Fiica regretatului Nosfe a împlinit 7 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa

Fiica regretatului Nosfe a împlinit 7 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa

Ramona Jurubita

Golul provocat în inimile celor dragi de moartea regretatului Nosfe nu poate fi umplu cu nimic. Totuși, ei continuă să trăiască fără el, căci așa este legea firii. Fiica lui și-a sărbătorit prima aniversare fără tată, iar cei apropiați au încercat să îi facă o zi cât mai frumoasă, ajutând-o să creeze amintiri de neuitat.

Iris Tiana Crețan a împlinit 7 ani pe 20 decembrie 2022, la două luni după ce tatăl ei a trecut în neființă. Deși cei din familie încă simt adânc durerea acestei pierderi, nu s-au gândit nicio secundă să nu celebreze această zi importantă. Mama ei, Mădălina Crețan, i-a postat o urare pe rețelele sociale și a împărtășit cu urmăritorii două imagini ce transmit multă emoție.

„Ești iubire, ești căldură, ești sensibilitate, ești forță, ești ambiție, ești gingășie, ești lumină, ești frumusețe, ești tot ceea ce îți dorești să fii și mai mult! Ești copilul soarelui si al lunii, să nu uiți toate astea niciodată!”, este mesajul scris de soția lui Nosfe.

Iată fotografiile cu micuța sărbătorită:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Fetița deține și un cont de Instagram, chiar dacă nu îl administrează ea, dată fiind vârsta fragedă pe care o are. Mama saîncarcă acolo poze cu ea la fiecare ocazie specială, așa că a imortalizat și cele mai importante momente de la aniversarea de 7 ani.

Se pare că Iris Tiana Crețan a avut parte de o petrecere minunată, la care i-au fost alături alți copii de vârsta ei, dar și cei din familie. Micuții s-au costumat și au fost pictați pe față, iar zâmbetele și veselia nu au lipsit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Tiana Crețan (@iristianaofficial)

Așa cum face orice părinte, Mădălina Crețan se va asigura permanent că fiicei sale nu îi lipsește nimic. Își dorește să o înconjoare cu dragoste și să o învețe numai de bine. Uite ce a scris în mediul online pe 25 noiembrie 2022, păstrând vie și amintirea tatălui fetiței:

„Când era Iris mai micuță ne întrebam mereu “oare cum o vom ajuta noi să iasă un omuleț puternic din viața asta de poveste, plină de dragoste si de zâmbete pe care am creat-o în jurul ei?”. Well, daddy took care of this too! 😔 Iar mami o să aibă grijă să nu îți fie frică să iubești și să fii bună și blândă cu oamenii care îți arată aceleași sentimente!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Tiana Crețan (@iristianaofficial)

Acum, Mădălina Crețan are de gând să atingă toate obiectivele pe care ea și regretatul soț le-au stabilit împreună.

„Toate lucrurile pe care aveam în plan să le facem, eu va trebui să le continui.(...) Noi suntem pasionați de mâncare dintotdeauna. Și nu neapărat de gătit, gătitul a venit cumva pe parcurs și s-a dezvoltat foarte mult după ce s-a născut Iris.”, a declarat soția lui Nosfe, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Play.

Chiar dacă rănile sufletului nu se vor închide niciodată, ea trebuie să fie puternică pentru copilul care îi va aminti o viață întreagă de bărbatul pe care l-a iubit atât de mult.

Vezi și: Ce mare și frumoasă a crescut Violeta Bănică! A împlinit 15 ani și este o adevărată domnișoară

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: WowbizAntenaplaySpynews

Articolul urmator
Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani! Ce cadou de milioane și-a făcut impresara
Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani! Ce cadou de milioane și-a făcut impresara
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii
Incepe quiz
Alege numele preferate de copii și aşa ți se va dezvălui ce tip de mamă o să fii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.