„Ești foarte bolnav!”: David Beckham, criticat din nou în mediul online pentru că și-a pupat fiica pe buze

„Ești foarte bolnav!”: David Beckham, criticat din nou în mediul online pentru că și-a pupat fiica pe buze

Lorena Pintilie

Victoriei și lui David Beckham nu le este rușine să-și declare public iubirea și atașamentul față de copiii lor. Marchează momentele importante din viața lor prin postări pe conturile de socializare, cât și dovezile de afecțiune față de copii, ceea ce face ca mulți internauți să-i critice dur. Recent, soții Beckham au fost atacați în mediul online după ce aceștia au distribuit pe rețelele de socializare o imagine în care fostul fotbalist o pupă pe buze pe fiica lor, Harper.

În ciuda a toate acestea, cuplul și-a crescut cei patru copii într-un mediu afectuos, dar strict. Soții Beckham au o căsnicie lungă, care a trecut peste probleme fără să le expună în public și care a supraviețuit numeroaselor zvonuri de infidelitate venite din partea presei de scandal.

Și-au trăit viața în lumina reflectoarelor ani de zile înainte de a-și intersecta drumurile. Când s-au cunoscut la începutul anului 1997, la un meci de fotbal caritabil, David era jucător profesionist pentru clubul Manchester United, iar Victoria era membră a grupului de cântărețe Spice Girls.

În timpul unui interviu la podcastul „Desert Island Discs”, în 2017, sportivul și-a amintit de prima dată când a văzut-o pe cântăreață: „Îmi amintesc că am văzut-o pe Victoria la televizor, iar ea purta doar un costum negru de pisică”.

David a dezvăluit că actuala sa soție nu a fost niciodată pasionată de fotbal, deși a asistat la meciul de la salonul jucătorilor de la Manchester United din anul 1997. „O văzusem cu o săptămână înainte și cred că i-am atras atenția, pentru că în săptămâna următoare a venit la un alt meci. Evident, ea era acolo pentru un motiv, iar eu speram să fiu eu motivul. Și se pare că așa a fost”, a explicat el. „După meci m-am dus în salonul jucătorilor. Ea era deja acolo și băuse câteva pahare de vin alb, iar eu mi-am văzut oportunitatea în timp ce ea era ușor amețită. Am vorbit cu ea timp de 25 de minute, i-am luat numărul de telefon și se pare că farmecul meu a funcționat”, a continuat el.

Ce mai face Leonard Miron și cât de dor îi este de televiziune: „este un microb de care nu poţi să scapi...”

Între timp, Victoria a povestit versiunea sa despre evenimente într-o scrisoare pe care a publicat-o într-un articol în Vogue, în ianuarie 2017. Cântăreața și-a amintit de David stând alături de familia sa la meciul de caritate și a fost încântată: „Are un zâmbet drăguț”, a spus aceasta amintindu-și de prima dată când l-a văzut pe fostul sportiv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Frumoasa brunetă a menționat că ea și familia ei au o legătură puternică, ceea ce ea și actualul ei soț au în comun, prin urmare, s-a simțit atrasă de el încă de la început. Potrivit lui David, a fost, fără îndoială, dragoste la prima vedere, deoarece au început să se întâlnească după aceea din ce în ce mai des. Cu toate acestea, având în vedere cât de cunoscuți erau, nu a fost ușor să iasă în public. Managerul Spice Girls de la acea vreme, Simon Fuller, i-a avertizat în legătură cu apariția în public împreună, deoarece dorea să evite ca presa să afle de noua lor relație.

Pe atunci David avea 22 de ani, iar Victoria de 23 de ani. Obișnuiau să iasă la întâlniri într-o parcare, unde stăteau, vorbeau și se sărutau. La acea vreme, David conducea un BMW albastru strălucitor pe care cheltuise o sumă foarte mare de bani „totul pentru a o impresiona”, spune el.

La prima lor întâlnire, David a luat-o pe cântăreață de acasă cu noua lui mașină, sperând să o impresioneze, însă atenția Victoriei a fost atrasă de arsurile solare pe care fotbalistul le avea pe corp. Artista i-a adus apoi câteva frunze de aloe vera care să-i calmeze usturimea, iar gestul ei nu a trecut neobservat de către star, care spune că grija ei i-a rămas în suflet până în ziua de astăzi. Primele întâlniri ale celor doi îndrăgostiți au fost retrase și ascunse de ochii lumii în primele trei luni, în care s-au întâlnit constant în parcările din orașul natal al Victoriei.

