Flick și soția lui, acuzații grave din partea unei fotografe din Ucraina. Ce s-a întâmplat

Flick și soția lui, acuzații grave din partea unei fotografe din Ucraina. Ce s-a întâmplat

Ramona Jurubita

Flick, pe numele lui real Filcea Sebastian Andrei, și soția sa, Denisa, și-au botezat fetița (Eva Maria) de curând și au avut parte de un eveniment cu peripeții. Petrecerea s-a încheiat cu un scandal între tânără mămică și fotografa care trebuia să le creeze amintirile de neuitat din ziua cea mare.

UPDATE 13 septembrie: Cearta furtunoasă dintre Denisa Filcea și Diana Tarasova nu s-a încheiat, iar spiritele sunt încă încinse cu privire la acest subiect. Fotografa din Ucraina continuă să aducă dovezi menite să arate să soția lui Flick nu are dreptate și că afirmațiile făcute de aceasta în mediul online sunt neadevărate.

Femeia susținea în fața urmăritorilor săi că ar fi trimis fotografiile de la eveniment și că Denisa Filcea deja ar fi postat o imagine dintre cele imortalizate chiar de ea. În plus, fotografa a postat și o nouă discuție pe care au avut-o.

„1. Link-ul cu fotografiile brute. Toate imaginile au fost, deja, șterse din calculatorul meu.
2. Link-ul este activ timp de trei zile, apoi îl voi șterge.
3. Să nu îmi mai scrii niciodată.”, sunt cuvintele care se văd în conversația dintre cele două.

De cealaltă parte, nici partenera lui Flick nu are de gând să renunțe ușor la luptă și a făcut noi dezvăluiri în emisiunea „La Măruță” de la ProTV. A intrat în direct prin intermediul unui apel video și a acuzat-o pe fotografă că vrea să câștige imagine, spunând că acesta ar fi motivul pentru care nu încetează scandalul. Ba mai mult, modelul s-a arătat deranjat că femeia din Ucraina l-a băgat și pe Flick în această discuție care a avut loc inițial doar între ele.

„Pe lângă faptul că această persoană m-a amenințat, m-a denigrat public pe mine și soțul meu - care nu are nicio legătură cu acest subiect - mi-a blocat contul de Instagram, a sunat la branduri, vorbește foarte urât despre mine brandurilor și le cere să nu mai lucreze cu mine. Nu înțeleg de ce! Mai mult decât atât, mi-a încălcat dreptul la intimitate și la viața privată, făcând public link-ul cu fotografiile de la botezul nostru, un eveniment privat. Și a făcut publice fotografiile cu fața copilului nostru. Noi nu am făcut asta. Din motive de siguranță, eu și soțul meu am decis să nu ne expunem copilul în mediul public.”, a spus revoltată Miss Planet 2019.

Afirmațiile celor două se bat cap în cap și oamenii chiar nu mai știu pe cine să creadă. Unii sunt de acord cu Denisa Filcea și consideră că ucraineanca dorește să devină cunoscută în România, în timp ce alții le acuză pe vedete, spunând că nu au vrut să plătească pentru timpul pierdut de fotografă.

Iată câteva comentarii lăsate de persoanele care au urmărit declarațiile modelului din cadrul emisiunii menționate mai sus: 

  • „Nu știu care este prețul în alte orase/zone, dar sa fim serioși...cat plătim noi, oamenii de rand, pt botezul copilului nostru/nunta noastră?! Mult mai mult. Având în vedere ca este evenimentul unicului copil și ca s-a ajuns pana aici, eu as fi dat banii și as fi terminat povestea. Cu ce rezolva apariția la TV?”
  • „Ar trebui să o dea în judecată!”
  • „Probabil ca adevărul este undeva la mijloc, ca de fiecare data, însă sunt de acord cu un lucru. Sumele cerute de fotografi în zilele noastre, pentru orice tip de eveniment/ședința foto, ajung la niște cote alarmante :). Calm, nu săriți.. Nu contest munca, timpul, studiile lor. Ii apreciez, le recunosc meritele, înțeleg arta însă prea s-a dus la extrem toată treaba asta.. Am plătit și eu la rândul meu niște sume imense pentru o ședință foto de maxim 2 ore și 25 de fotografii primite :) impecabile, perfecte, nimic de obiectat dar mult prea mult. Și eu muncesc multe ore pe zi, si eu am studii superioare, dar acele sume de bani le fac muuult mai greu :)) și nu, nu sunt invidioasa. Ci încerc sa înțeleg aceasta discrepanta majora!”

