Gabriela Cristea, la cură de slăbire. Cum vrea să piardă în greutate vedeta

Gabriela Cristea, la cură de slăbire. Cum vrea să piardă în greutate vedeta

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Una dintre cele mai populare vedete, Gabriela Cristea, frumoasa prezentatoare a reality-show-ului „Noră pentru mama”, a devenit mămică pentru a doua oară anul trecut. Căsătorită de 6 ani cu Tavi Clonda, Gabriela se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, care i-a schimbat viziunea față de lume, dar și stilul de viață. Pentru iubitul ei, dar și pentru spectatori, vedeta vrea să-și recapete silueta de sirenă, de aceea a trecut la dietă serioasă și la exerciții.

gabriela Cristea si familia

Sursa foto: Pinterest

A slăbit 14 kilograme, dar vrea să dea jos încă pe atât

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kilograme, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga”, povestește Gabriela Cristea pentru Antena Stars.

Programul de viață al vedetei a devenit foarte regulat, pentru că disciplina este secretul transformării sale. Chiar dacă a fost la nutriționist, Gabriela este cea care își controlează, cu adevărat, dieta.

„Mănânc la ore fixe cinci mese pe zi şi mi-am făcut o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Eu am mai fost la nutriționist, adică nu aş fi la prima abatere. Ştiu exact cum gândesc nutriţioniştii şi cam ce-ţi dau. Ideea este că prefer să îmi măsor singură kilocaloriile şi prefer să mănânc în fiecare zi ce îmi place.”

„Soțul meu merită tot ce este mai bun”

Atunci când ia o hotărâre, Gabriela nu mai dă înapoi. Își cunoaște foarte bine corpul și știe cum să-l readucă la forma ideală.

„Îmi cunosc cel mai bine propriul corp. După ce am împlinit 45 de ani, am hotărât că trebuie să mă întorc la o formă. Căci, gata, am fost trei ani gravidă, mi-a ajuns şi acum mă gândesc să mă întorc la o formă fizică bună.”

Gabriela a devenit mai atentă la corpul și la sănătatea ei, din cauza problemelor pe care le are cu spatele. În felul acesta, a descoperit că trebuie să lucreze cu sine, ca să se simtă cu adevărat mulțumită de cum arată și ca să prevină problemele de sănătate.

„Mai ales că am problemele cu spatele, foarte mari, din cauza greutăţii, mai ales după ce am născut a doua oară. Cumva din cauza asta, dar şi din cauza aspectului fizic, pentru că nu mă simt confortabil să mă uit în oglindă. Soţul meu merită tot ce este mai bun. Adică merită să mă aibă lângă el într-o formă fizică foarte bună”, a spus Gabriela Cristea, potrivit Antena Stars.

gabriela cristea cu sotul

Sursa fot: Pinterest

Este de la sine înțeles că vedeta vrea să fie în cea mai bună formă pentru soțul ei, căruia îi mărturisește în direct întreaga ei iubire.

„Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cât pentru 6 vieți.”

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus "DA" și la biserică! Primele imagini de la nuntă
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus "DA" și la biserică! Primele imagini de la nuntă
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.