă de scleroză multiplă

Diagnostic dramatic pentru una dintre cele mai iubite actrițe! Christina Applegate suferă de scleroză multiplă

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2021, iar de atunci corpul ei a suferit numeroase schimbări. Pentru a accepta cât mai ușor situația în care se află, vedeta apelează cu fiecare ocazie la umor.

UPDATE 20 ianuarie 2023: Încă de când a aflat că suferă de scleroză multiplă, vedeta din "Familia Bundy" a fost transparentă cu publicul larg în legătură cu evoluția bolii sale. Corpul său a suferit numeroase schimbări din cauza acestei afecțiuni, iar acesta este și motivul pentru care actrița s-a îngrășat aproximativ 20 de kilograme în ultimii doi ani.

Chiar și așa, ea preferă să se mențină optimistă și să folosească umorul în loc să dispere. Și exact așa a acționat de curând, atunci când unul dintre urmăritorii săi a acuzat-o că fața sa arată diferit pentru că ar fi apelat la un medic estetician. Mai exact, Christina Applegate a citit un comentariu de pe Twitter care i se adresa și în care i se spunea că, de fapt, nu este bolnavă. Redăm replica în rândurile de mai jos:

"Nu scleroza multiplă te-a făcut să arăți așa - un chirurg plastician a făcut-o".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hotgossipnewz (@hotgossipnewsinfo)

Starleta i-a răspuns internautului și i-a spus că nu este frumos să zică așa ceva, iar el a acuzat-o, din nou, că nici măcar nu ar fi Christina Applegate cea reală. Însă persoana respectivă chiar vorbea cu adevărata Christina Applegate, iar ea a făcut mesajele publice pe conturile sale de socializare.

"Deeeci, am luat decizia nefericită de a mă uita la unele comentarii de la un articol din People mag despre mine și copiii mei. Bineînțeles, i-am spus că nu a fost frumos. Acesta a fost răspunsul ei. Ce este în neregulă cu oamenii? Apropo, am râs", este descrierea care însoțește captura cu discuția.

----------------------

Știrea inițială

Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Actrița, în vârstă de 51 de ani, cunoscută publicului român mai ales datorită rolului din "Familia Bundy", a dat vestea recent pe Twitter:

"Salut prieteni. Acum câteva luni am fost diagnosticată cu SM. A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de cunoscuți care au și ei această afecțiune! A fost un drum greu. Dar, după cum știm cu toții, drumurile continuă. Cu excepția cazului în care un tâmpit îl blochează”, a închis ea, într-un ton ușor glumeț cumplita dezvăluire.

Mesajele de încurajare și de susținere ale oamenilor, celebrități și non-celebrități au inundat pagina vedetei, la scurt timp de la publicarea veștii.

Printre celebritățile care au fost sincere cu privire la diagnosticele lor de scleroză multiplă se numără Selma Blair, Jamie Lynn Sigler și Jack Osbourne, fiul lui Ozzy Osbourne. Când Jamie și-a dezvăluit diagnosticul în 2016, actrița se lupta deja cu maladia de peste cincisprezece ani.

Surse foto: Instagram

Surse articol: Cafemom

Articolul urmator
Prima apariție publică a Christinei Applegate după diagnosticul crunt de scleroză multiplă. Cum arată acum vedeta
Prima apariție publică a Christinei Applegate după diagnosticul crunt de scleroză multiplă. Cum arată acum vedeta
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.