----

Diana Tarasova este de origine ucraineană și lucrează de puțin timp în România, așa că a început o colaborare cu soția creativului Domn Rimă Flick, în speranța că imaginile ei vor ajunge la public și va atrage clienți. Acest parteneriat nu s-a încheiat bine pentru niciuna dintre ele. După trei ședințe foto pe care fotografa susține că Denisa Filcea nu le-a plătit pentru că i le-a făcut gratuit, acum pozele de la botez nu au mai ajuns în posesia celor doi soți. Se pare că totul a pornit de la... bani. Părinții micuței botezate au fost nemulțumiți de suma cerută, iar fotograful nu le-a mai trimis pozele făcute, fiindcă nu a primit întreaga sumă pe care i-o datorau.

Flick alături de soție și fetița lor în avion.

Botezul a avut loc pe 13 august și „Miss Planet” a anului 2019 și-a expus la scurtă vreme nemulțumirile în mediul online. Ea a făcut un vlog în care vorbește despre cele întâmplate și o acuză pe fotografă că a vrut să le strice imaginea, atât ei, cât și soțului său. Clipul cu pricina are 15 minute și Denisa Filcea povestește în detaliu partea ei de adevăr, atașând și dovezile care arată că ea are dreptate. Femeia care a făcut pozele a cerut 100 de euro pe oră și pentru că au estimat că totul va dura aproximativ două ore cu tot cu drum, modelul s-a oferit să îi dea 200 de euro. Se pare că vremea le-a dat planurile peste cap, iar cele două ore au devenit patru, din cauza ploii torențiale care i-a împiedicat să se încadreze în timpul stabilit. Din acest motiv, Diana Tarasova a cerut mai mulți bani și nu s-au putut înțelege asupra unui preț final.

„Fotograful pe care l-am ales pentru botez a refuzat să ne mai facă poze când am ajuns acasă de la biserică și efectiv s-a luat și s-a dus... (am vrut eu să fac un bine și am ales un fotograf ucrainean). Colac peste pupăza ne-a și șantajat vreo 2 săptămâni că dacă nu îi mai dam 250 e euro în plus fată de cât plătisem deja pentru servicii neprestate complet, va șterge și puținele poze pe care le făcuse la biserică.”, a povestit aceasta.

Ulterior, când scandalul a luat o întorsătură neplăcută, partenera lui Flick și-a închis contul de Instagram și nu a vrut să mai comenteze acest subiect, anunțând însă că va încerca să rezolve situația pe cale legală, în instanță.

„Celor care insistă că e din Ucraina le spun: am avut ucraineni în casă, am mers la vamă, sunt lucruri pe care nu le-am făcut publice până acum. Mi-am vândut haine și am donat mii de auro, am ajutat ucraineni. Una e să ajuți, alta e să profite de tine. Ea încearcă să ne facă rău, în mod voit, să instige la ură asupra noastră. Voi acționa legal pentru ceea ce s-a întâmplat.”, a mai spus Denisa Filcea.

A povestit totul cu ochii în lacrimi și cu glasul stins, arătându-și dezamăgirea pe care o simte în urma acestei colaborări. Pentru a nu rămâne fără pozele mult visate de la acest eveniment important din viață, au angajat un alt fotograf care a venit la ei acasă a doua zi. S-au îmbrăcat în aceleași ținute și au refăcut contextul, din dorința de a rămâne cu o amintire frumoasă de la botezul micuței lor.

Explicația fotografei contrazice total spusele vedetei, acuzând-o pe aceasta din urmă că nu a vrut să îi ofere suma cerută pentru serviciile oferite. A ținut să sublinieze în postarea sa de pe Instagram că primele trei ședințe foto au fost gratuite.

