Ea este soția celui mai sexy bărbat de pe planetă: sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă diferența de vârstă este de 13 ani

Ea este soția celui mai sexy bărbat de pe planetă: sunt foarte fericiți împreună, chiar dacă diferența de vârstă este de 13 ani
Cristina Gherghina

Hollywood-ul este cunoscut pentru poveștile de dragoste intense ale actorilor, dar nu toate au reușit să treacă  testul timpului. Printre zecile de cupluri celebre ale căror povești nu au avut un final fericit, s-au strecurat, totuși, unele care au făcut față provocărilor și iată că după ani buni, se iubesc mai mult ca niciodată. Unul dintre acele cupluri "supraviețuitoare" este reprezentat de Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furnes, în vârstă de 64 de ani. Actorul are 51 de ani, însă când s-au cunoscut, acest aspect nu l-a interesat câtuși de puțin. S-a îndrăgostit repede și cu foc, iar acum se iubesc la fel ca la început, chiar dacă el este unul dintre cei mai frumoși masculi de la Hollywood, iar ea o ilustră necunoscută, care nu se înscrie chiar în tiparele siluetelor de la Hollywood.

Actorul australian, care a fost desemnat de revista People "cel mai sexy bărbat în viață",  a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite și nu este nicidecum un lucru complicat. Conform spuselor actorului, el și soția sa au făcut un pact înainte de a avea copii pentru a-și proteja relația. 

"Înainte să avem copii, Deb și cu mine am făcut o alegere simplă, dar puternică, aceea de ne privi unul pe celălat în ochi la fiecare piedică pe care viața ne-o pune în drum. Câteodată aceste piedici sunt fie mari, fie mici, iar câteodată nici măcar nu realizezi că sunt piedici până când nu privești în spate. 

Dar în acele momente, am promis că ne vom întreba unul pe celalalt 'Este un lucru rău sau bun pentru căsnicia noastră?' sau, acum că avem și copii, 'Este un lucru bun sau rău pentru familia noastră?'. Facem acest lucru cât de des putem, pentru binele familiei noastre", a declarat Hugh Jackman pentru revista WHO Magazine.

De asemenea, pe lângă acest pact, cei doi soți au stabilit câteva reguli pentru a-și menține flacăra iubirii vie, precum să nu stea mai mult de două săptămâni despărțiți și nici să se ducă la culcare certați. 

"Consider că într-o relație este important să fii tu însuți și să îți arăți absolut toate laturile, chiar și cele pe care nu le iubești sau cele de care îți este rușine. Dacă te afli într-o situație în care poți fii sincer și să fii cu adevărat tu însuți, este un bun început", a spus Hugh.

Hugh Jackman a declarat că se simte extrem de fericit pentru faptul că și-a cunoscut soția înainte să își înceapă cariera în cinematografie.

"Cred cu tărie că ajută faptul că ne-am cunoscut cu mult înainte de toate aceste lucruri. Am trăit toate aceste lucruri nemaipomenite și am ajuns în locuri în care nu credeam că vom ajunge și le-am făcut pe toate împreună", a declarat acesta în cadrul emisiunii Today Show, în anul 2018.

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a cunoscut-o pe soția sa, Deborra, în timpul filmărilor pentru serialul "Corelli", iar în anul 1996 cei doi și-au legat destinele. Hugh Jackman a declarat că i-au trebuit doar două săptămâni pentru a-și da seama că vor rămâne împreună pentru restul vieții.

Cuplul are doi copii pe care i-a adoptat, Oscar, în vârstă de 19 ani, și Ava, în vârstă de 14 ani. 

1 Vezi galeria foto » 2 3

Surse foto: Gulliver / Getty Images

Articolul urmator
Model la peste 70 de ani, Rosa Saito spulberă toate stereotipurile legate de vârstă și frumusețe
Model la peste 70 de ani, Rosa Saito spulberă toate stereotipurile legate de vârstă și frumusețe
Cat de sexy esti cu adevarat?
Incepe quiz
Cat de sexy esti cu adevarat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.