S-au logodit un an mai târziu, în 1998 și au anunțat vestea la o conferință de presă. „Este minunat, este și o surpriză”, a spus Victoria despre inelul ei de logodnă. S-au căsătorit pe 4 iulie 1999, la castelul Luttrellstown, lângă Dublin.

Câțiva ani mai târziu, David și-a amintit de cele mai frumoase momente ale nunții lor discrete. Mirii au avut porumbei la nunta lor și au purtat ținute asortate, ambele în nuanțe discrete de mov, pe care David le-a descris ca fiind „îndrăznețe” pentru acea perioadă stilistică. El și Victoria și-au reînnoit jurămintele de nuntă ani mai târziu, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar șase persoane în casa conjugală a cuplului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria și David sunt căsătoriți de 24 de ani, iar atunci când au fost întrebați ce își spun unul altuia când își amintesc de timpul petrecut împreună, mai ales ca personalități publice, David a spus: „Am fost întotdeauna o persoană privată. Evident, în lumea Victoriei de la acea vreme tot ceea ce făcea era analizat, tot ceea ce făcea ajungea pe primele pagini ale tabloidelor, iar relația noastră a devenit dintr-o dată un subiect des apărut în reviste.

Așadar, a existat o oportunitate pentru mass-media de a vorbi mai mult despre noi sau de a ne face poze. Eu la vremea aceea făceam parte din echipa Manchester United, nu eram așa de cunoscut precum ea. Eram îndrăgostit până peste cap, iar asta îmi distrăgea atenția de la jobul meu, chiar dacă eu nu vedeam lucrurile în felul acesta, doar managerul meu mă mai aducea cu picioarele pe pământ”, a adăugat el.

Între timp, așa cum a spus soția sa, Victoria, căsnicia are nevoie de răbdare și sprijin. De asemenea, ea a subliniat: „Păstrați un pic de misticism. Nu vă lăsați niciodată descoperiți complet. Întotdeauna faceți-vă timp unul pentru celălalt. Pentru că, dacă nu o faceți, totul se va învârti în jurul copiilor și nu sunt sigură cât de sexy este asta! Și nu uitați de persoana de care v-ați îndrăgostit”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Mariajul lui David și al Victoriei a trecut testul timpului. Când el a fost întrebat de ce căsnicia lor a avut atât de mult succes și de ce sunt încă împreună, fostul jucător de fotbal a explicat: „Cred că pentru că suntem o familială puternică. Avem părinți puternici, am fost crescuți cu valorile corecte, bineînțeles, faci greșeli de-a lungul anilor și știm cu toții că mariajul este dificil uneori și că trebuie să muncești pentru a-l ține în viață”.

Povestea uluitoare de viață a lui Melody Thomas Scott. Cum a ajuns una dintre figurile emblematice ale seriei „Tânăr și Neliniștit”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Când au ajuns în puncte limită, cei doi au vorbit deschis unul despre celălalt, iar asta i-a ajutat să treacă peste zvonurile de infidelitate. David a declarat că oamenii l-au întrebat dacă el și Victoria au rezistat mai ales pentru că sunt un brand, iar el a răspuns: „Bineînțeles că nu, rămânem împreună pentru că ne iubim. Rămânem împreună pentru că avem patru copii extraordinari. [...] Și când trecem prin momente dificile, le depășim ca o familie, ca o unitate”.

Unul dintre aceste momente dificile a inclus rapoartele scandaloase din două publicații, News of the World și Daily Mail, în aprilie 2004, care sugerau că David ar fi avut o aventură cu fosta sa asistentă personală.

Pe lângă viața lor publică, David și Victoria sunt părinții a patru copii. Ei au trei fii, Brooklyn, Romeo și Cruz, și o fiică, Harper. Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc să își afișeze public dragostea unul față de celălalt și față de copiii lor.

Cu toate acestea, au fost criticați pentru că și-au arătat afecțiunea față de copiii lor în public, deoarece au existat mai multe imagini online în care au fost văzuți sărutându-și copiii pe buze. Internauții au despicat firul în patru, nemulțumiți de „apropierea nefirească” dintre ei și copii.

