Fiica Paulei Seling a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Cred că Cerul ne-a adus împreună"

Fiica Paulei Seling a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: "Cred că Cerul ne-a adus împreună"

Anca Marcus

Este sărbătoare în casa Paulei Seling! Fiica artistei a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani. Cu această ocazie, vedeta a transmis lumii întregi un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie adorabilă cu micuța Elena.

În anul 2016, viața Paulei Seling a cunoscut o transformare profundă atunci când ea și partenerul ei de atunci, Radu Bucura, au luat decizia de a adopta un copil. Între timp, căsătoria lor a ajuns la final, dar fetița se înțelege de minune cu ambii părinți adoptivi.

„Cerul ne-a adus împreună”

Pentru Paula Seling, talentata artistă în vârstă de 45 de ani, ziua de 15 februarie a căpătat o strălucire aparte, căci este ziua de naștere a Elenei. Cu emoție și bucurie în inimă, ea a sărbătorit cei 10 ani minunați ai micuței sale.

Privind cu mândrie și afecțiune evoluția și dezvoltarea personalității ei de-a lungul timpului, vedeta a publicat un mesaj înduioșător prin care și-a transmis recunoștința pentru darul pe care l-a primit de la viață.

„Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel. Pentru că o floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă. Da, cred că Cerul ne-a adus împreună într-o zi în care destinele noastre s-au schimbat. Tu ne-ai învățat ce înseamnă iubirea pură. Tu ne-ai învățat bucuria absolută, dăruirea totală, dar și grija cea mai arzătoare pentru siguranța celui mai drag suflet.

Îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți. Te iubim până la Cer și înapoi. La mulți ani, Elena! Să fii fericită și sănătoasă, draga noastră. Ești o minune”, a scris Paula Seling pe Instagram și Facebook. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)

Cum a decurs procesul de adopție

În trecut, artista și-a deschis inima și a dezvăluit cu sinceritate și emoție prin ce experiențe a trecut în perioada demarării procesului de adopție. Vedeta a împărtășit că atât ea, cât și Radu Bucura, fostul său soț, au fost cuceriți de farmecul Elenei încă de la prima întâlnire.

„Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede. Elena avea trei anișori în momentul adopției. Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi. (...) 

Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, a declarat vedeta.

Cu toate acestea, conștientă de importanța adaptării și acomodării micuței în noul său mediu familial, Paula Seling a recunoscut că ea și fostul ei partener au apelat la ajutorul unui psiholog.

„Este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste. Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie. Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă”, a mai povestit artista.

Ce minunat că Paula Seling și-a găsit fericirea împreună cu fetița sa! Îi urăm și noi „la mulți ani” frumoasei Elena!  

Paula Seling a vorbit fără perdea despre divorț. Decizia de a se separa de Radu Bucura după 17 ani de mariaj a ridicat multe semne de întrebare

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Viva, Unica, EVZ

Articolul urmator
Pamela Anderson s-a obișnuit să apară în public fără pic de machiaj. Ce mesaj puternic și emoționant are gestul ei
Pamela Anderson s-a obișnuit să apară în public fără pic de machiaj. Ce mesaj puternic și emoționant are gestul ei
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.