„Aș dori să vă spun povestea mea de cunoștință și cooperare cu Flik și Denisa:

1. Mă întâlnesc cu Denisa prin intermediul prietenilor mei din Harkov. Odată, Denisa a fost în orașul meu cu muncă.
2. Am avut 3 ședințe foto gratuite cu ea. În timpul primei ședințe foto, mi-a oferit o publicație în Viva. Mulțumesc Denisei (sunt o persoană nouă în această țară și am nevoie de publicitate).
3. După a doua ședință, m-au invitat să fiu fotograful lor personal pentru evenimentul Viva. Mulțumesc, Denisa!
4. După ce a născut, Denisa m-a invitat la ea acasă pentru o ședință foto. Am fost de acord, dar am înțeles pentru mine că aceasta a fost ultima ședință gratuită. Locuiesc singură, am venit din Ucraina și asta este munca mea. După ședința foto, ea a menționat că plănuiesc un botez pe 14 august și au vrut să îi fotografiez. Am fost de acord cu asta, eram liber în ziua aceea și puteam veni. Nimeni nu m-a întrebat de bani.
5. Atunci Denisa mi-a scris pe WhatsApp înainte de botez și m-a anunțat că au buget pentru 3-4 ore de munca de 100 euro. Răspunsul meu a fost că am o plată orară de 100 euro/ ora, doar în cuantumul bugetului ei. La care Denisa mi-a scris că ședința ar dura doar 2 ore (45 de minute în biserică și 45-50 de minute pe drum și a mai indicat că 200 de euro e scump, pentru care am fost de acord să le fac o reducere, pentru că aveam nevoie de bani, am zis 150 euro).

Când am ajuns la ei acasă, am aflat de la videograf că drumul cu sens unic până la biserică nu este de 45-50 de minute, după cum scria Denisa, ci de 1-1.15 ore (doar un drum este de 3 ore). Timp suplimentar=cost suplimentar, logic, nu? Am avut o întâlnire importantă despre care i-am povestit Denisăi, la care mi-a spus „poți să ieși de la biserică și să suni”. Cee? La care i-am răspuns, că o voi anula, pentru că am înțeles că este o zi specială, acesta este botezul. Drept urmare, această filmare a durat aproape 5 ore (de la 11:00-15:45).

Când am ajuns acasă, Denisa m-a întâlnit și m-a întrebat dacă mai pot face niște poze cu familia lor, la care i-am răspuns că trebuie să merg, după care Flik a dat 150 de euro. I-am spus «plătește-mă cum trebuie», dar, nu… m-am înțeles repede și l-am rugat pe Flik să iasă și să-i spună totul așa cum era. I-am spus lui Flik că această situație nu este normală pentru mine și am anunțat că cer 400 de euro pentru munca mea (nu 500 de euro, a fost pur decizia mea, nu mă plâng). Flik m-a ascultat și a spus că nu ar trebui să-mi fac griji, a indicat de asemenea că trebuie să vorbească cu soția lui. Am plecat liniștit luându-mi rămas bun. Seara, Denisa a trimis un mesaj vocal timp de 5 minute, pe care l-am ascultat a doua zi dimineața.”, a explicat fotograful pe Instagram.

Pare că situația aceasta încurcată nu se va rezolva prea curând, fiindcă niciuna dintre cele două femei nu are de gând să cedeze.

„Ai spus că nu vrei război? Drăguțo, tu nu știi ce e războiul! Îți dau cheile de la apartamentul meu din Harkov, gratis... Banii nu sunt totul pe lume. Iar în acest caz, pentru mine, nu e vorba despre bani, ci despre stimă de sine, despre munca mea și timpul meu.”, a mai scris și Diana Tarasova pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Photographer Bucharest (@tarasovadiana96)

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare, dar cert este că acest scandal a împărțit internetul în două. Să fie acesta oare motivul pentru care proaspăta mămică și-a dezactivat contul de Instagram? Foarte multă lume o acuză că ea a greșit în această negociere și o critică pentru că a ales să publice informațiile respective. Pe de altă parte, oamenii care o îndrăgesc țin cu ea și nu li se par justificate cerințele fotografei.

De menționat este faptul că acesta nu este primul incident din online care o are în vizor pe Denisa Filcea. În luna iulie, afirmațiile ei au dat startul unei adevărate revolte pe rețelele sociale. Multe persoane au interpretat vorbele sale ca fiind un atac subtil asupra femeilor care se plâng că se descurcă greu cu un nou născut.

Citește și: Cum este Dani Oțil în rolul de tată

Surse foto: Instagram, captură InstaStory

Surse articol: ClickCancanAdevarul

Articolul urmator
Se știu de la 14 ani și au una dintre cele mai stabile căsnicii din showbiz. Totul despre relația dintre Mihai Bobonete și soția lui
Se știu de la 14 ani și au una dintre cele mai stabile căsnicii din showbiz. Totul despre relația dintre Mihai Bobonete și soția lui
Ai supravieţui unei apocalipse?
Incepe quiz
Ai supravieţui unei apocalipse?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.