Într-o postare de pe Instagram din 2022 ianuarie, David a postat două fotografii selfie cu el și fiica lui, adăugând ca descriere: „Tati & Prințesa Leia au făcut o plimbare minunată în această dimineață. #HarperSeven”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Prima imagine îi arăta pe duo-ul, tată și fiică, pozând în timp ce zâmbeau, iar cea de-a doua îi arăta sărutându-se. Fanii l-au criticat pe David în secțiunea de comentarii, iar o persoană a scris: „Ești foarte bolnav”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Este un lucru anormal, nu-ți săruta fiica așa!”, a spus un alt utilizator. O altă persoană a spus că este de acord cu primul comentariu: „Nu este normal!”. Între timp, cel de-al patrulea utilizator de pe rețelele de socializare a declarat: „Nu, nu, nu [...] Nu-ți mai săruta fiica pe buze”.

Se pare că David face același lucru și cu ceilalți copii ai săi. Într-o postare din septembrie 2021, el a împărtășit o fotografie retrospectivă cu el pupându-l pe fiul său Romeo, de ziua băiatului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Internauții nu au stat prea mult să se gândească și au început să posteze comentarii răutăcioase și chiar homofobe. „Gay”, a scris o persoană. Altcineva a împărtășit aceleași sentimente, scriind: „Este puțin gay, nu credeți?”.

În timp ce acest tip de afecțiune i-a uimit și chiar oripilat pe cei din jurul lor, David și Victoria îl consideră normal, deoarece este modul în care își exprimă dragostea pentru copiii lor. În urma criticilor legate de faptul că își sărută fiica, el s-a apărat, adăugând că își sărută toți copiii pe buze, iar asta e un lucru firesc. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

David a mai spus atunci că acesta este modul în care a fost crescut și el și că i se pare normal să își crească la fel și copiii, arătându-și deschis dragostea față de toți patru. „Vrem să le arătăm copiilor noștri dragoste și îi protejăm, avem grijă de ei, îi sprijinim și am fost foarte afectuoși cu ei”, a mai spus acesta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Deși alți oameni dezaprobă, sunt și internauți care îi susțin pe soții Beckham în modul lor de a le arăta copiilor afecțiune. Unul din susținătorii familiei a făcut referire la fotografia lui David cu fiica lui și a scris că cei doi se distrau și nu era nimic ieșit din comun, adăugând: „Unii ameni pot fi atât de răi”. Un alt utilizator a scris: „Minunat”, iar un alt a scris: „Frumoasă fotografie”. „Dragostea pe care o simțim pentru copiii noștri este de nedescris. Mi-aș dori ca toți copiii să simtă iubirea pe care David și Victoria le-o oferă copiilor lor”, a spus un altul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Educația Victoriei și a lui David le-a influențat modul de a fi părinți

Așa cum am menționat anterior, David și soția sa, Victoria, au avut parte de o educație similară cu cea pe care au adoptat-o pentru creșterea propriilor copii. El s-a născut în Anglia, în 2 mai 1975, avându-i ca părinți pe Sandra Georgina (West) coafeză și David Edward Alan Beckham, instalator. Bunicul matern al lui David a fost evreu, iar acesta a menționat anterior că și religia i-a influențat viața. El are un tatuaj scris în ebraică, dar nu practică iudaismul.

Charlie Sheen și-a pus sufletul pe tavă. A vorbit mai sincer ca oricând despre viața lui după ce a fost diagnosticat cu SIDA

În calitate de fotbalist, a purtat întotdeauna tricouri cu mâneci lungi pentru a-și acoperi tatuajele, pentru a nu jigni pe nimeni care ar putea avea o părere contrară din cauza unor convingeri diferite. David a dezvăluit într-un interviu din octombrie 2015 că bunicul său a fost foarte strict cu el și că vrea să impună acest lucru și copiilor săi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Când vine vorba despre rețelele de socializare, cei doi părinți celebri au declarat că sunt foarte stricți cu cei patru copii. David a dezvăluit odată că fiul său cel mare, Brooklyn (inclusiv frații săi) trebuia să le arate în prealabil tot ceea ce dorea să posteze online. În adolescență, avea peste 3 milioane de urmăritori, iar pentru părinții săi era important să îl protejeze de trolii online.

Mândrul tată a adăugat că vrea ca fiul lui să aibă maniere și să trateze pe toată lumea cu respect. Părinții săi l-au învățat să fie politicos. David Beckahm și-a învățat atât băieții, cât și fiica să spună „mulțumesc”, „te rog frumos”, „cu plăcere” de la vârste foarte fragede.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Deși megastarul s-a retras din fotbal cu ani în urmă, a făcut-o pentru că munca sa grea a dat roade, iar el își dorește acest lucru și pentru copiii săi, deoarece toți cei din casa Beckham muncesc din greu. David a moștenit această mentalitate de la părinții săi și vrea să o transmită mai departe fiilor și fiicei sale.

