Familia Beckham se muta intr-un conac in valoare de 40 milioane de lire

Familia Beckham se muta intr-un conac in valoare de 40 milioane de lire

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

David si Victoria Beckham si-au vandut resedinta cunoscuta sub numele de "Palatul Beckham", achizitionand un nou conac in valoare de 40 de milioane de lire sterline.

Noua resedinta aflata in vestul Londrei se extinde pe patru etaje si include un salon de coafura si doua dressinguri pentru colectia de pantofi a Victoriei. Un intreg etaj va fi ocupat de cei trei fii ai familiei Beckham, in timp ce casa mai include un birou, o sala de sport si masaj, cat si o gradina si un garaj pentru ca fotbalistul sa isi depoziteze colectia de masini luxoase.

Faimosul cuplu va mai avea de investit circa 5 miliane de lire sterline in renovarile noii locuinte.

Hertfordshire a fost prima locuinta a familiei Beckham, pe care cei doi au cumparat-o imediat dupa casatorie pentru suma de 2,6 milioane de lire sterline. Cei trei baieti ai lor, Brooklin, Romeo si Cruz au copilarit acolo, de aceea  Victoriei si lui David le-a fost greu sa ia decizia de a se muta intr-o noua casa, si de a renunta la atatea amintiri.

Casa a fost vanduta cu suma de 12 milioane de lire sterline, iar in pretul de vanzare a locuintei Herdfordshire au intrat si 3 masini sport la care a renuntat David, dar si o casa de vacanta din Franta.

 

Familia Beckham isi va face vacantele in casa din Los Angeles, unde au locuit inainte sa se intoarca la Londra.

Familia Beckham se va muta definitiv din vechea locuinta dupa Craciun, pentru a le oferi ocazia noilor proprietari sa-si petreaca acolo inceputul anului 2014.

Articolul urmator
Laura Cosoi se mută în casă nouă! Vezi ce locație neașteptată a ales vedeta
Laura Cosoi se mută în casă nouă! Vezi ce locație neașteptată a ales vedeta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.