Droguri, crimă și legături cu mafia: drumul către celebritate al Sofiei Vergara

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Nu sunt multe femei care să îi ia fața unei prințese pop fără prea mult efort. Strălucitoare și absolut ravisantă, Sofia Vergara a reușit să atragă toată atenția asupra sa în urmă cu mulți ani, în cadrul unui concert pe care Britney Spears l-a susținut în seara de Revelion în Las Vegas. 

"Sofia a intrat în culise și toată a amuțit literalmente. Bărbații erau cu toții năuciți, iar ochii femeilor erau cât cepele de mari. Nimeni nu mai era interesat să o urmărească pe Britney, a declarat pentru publicația The Post un invitat la evenimentul Planet Hollywood. Ascensiunea divei Vergara a fost presărată cu multe întâmplări demne de filmele cu mafioți, iar povestea ei de viață este absolut fascinantă.

A apărut prima dată la TV la 17 ani

A apărut prima dată la TV la 17 ani

Actrița cu forme rubensiene, acum în vârstă de 48 de ani, este cu siguranță obișnuită să întoarcă capetele - și aspectul ei fizic năucitor ei o face greu de ignorat.

Nu numai că vedeta serialului "Modern Family" este una dintre vedetele de televiziune cel mai bine plătite, ci are o avere estimată la peste 37 de milioane de dolari, făcând bani și din piatră seacă, de la reclame la suc dietetic, până la șampon antimătreață. 

Cu un soț și el celebru - vedeta "True Blood” și „Magic Mike" Joe Manganiello - și al dramei "Wild Card" care va avea premiera în curând, viața Sofiei Vergara pare fermecată. Dar ascensiunea ei către vârf a fost presărată cu tragedii și momente sfâșietoare.

Provine dintr-o familie cu șase copii, părinții ei fiind o gospodină și un fermier de vite din Barranquilla, Columbia. Sofia Vergara a participat la prima ei reclamă TV la vârsta de doar 17 ani.

Sursa foto: Instagram

S-a mutat în America după ce a obținut un contract

S-a mutat în America după ce a obținut un contract

Reclama, prin care Sofia Vergara a transmis frumusețea adolescentină îmbrăcată într-un bikini sexy, a fost un succes real în toată America Latină.

Dar, cel puțin pentru o vreme, Sofia Vergara a evitat covoarele roșii în favoarea meseriei de dentist. În timp ce studia stomatologia s-a căsătorit cu iubitul ei din copilărie, Jose "Joe" Gonzalez, iar un an mai târziu, Sofia Vergara, pe atunci în vârstă de 21 de ani, l-a născut pe fiul ei, Manolo.

Cuplul a divorțat în anul 1993, iar Sofia Vergara a renunțat la școala de stomatologie și s-a mutat la Bogota. Ea a fost abordată atunci de către un reprezentat al unei agenții și a obținut un rol principal în telenovela mexicană "Acapulco, cuerpo y alma", la vârsta de 24 de ani.

În curând, alte persoane au observat potențialul actoricesc al Sofiei Vergara, iar în 1994, Univision i-a cerut să găzduiască un spectacol la Miami.

"A văzut totul ca pe o șansă de a-i oferi fiului ei o viață mai bună", a declarat în trecut un prieten apropiat, potrivit NY Post, adăugând că vedetei îi era frică de violența legată de bandele de traficanți de droguri din țara ei. A spus "da" imediat.

Sursa foto: Instagram

A fost operată de cancer

A fost operată de cancer

În 1998, fratele ei mai mare Rafael, pe atunci în vârstă de 27 de ani, a fost ucis în orașul lor natal. "Proveneam dintr-o familie de succes și ei știau că este o țintă pentru răpire", a mărturisit atunci actrița. "A avut întotdeauna bodyguarzi. Apoi, într-o zi, a ieșit singur și a fost împușcat mortal, într-o încercare de răpire. Am fost absolut devastată.", a mai spus Sofia Vergara.

La doar doi ani de la moartea lui Rafael, în anul 2000, Sofia Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, la vârsta de 28 de ani. "Eram sănătoasă și dintr-o dată mi-au spus că am cancer? Eram speriată. Dar cancerul a fost descoperit într-un stadiu incipient, iar tratamentul - îndepărtarea chirurgicală a tiroidei și un tratament cu iod radioactiv - s-au dovedit a avea succes.", a declarat Sofia Vergara pentru revista Parade.

Cu toate acestea, viața ei amoroasă era în frământări. La mijlocul anilor 1990, actrița s-a cuplat cu Chris Paciello. El avea o reputație de mafiot, era membru al unei bande care opera sub auspiciile clanului Bonanno. Jefuia bănci și făcea evaziuni fiscale. 

Sursa foto: Instagram

A fost iubita unui criminal

A fost iubita unui criminal

"Păreau foarte îndrăgostiți", a spus atunci o sursă din preajma cuplului, pentru The Post.

Stilul de viață era cu siguranță seducător. Partenerul de afaceri al clubului de noapte al lui Chris Paciello, Ingrid Casares, era prieten cu Madonna, iar solista melodiei "Material Girl" era obișnuită cu scena din Miami, alături de prietenii lui Ingrid Casares, Jennifer Lopez, modelul Niki Taylor și vedeta MTV Daisy Fuentes. Reputația sa înfricoșătoare, împreună cu conexiunile lui cu Casares, au însemnat că "Paciello a avut multă putere și influență", a declarat aceeași sursă.

În 2000, în același an în care Sofia Vergara a primit diagnosticul de cancer, Chris Paciello a fost acuzat că a ucis o femeie din Staten Island, în timpul unui jaf petrecut în anul 1996. Sofia Vergara i-a propus ca el să se mute în locuința ei din Miami ca garanție pentru cauțiunea de 15 milioane de dolari a iubitului ei și i-a fost alături, chiar dacă acesta era încătușat.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Sofia Vergara a împlinit 50 de ani. Timpul a fost foarte blând cu ea, arată demențial!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.