E adolescentă deja! Cum arată acum fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis, după ce a învins cancerul

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fiica jurnalistei Liana Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis are vârsta de 17 ani, împliniți pe 7 decembrie 2021,  și s-a transformat într-o domnișoară cochetă. După o luptă lungă cu cancerul, Teodora a reușit să învingă boala, iar acum se bucură de viață ca orice adolescentă normală.

Află, în galeria foto, cum arată acum Teodora și ce pasiuni interesante are!

A primit un diagnostic crunt în primii ani de viață

A primit un diagnostic crunt în primii ani de viață

La vârsta de doar un an și zece luni, Teodora, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis, a fost supusă tratamentului cu chimioterapie, la un spital de copii din Viena. Teodora a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și colon.

Sursa foto: Pinterest

Implicare masivă din partea vedetelor

Implicare masivă din partea vedetelor

În anul 2007, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță, liderul trupei Bere Gratis, începuse tratamentul împotriva cancerului, la o clinică din Viena. Atunci, numeroase vedete din România au participat la campania de strângere de fonduri. Printre acestea, se numără Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Virgil Ianțu, Mircea Badea, Șerban Huidu, ș.a.m.d. Tratamentul și spitalizarea au costat aproximativ 80.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

A împlinit recent 13 ani

S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Anii au trecut, iar acum Teodora a ajuns o adevărată domnișoară. La cei 15 ani, este o adolescentă activă, care se bucură de tot ceea ce îi oferă viața. Fiica lui Miță de la Bere Gratis se uită des la meciuri de fotbal cu tatăl său și este o microbistă convinsă.

Sursa foto: Instagram

Sunt o familie fericită

Sunt o familie fericită

Liana Stanciu, Miță și Teodora au trecut prin multe ca și familie, însă greutățile i-au făcut să fie mai puternici. Cei trei sunt exemplu viu al vorbei "ce nu te doboară te face mai puternic" și sunt foarte fericiți ori de câte ori au ocazia să petreacă timpul împreună.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator Liana Stanciu, dezvăluiri despre cei 20 de ani de iubire cu Miță de la „Bere Gratis”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.