Este oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează!

Este oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Se pare că zvonurile care se tot vehiculează de mai bine de un an de zile se confirmă! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează oficial! Cei doi au depus deja cererea oficială la judecătoria de la Buftea, cel care a inițiat procedura fiind chiar designerul.

UPDATE 30 august: Luat la întrebări de reporteri despre situația lui actuală și relația cu viitoarea fostă soție, Alina Sorescu, designeru-ul Alexandru Ciucu a ales să ofere o declarație simplă și extrem de decentă: „În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”.

La rândul ei, cântăreața spusese următoarele, nu cu foarte mult timp în urmă: „Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere. Mă împart, ca orice mămică! Anul acesta școala începe mult mai repede decât până acum și  totul va trebui să se întâmple mult mai repede și urmează să ne pregătim pentru 5 septembrie. Fetele vor merge la aceeași școală! Ne pregătim.”

 

UPDATE 20 IUNIE: Alina Sorescu a făcut un anunț înbucurător pe pagina ei de Facebook - instanța a decis, pentru a doua oară consecutiv, ca micuțele ei să rpmână în custodia sa: „Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță presedințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”.

UPDATE 6 iunie: Alina Sorescu nu se mai ferește deloc să dea declarații publice în legătură cu actualul război pe care îl duce cu tatăl fetițelor sale. Fiind invitată, recent, în cadrul unei emisiuni, aceasta a vorbit deschis despre procesul de divorț în care se află cu Alexandru Ciucu.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la el. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a declarat ea.

Imaginile cu fetițele Alinei Sorescu la o petrecere pentru copii

De asemenea, cântăreața a mai mărturisit că are de gând să-și refacă viața amoroasă, însă abia atunci când va veni momentul potrivit pentru asta. Momentan, fiicele sale îi sunt prioritatea numărul unu și, în plus de asta, încă trebuie să se despartă în mod oficial de tatăl acestora.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a mai zis ea.

------------------------------

UPDATE 26 mai: Dacă până acum s-a ferit să facă declarații în legătură cu acest moment greu din viața ei, Alina Sorescu a avut câte ceva de spus despre divorțul prin care trece, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV: "Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite (n.r. ea și fiicele ei) într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut".

Și a continuat astfel: "Chiar şi în această perioadă tumultoasă din viaţa mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut şi nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuşi, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în faţa oamenilor, în toate momentele, şi bune, şi rele". 

Din fericire, nu este singură în toate astea. Ca de obicei, familia îi este alături, mai ales în creșterea celor două fetițe, Carolina, în vârstă de opt ani și jumătate și Raisa, șase ani. ,,Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune".

 

-------------

Știrea inițială:

Contactat de cei de la Fanatik, Alexandru Ciucu a spus următoarele: ”Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, în vreme ce încă soția lui nu a putut fi contactată. Conform sursei citate, Alexandru Ciucu, în calitatea sa de reclamant, a cerut o ordonanță preşedinţială. Acțiunea, depusăpe data de 12 aprilie la Judecătorie, este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia ”minori și familie”. Conform legislației în vigoare, emiterea unei ordonanțe preşedinţiale este o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Surse foto: Facebook, Facebook

Articolul urmator
Ce mai face și cu ce se ocupă Ion Alexandru Țiriac. A primit totul pe tavă, mai puțin timpul cu tatăl lui
Ce mai face și cu ce se ocupă Ion Alexandru Țiriac. A primit totul pe tavă, mai puțin timpul cu tatăl lui
La ce varsta te vei casatori?
Incepe quiz
La ce varsta te vei casatori?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.