Fuego, mesajul cu care și-a îngrijorat fanii pe Facebook: ”Am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate”

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Paul Surugiu, cunoscut publicului sub numele de scenă Fuego, a lăsat în această dimineață un mesaj tulburător pe contul său de Facebook.

”Cred din suflet că ar trebui să ne vedem mai mult de pătrățica noastră și să încercăm să luăm cei mai bun de la tot. Eu unul am obosit cu cei care-s permanent împotrivă. Am obosit să obosesc de-atâta nevoie, de durere și răutate. Se poate trăi și cu partea aceea plină a paharului, chiar dacă ea nu-i întotdeauna cea mai bună și mai specială variantă. Și se poate trăi și fără a pune ștampile. Prea ne place să-i vedem doar pe cei de lângă, fără să ne curățim complet gunoiul din privirile noastre. Ștampilele se pun, responsabil, din câte știu eu, la vot, nicidecum în viață și-n societate.

Știu că e libertate și e bine să fie așa. Dar nu putem scoate orice pe gură, nu ne putem pune mai presus decât altcineva doar pentru că ne-am trezit cu fața la cearceaf sau pentru că avem impresia că suntem suficienți de citiți și evoluați din câteva postări zeflemitoare aruncate pe Facebook. Eu unul văd lucrurile altfel. Cred că oamenii cu adevărat înțelepți și asumați sunt cei care privesc și iau decizii gândite, sunt cei care cântăresc de două ori!”.

Fanii lui Fuego, indubitabil unul dintre cei mai apreciati cântăreți ai României, nu au întârziat să sară cu mesaje de sustinere, pline de dragoste și căldură:

”Offff! Este foarte greu, din ce văd eu, pentru voi persoanele publice să rezistați la tot felul de tentații. Tu muncești foarte, foarte mult pentru a rămâne imparțial și a dezvălui ce este mai frumos în tine, spuma experienței tale. Să te ajute Dumnezeu sa rămâi independent! Respect!”

”Ce bine ar fi dacă mulți ar gândi ca tine! Din păcate cei mulți sunt în cealaltă parte. Păcat!
Sa ai parte de o zi buna și binecuvântată. Salutari din Brașov”

”Din pacate omenirea a luat-o pe un traseu descendent, haosul si rautatea facandu-si incet dar sigur cat mai mult loc printre noi...
Democratia clar ca a fost perceputa incorect, libertatea asta de a face si spune tot ce ne trece prin mintea nu tocmai inteleapta a unora, a luat un avant de nestapanit, iar bunul simt si educatia estompandu-se vizibil ! Poate chiar asta se si doreste, caci suntem tot mai putini cei care intr-adevar mai au decenta, demnitate si gandesc vertical inainte de-a face si spune ceva! Asa-i, te cuprinde deznadejdea cand vezi ca-n jur totul este minciuna, rautate si ipocrizie! Ai grija de tine, om bun si frumos! Doar ganduri bune!”

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Cara Delevingne, surprinsă în ipostaze bizare care au șocat și îngrijoraț o lume întreagă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.