Drama Andreei Raicu: mama ei a fost infectată cu COVID-19

Drama Andreei Raicu: mama ei a fost infectată cu COVID-19

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Andreea Raicu a trecut, recent, prin cel mai mare rău cu care se confruntă omenirea în 2020: a avut pe cineva drag infectat cu coronavirus. Și nu pe oricine, pe mamă, cea mai importantă ființă din viață oricărui om. Vedetă a decis să facă această mărturisire prin intermediul paginii ei de Instagram:

Sursa foto Instagram

„Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni.
Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simț, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mamă a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viață mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile-la fel că acest virus. Știu că acest mesaj va atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mamă de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile.
Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență masca. Știu că este o loterie și oricând ne putem infectă, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desi nu imi este foarte usor sa vorbesc despre acest subiect si despre ceea ce am simtit in momentul in care am aflat, si despre ceea ce inca simt, am considerat ca este de datoria mea sa fac aceasta informatie publica. Cele 2 saptamani in care mama a fost spitalizata au fost printre cele mai crunte saptamani din viata mea, cu foarte multa frica si foarte imprevizibile - la fel ca acest virus. Stiu ca acest mesaj va atrage si comentarii negative, dar realitatea celor trei saptamani prin care am trecut atat eu, cat si mama, ma face sa ma gandesc acum doar cu recunostinta pentru ca am depasit acest moment si fata de personalului Spitalului Victor Babes. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atat pe mama, cat si pe toti cei internati acolo. Nu am vazut-o pe mama de trei saptamani, dar stiu ca reintoarcerea acasa este cel mai frumos cadou pe care putea sa il primesca de ziua ei, care va fi peste cateva zile. Desi am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru ca am purtat in permanenta masca. Stiu ca este o loterie si oricand ne putem infecta, dar cel putin stiu ca ma pot proteja purtand-o!

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) pe

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Drama care a marcat viața surorilor Odagiu. Au rămas fără cel mai mare susținător al lor când se așteptau mai puțin
Drama care a marcat viața surorilor Odagiu. Au rămas fără cel mai mare susținător al lor când se așteptau mai puțin
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.