Drama care a marcat viața surorilor Odagiu. Au rămas fără cel mai mare susținător al lor când se așteptau mai puțin

Drama care a marcat viața surorilor Odagiu. Au rămas fără cel mai mare susținător al lor când se așteptau mai puțin

Ramona Jurubita

Surorile Ana și Monica Odagiu sunt cunoscute pentru talentul lor actoricesc și pentru abilitățile muzicale. Aceste două calități, pe lângă frumusețe și eleganță, le-au făcut să ajungă departe și să aibă o mulțime de fani. Împreună au participat și la emisiunea „Te cunosc de undeva”, în cadrul căreia au dovedit că pot intra în pielea oricărui personaj. Din păcate, viața lor nu a fost mereu roz, așa cum este pe scenă.

În prezent, Monica Odagiu are 26 de ani, iar sora ei Ana Odagiu are 36. În urmă cu aproximativ un deceniu au trecut printr-o dramă care le-a marcat existența. La acel moment, au pierdut o persoană extrem de apropiată, care a contribuit la formarea lor. Este vorba despre omul care le-a fost alături de la început și care le-a sprijinit pe drumul ales.

Tatăl lor, chitaristul Gelu Odagiu, căci despre el este vorba, s-a stins din viață când fiicele sale aveau 18, respectiv 28 de ani. Cei trei aveau o relație foarte apropiată, așa că durerea pierderii a fost și este în continuare imensă.

„În momentul în care a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana. Eu aveam 18, ea avea 28.”, a mărturisit Monica Odagiu în trecut.

Monica Odagiu alături de tatăl ei, Gelu Odagiu
Monica Odagiu alături de tatăl ei, Gelu Odagiu

Sora mai mare, Ana Odagiu, a privit încă de la început partea pozitivă a situației, fiindcă a simțit că tatăl i-a lăsat ei toate calitățile lui bune.

„Dincolo de tot ce s-a întâmplat a fost ca și cum toată răbdarea lui, pentru că avea o anumită răbdare, toată toleranța lui, toată așezarea parcă mi-a lăsat-o mie.”, a dezvăluit Ana Odagiu.

Dragostea pentru muzică și actorie a fost sădită în sufletul surorilor Odagiu chiar de către părinți. Amândoi aveau înclinații artistice, așa că și-au educat fiicele în această direcție, iar ele sunt recunoscătoare pentru că au avut norocul de a se naște într-o asemenea familie.

Ana Odagiu alături de tatăl ei, Gelu Odagiu
Ana Odagiu alături de tatăl ei, Gelu Odagiu

„Ai noștri ne-au creat contextul. În casa noastră mereu a fost o atmosferă frumoasă. Tata a făcut muzică de film în Germania, mama și-a dorit să fie actriță și cântăreață. Acum lucrează la tribunal, pentru că bunicul nu a vrut să o lase să fie actriță. Am avut și profesor de pian și profesor de canto. Ne puneau să ascultăm muzică de mici. Tata îmi explica pe note ce se întâmplă, îmi explica muzical ce face orchestra”, au mai spus surorile Odagiu, completându-se una pe cealaltă.

În vara anului 2022, familia lor a mai pierdut un membru important. Pe 7 iunie 2022, Ana Odagiu își anunța urmăritorii din online că bunicul lor a plecat într-o lume mai bună. Se pare că și el s-a numărat printre persoanele care le-a susținut necondiționat.

„Bunicul meu iubit, care mă înțelegea dincolo de cuvinte, care mă ducea de mică la galerii de artă, care picta și m-a învățat și pe mine să o fac, bunicul meu generos și bun, care mi-a cultivat iubirea pentru frumos. El punea muzică florilor, iar una dintre ele „lăcrima” la auzul lui Mozart.
M-a luat de mână și mi-a arătat, spunându-mi că plantele au suflet. Așa am crescut. Acum, „s-a mutat pe un alt cer”. E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine! Te iubesc. Tu știi, chiar dacă nu am mai spus-o în cuvintele astea.”, a scris Ana Odagiu pe Facebook și Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Odagiu (@ana_odagiu)

Ana și Monica Odagiu au dat întotdeauna dovadă de putere, indiferent de greutățile prin care au trecut. În prezent, sunt recunoscătoare pentru relația specială pe care o au cu restul membrilor familiei.

Drama care i-a marcat viața Andreei Bănică! Nimeni nu știe prin câte suferințe a trecut

Surse foto: Instagram, InstagramFacebookFacebook

Surse articol: RadioimpulsSpynewsClick

Articolul urmator
Daniela Gyorfi a avut probleme serioase după ce a renunțat la un aliment pe care mulți îl consideră banal! „Este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate.”
Daniela Gyorfi a avut probleme serioase după ce a renunțat la un aliment pe care mulți îl consideră banal! „Este cel mai mare drog, cel mai mare pericol pentru sănătate.”
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.