El a dezvăluit că fiul său Brooklyn lucra într-o cafenea din vestul Londrei când avea 16 ani, iar prin acest fel, David l-a învățat pe acesta să muncească pentru ceea ce își dorește. „Voia o pereche nouă de pantofi sport, iar eu i-am sugerat să se angajeze pentru a face niște bani. Nu am vrut să-i ofer eu totul pe tavă, ci am vrut să-i demonstrez mândria pe care o ai atunci când îți cumperi ceva din banii munciți de tine. Trebuia să învețe că lucrurile nu vin de la sine, ci trebuie să tragi tare pentru ele”, a menționat fotbalistul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Între timp, soția lui David împărtășește aceleași valori ca și el. Victoria s-a născut cu un an înaintea lui, la 17 aprilie 1974, în Anglia, avându-i ca părinți pe Jacqueline Doreen,no funcționară în asigurări și Anthony Adams, inginer electronist.

În copilărie nu-i plăcea să fie condusă la școală cu Rolls-Royce-ul tatălui ei (provine dintr-o familie bogată), ci voia să se simtă un copil normal. Și-a început cariera în showbiz ca dansatoare, înainte de a deveni membră a grupului de cântărețe Spice Girl.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria se mândrește cu rolul de părinte și își adoră copiii. „A fi mamă este pur și simplu cea mai mare realizare a vieții mele”, a scris ea cândva într-o scrisoare publicată în Time, în mai 2015.

Artista, care acum este designer de modă, a menționat că din moment ce copiii ei duc o viață privilegiată, vrea ca aceștia să practice umilința și să învețe că totul vine prin muncă, exact cum spunea și David atunci când l-a trimis pe fiul lor cel mare să se angajeze.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

Timpul petrecut în familie este imperativ în casa Beckham. Deși părinții călătoresc adesea din cauza obligațiilor de serviciu și a altor angajamente, ei se asigură că își fac mereu timp unul pentru celălalt și pentru copiii lor. Sunt părinți stricți dar își învață copiii ce este recunoștința. Ei le reamintesc mereu de privilegiul lor, deoarece puțini copii trăiesc ca ei. De asemenea, cuplul își încurajează copiii să îi ajute pe alții atunci când pot.

David este ambasador al Fondului Internațional al Națiunilor Unite de Urgențe pentru Copii (UNICEF). În septembrie 2015, el și-a lansat inițiativa numită Fondul 7, care vine în sprijinul celor mai vulnerabili copii din întreaga lume. Iubita sa soție a fost, de asemenea, motivată să dea o mână de ajutor. Victoria este, de asemenea, ambasador al bunăvoinței pentru Programul comun al Națiunilor Unite privind HIV/SIDA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

În octombrie 2016, ea și fiul cel mare al cuplului, Brooklyn, au vizitat Kenya pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la situația dificilă a copiilor care trăiesc în sărăcie acolo.

Soții Beckham au fost extrem de generoși și când a venit vorba de victimele războiului din Ucraina, donând peste 1,2 milioane de dolari în martie 2022 pentru a ajuta copiii afectați de atrocitățile conflictului. O persoană de contact a celor doi a dezvăluit că banii au provenit din buzunarele lui David și Victoria.

Cu o lună înainte de donație, David a postat fotografii din țara greu încercată de conflict, stând alături de un grup de copii care locuiau în mijlocul dezastrului. 

Acestea fiind spuse, Victoria și David au fost un exemplu pentru copiii lor. Fiind adulți orientați spre carieră, ei au găsit echilibrul între profesiile lor, angajamentele și familie, crescându-și copiii cu iubire, multă afecțiune și simțul responsabilității.

Surse foto: Instagram - David Beckham (davidbeckham) & Victoria Beckham (victoriabeckham)

Surse articol: Amo Mama

Articolul urmator
Elena Udrea a ieșit din închisoare pentru a se reîntâlni cu fiica ei. Micuța Eva Maria împlinește cinci ani
Elena Udrea a ieșit din închisoare pentru a se reîntâlni cu fiica ei. Micuța Eva Maria împlinește cinci ani
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.