Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Dosarele EX. Înainte de Andra, Cătălin Măruță s-a iubit cu ea, fiica unuia dintre cei mai celebri bărbați din România

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cătălin Măruță și Andra sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz-ul românesc, împlinind curâând 12 ani de când și-au unit destinele. Lumea îi percepe atât de apropiați și plini de iubire, încât mulți cred că Andra este prima dragoste a prezentatorului TV. 

Dar lucrurile nu stau chiar așa. Înainte de Andra, Cătălin Măriță a avut o altă relație, cu fiica unuia dintre bărbații celebri ai României. La rândul său, cântăreața a avut și ea alți doi iubiți, înainte de a-l cunoaște pe Măruță. 

Dacă vrei să afli mai multe despre viața sentimentală a lui Cătălin Măruță și a Andrei înainte de căsătorie, descoperă amănunte în galerie. 

Căsătoriți de 12 ani

Căsătoriți de 12 ani

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în august 2008 și au o relație minunată, deși nu a fost dragoste la prima vedere. 

”Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a mărturisit Andra. 

Destinul a hotărât că ei doi se potrivesc de minune și timpul a demonstrat că erau meniți să fie împreună. 

Sursa foto: Pinterest

Cătălin Măruță avea o relație cu Iulia Ioanițoaia

Cătălin Măruță avea o relație cu Iulia Ioanițoaia

Ținând cont de cât de sudat este cuplul Andra - Cătălin Măruță nimeni nu ar bănui că a existat vreo altă relație înainte. Dar chiar a fost și a durat mai bine de doi ani. Înainte s-o cunoască pe femeia vieții sale, Cătălin Măruță s-a iubit cu Iulia Ioanițioaia, fiica celebrului ziarist sportiv Ovidiu Ioanițoaia. 

Sursa foto: Facebook

Iulia Ioanițoaia era producătoarea primei emisiuni prezentate de Măruță

Iulia Ioanițoaia era producătoarea primei emisiuni prezentate de Măruță

Cătălin Măruță și Iulia Ioanițoaia s-au cunoscut pe platourile de filmare de la TVR 2. Iulia era producătoarea emisiunii ”Tonomatul DP2”, prezentată de Măruță. De la amiciție la iubire a fost un singur pas și așa a început relația lor, care a durat aproape doi ani și jumătate. 

Astăzi, Iulia are 39 de ani și o carieră în televiziune, la fel ca și fostul ei iubit. Nu a fost atrasă de ziaristică precum celebrul său tată ci a ales meseria de producător TV, având aproape 20 de ani de când lucrează la televiziune. 

Sursa foto: Facebook

Cătălin Măruță a părăsit-o pe Iulia pentru Andra

Cătălin Măruță a părăsit-o pe Iulia pentru Andra

Cătălin Măruță și Andra începuseră deja o relație, dar au făcut-o publică abia în 2005, când Măruță a apărut în videoclipul Andrei, ”Băieţii şi fetele ce vor”. 

În momentul acela, Cătălin Măruță și Iulia Ioanițoaia s-au despărțit și fiecare și-a văzut de cariera sa. Se pare că fiica lui Ovidiu Ianițoaia ar fi suferit destul de tare după despărțire.

 De-a lungul timpului, Cătălin Măruţă a refuzat să vorbească despre relaţia de iubire pe care a trăit-o lângă Iulia, însă n-a ascuns niciodată că au format un cuplu.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Facebook

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta