Florin Piersic recunoaște că îi este frică de moarte. Ce tragedie l-a făcut pe marele actor să vrea să trăiască încă 50 de ani de ani de acum înainte

Florin Piersic recunoaște că îi este frică de moarte. Ce tragedie l-a făcut pe marele actor să vrea să trăiască încă 50 de ani de ani de acum înainte

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Deși am putea crede că deja știm tot ce se poate despre simpaticul, vorbărețul, inimosul, inegalabilul Florin Piersic, lucrurile nu stau chiar așa.

Îndrăgitul actor, acum în vârstă de 87 de ani pe care îi împlinește la data de 27 ianuarie, a fost invitat, în anul 2021, în emisiunea specială a lui Dan Negru, ”Legendele”, de la Antena 1, unde a făcut nenumărate dezvăluiri despre viața sa personală.

Florin Piersic invitat la Legendele lui Dan Negru

Florin Piersic și-a luat inima în dinți și a vorbit despre cel mai dramatic moment din întreaga lui existență, care a avut loc pe când acesta era doar un copil. Sora lui a murit înecată, în Prut, sărind să salveze viața cuiva...

”Noi am trăit cea mai mare tragedie a familiei noastre. (…) Mă gândesc la părinţii mei şi la Lucica, care la 15 ani s-a înecat în Prut, sărind să îşi salveze colega. Domnul care a sărit în apă a salvat-o întâi pe Doina, apoi când a intrat după Lucica, nu a mai găsit-o. A luat-o un vârtej. La 11 kilometri, în Basarabia, plutea, au găsit-o nişte pescari. În biserică, mama a sărit să o ia pe Lucica din coşciug. Apoi, nu i-am mai văzut o lună de zile, au plecat la Bucureşti. O lună am stat la familia Spânu. Stăteam la geam şi aşteptam. Într-una din zile, au coborât mama şi tata dintr-o birjă. Mama mea mi-a spus: Florinel, Lucica nu mai vine!”

Această tragedie înfiorătoare care i-a lovit familia și l-a obligat să se 'lovească" de moarte la o vârstă fragedă l-a marcat pe viață.

Din cauza acestei experiențe traumatizante, legendarul actor a mărturisit că îi este frică de moarte, glumind că şi-ar dori să mai poată trăi încă 50 de ani. “Am fost de 46 de ori la Mormântul Sfânt, la Ierusalim. Îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau”. 

Surse foto: Capturi Youtube

Articolul urmator
Cum poate arăta fiica lui Marius Tucă, acum trecută de 23 de ani
Cum poate arăta fiica lui Marius Tucă, acum trecută de 23 de ani
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.