E totul o regie?! Adevărul din spatele relației controversate dintre George Burcea și Viviana Sposub

E totul o regie?! Adevărul din spatele relației controversate dintre George Burcea și Viviana Sposub

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Este iubire între George Burcea și Viviana Sposub sau doar o simplă regie, menită să îi urce câteva trepte pe scara celebrității? Cu siguranță întrebarea se află pe buzele tuturor și, deși cei doi au susținut cu vehemență că relația lor este autentică, acum apar amănunte care ar putea să zguduie din temelii legătura lor amoroasă.

Gesturile tandre dintre George Burcea și Viviana Sposub au început încă din "Ferma" și au continuat și în afara filmărilor. Ambii au publicat fotografii și InstaStory-uri pe Instagram, ce confirmau faptul că formează, în mod oficial, cel mai nou cuplu din shwobiz. Însă conform unei discuții dintre Gabi Toader și George Burcea, ambii concurenți în cadrul emisiunii, relația a fost pusă de multă lume sub semnul întrebării. La un moment dat, Gabi Toader i-a spus lui George Burcea, în timpul concursului, că îți dorește ca fostul soț al Andreei Bălan să fie sincer cu asistenta TV, dând de înțeles că este de părere că relația lor este doar o strategie. 

Citește și: În sfârșit, adevărul gol-goluț! George Burcea a dezvăluit realul motiv din spatele divorțului de Andreea Bălan

Sursa foto: Instagram

George Burcea a fost foarte categoric și i-a răspuns colegului său că o place cu adevărat pe Viviana Sposub și este sincer în privința sentimentelor sale, scrie Playtech.ro. Pentru moment, atât George Burcea, cât și Viviana Sposub au susținut public că sunt un cuplu și, până la proba contrarie, relața lor este cât se poate de autentică.

Primele reacții după ce au fost depistați pozitiv cu virusul Covid-19

George Burcea a fost primul care a anunțat, pe Instagram, că are coronavirus, după ce a aflat în mod întâmplător. Apoi și Viviana Sposub a aflat că are Covid-19, după ce s-a testat. În prezent, cei doi se află în izolare, pentru câteva zile. 

"Nu am stat în viața mea două săptămâni cu un bărbat!"

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit, la emisiunea "Vorbește lumea" ce înseamnă această perioadă pentru ei, dar și cum se simt după ce au contactat virusul. 

"Am descoperit din greșeală că sunt infectat. Duminică spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a ținut o zi, după care nu am avut nimic.", a declarat George Burcea, la emisiunea tv. 

"Imediat după ce am aflat rezultatul lui George, mi-am făcut și eu testul, pentru că noi am cam petrecut timpul împreună. Important este că suntem bine, deocamdată nu avem simptome, stăm izolați, ne-am anunțat familiile.", a mărturisit și Viviana Sposub. Cât despre faptul că trebuie să locuiască alături de iubitul ei, deși sunt încă la început de relație, asistenta TV se simte ușor speriată de acest gând. 

Sursa foto: Imgur

"Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm", a spus George Burcea."Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!", a povestit Viviana Sposub. 

George Burcea a ținut să sublinieze și faptul că amândoi au un trecut, făcând referire mai ales la căsnicia lui cu Andreea Bălan, însă sunt hotărâți să se bucure de ceea ce au în prezent și să își continue povestea de dragoste, în ciuda faptului că multe voci susțin că nu ar fi tocmai autentică. 

Surse articol: Playtech.ro / Haihuin2 / Libertatea

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator
Mădălin Ionescu, adevarul despre începutul relației lui cu frumoasa Cristina Șișcanu. Aceasta a fost acuzată pe nedrept că a distrus o familie
Mădălin Ionescu, adevarul despre începutul relației lui cu frumoasa Cristina Șișcanu. Aceasta a fost acuzată pe nedrept că a distrus o familie
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.