Dwayne, "The Rock" Johnson, desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viaţă din 2016!

Redactor Andreea Baluteanu

Motive pentru care aşteptăm cu nerăbdare sfârşitul de an? Venirea Crăciunului, zăpada, cadourile şi momentul în care revista americană People desemnează cel mai sexi bărbat în viaţă.

Anul acesta, anunţul a surprins: trofeul de cel mai râvnit mascul nu a mai mers la un actor chipeş cu trăsături de prinţ, ci la nimeni altul decât Dwayne „The Rock” Johnson, fostul wrestler transformat în eroul de acţiune preferat al Hollywoodului!

Dwayne „The Rock” Johnson, cel mai sexi bărbat în viaţă

Titulatura de „sexiest man alive” este, de obicei, acordată actorilor cu priză la publicul feminin, protagonişti ai comediilor romantice (Bradley Cooper), interpreţi ai unor zei prea frumoşi (Chris Hemsworth) sau sex-simboluri rock (Adam Levine). În 2016, revista People a decis să meargă împotriva curentului instaurat tot de ea şi a omagiat nu numai lookul, ci şi personalitatea şi charisma. Deşi nimeni nu poate contesta faptul că The Rock are un fizic de zile mari (fostul luptător de wrestling are 1,96 m înălţime şi 118 kg, fiind un pachet de muşchi), el nu se încadrează neapărat în categoria „frumoşilor” răsfăţaţi de la Hollywood.

Surprinzătorul anunţ a fost făcut în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show de ieri şi se pare că a fost o veste neaşteptată şi pentru omagiat. The Rock a reacţionat cu umor şi modestie şi s-a amuzat copios.

Nu este singurul motiv de bucurie al lui Johnson: a fost recent declarat şi cel mai bine plătit actor, devansându-l pe nimeni altul decât Robert Downey Jr., un alt favorit al femeilor de pretutindeni. Cele mai mari realizări ale actorului rămân însă cele două fete ale sale, Simone, de 15 ani, şi Jasmine, de 11 luni.

Fanii lui The Rock se bucură pentru că în sfârşit calităţile idolului lor au fost recunoscute. Dwayne Johnson se numără printre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, apreciat nu doar pentru talentul său, ci și pentru amabilitatea şi caracterul deschis, cu picioarele pe pământ, de care dă întotdeauna dovadă.

Dacă te-ai lăsat şi tu fermecată, ca şi noi, de cel mai sexi bărbat în viaţă al anului 2016, urmăreşte mai jos un filmuleţ care dovedeşte că alegerea revistei People a fost bine întemeiată.

The Rock a luat ştafeta de „sexiest man alive” de la nu mai puţin celebrul David Beckham.

Tu ce părere ai? Consideri că numirea lui Dwayne „The Rock” Johnson drept cel mai sexi bărbat în viaţă este una justificată?

Surse foto: Twitter, Youtube, Slpashnews

Articolul urmator Totul despre povestea de iubire dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Johnson. Îi separă 23 de ani, dar sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.