Divorț-șoc în showbiz-ul românesc! Unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri și-a spus ADIO, e oficial acum!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Vestea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea. Unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbizul autohton și-a spus adio. Au fost făcute primele declarații oficiale, iar actele au fost depuse deja la notar. Nu mai este cale de întoarcere între cei doi.

După 14 ani de relație, Walter Zenga și Raluca și-au spus adio definitiv. Antrenorul de fotbal a făcut primele declarații despre motivele care au dus la decizia separării. Află care sunt acestea, în galeria foto!

Walter Zenga a confirmat divorțul

Walter Zenga a confirmat divorțul

Au existat numeroase zvonuri despre un posibil divorț între cei doi, încă de acum câteva luni. Niciunul dintre ei nu a vrut să comenteze atunci, însă acum antrenorul de fotbal Walter Zenga a făcut totul public, prin intermediul unui mesaj publicat pe o rețea de socializare, în care a spus că s-a separat de soția lui în urmă cu un an. Principalele motive ar fi distanța dintre cei doi, dar și meseria lui. În aprilie 2020, Walter Zenga a semnat cu o echipă de fotbal din Sardinia, iar Raluca a rămas în Dubai, alături de cei doi copii.

Sursa foto: Pinterest 

"Nu o mai recunosc pe femeia care mi-a stat alături 14 ani"

"Nu o mai recunosc pe femeia care mi-a stat alături 14 ani"

Este, într-adevăr unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și, aparent, unul foarte sudat. Însă, în realitate, Walter și Raluca Zenga nu mai sunt împreună de un an, iar antrenorul a declarat că actele de divorț au fost deja depuse la Curtea de Apel din Dubai și nu mai sunt șanse de împăcare. Totodată, Walter Zenga a mărturisit că nu își mai recunoaște soția, femeia care i-a stat alături timp de 14 ani, din cauza faptului că Raluca s-a schimbat foarte mult în ultimul timp.

"Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit că eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirmă acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit. Atât din cauza distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor. Dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical , a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră. Din respect pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii. Cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!", a scris Walter Zenga, într-o postare pe Instagram.

Sursa foto: Pinterest

Raluca Zenga a vrut să păstreze aparențele

Raluca Zenga a vrut să păstreze aparențele

În urmă cu aproximativ trei luni, atunci când au început să apară primele zvonuri privind separarea lor, Raluca Zenga a ținut să transmită un mesaj puternic despre familia ei, în care a spus că nu se pune problema unui divorț, dar că într-adevăr, vizitele dintre ea și Walter Zenga s-au rărit, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Așteptându-l pe tati ❤️ Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri...dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele... Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți...vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu - noi nu am putut merge în Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă in pază ! ????", a scris Raluca Zenga pe Instagram, în luna august a acestui an.

Sursa foto: Instagram

Și-au reînnoit jurămintele pe plajă

Și-au reînnoit jurămintele pe plajă

În urmă cu cinci ani, Walter și Raluca Zenga au sărbătorit zece ani de la cununia civilă, într-o ceremonie emoționată pe plajă, chiar lângă celebrul Burj al Arab. Raluca Zenga a fost cea care s-a ocupat de întregul eveniment și, de departe cel mai simbolic moment a fost când cei doi copii ai lor le-au adus verighetele. Ambii au fost îmbrăcați lejeri și și-au jurat iubire eternă desculți, pe nisip, în fața a câțiva oameni apropiați. 

"A fost un eveniment emoționant. Eu și soțul meu ne-am reînnoit jurămintele pe plajă, în prezența copiilor noștri. Au trecut 10 ani de când ne-am căsătorit, iar căsnicia noastră este în fiecare zi mai frumoasă! Nu știu când a trecut timpul. Când mă uit la fructul iubirii noastre, Sami și Walter JR, realizez ce familie frumoasă avem și cât suntem de binecuvântați! Îi mulțumesc soțului meu pentru toată dragostea ce ne-o poartă și pentru tot ceea ce face pentru noi!", a scris Raluca Zenga, pe Facebook. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator Dinu Pescariu și Letiția Pescariu, unul dintre cele mai puternice cupluri din România, divorț în secret acum 2 ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.