Dramele din viața Madonnei. Prin ce necazuri a trecut înainte să devină celebră

Ramona Jurubita

Publicul a fost cucerit de Madonna încă de pe vremea albumului ei de debut, ce îi poartă numele și care a fost lansat în 1983. Deși din punct de vedere profesional a avut un parcurs lin, viața ei personală nu a fost mereu roz. Vrei să știi peste ce probleme a trecut cântăreața?

Regina Muzicii Pop a avut o copilărie învăluită în suferință și dor, dar aceste greutăți ale sufletului au ajutat-o să devină omul puternic de astăzi. A rămas orfană de mamă la o vârstă fragedă, a fost agresată în adolescență, când s-a mutat singură în New York, a trecut prin divorțuri, prin dezamăgiri și a primit multe critici pentru aparițiile sale îndrăznețe. Dar indiferent de situație, Madonna a rămas același spirit vesel și plin de motivație.

Acum, ajunsă la 64 de ani, încă este pe val, căci melodiile sale reușesc să ajungă în continuare în topuri. Iar despre frumusețe...mai are rost să vorbim? Este superbă și mereu surprinde cu schimbările radicale de look.

Detalii despre toate episoadele cheie ale vieții ei găsești în galeria foto, unde vei descoperi și imagini ce ilustrează parcursul ei.

Și-a pierdut mama la vârsta de 5 ani Vezi galeria foto » Primul an petrecut în New York a fost o adevărată trauma Debutul în muzică

Surse foto: Getty, InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: NickiswiftPeopleNotablebiographies

Articolul urmator Imagini de colecție cu Michael Schumacher! Ce mesaje emoționante au ținut copiii lui să-i transmită cu ocazia zilei de naștere

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.