Adevarata Stare de Bine

Gestul care dezvăluie adevărul despre relația dintre Melania și Donald Trump

Joi, 26.01.2017
de Mihaela Onofrei

Prima Doamnă a celui de-al 45-lea Președinte al Americii a provocat furori în mediul online în urma momentului în care aceasta îi afișează soțului ei un zâmbet fals. O filmare a evenimentului de vineri o surprinde pe Melania întristându-se imediat după ce Donald se întoarce cu spatele la ea. Acest moment ne-a luat pe toți prin surprindere, deoarece, până vineri, Melania a afișat doar o imagine perfectă a unei soții fericite.

Acesta este al doilea eveniment de pe urma căruia Melania Trump devine cunoscută, după discursul împrumutat de la Michelle Obama. Deoarece ea are tot ce își poate dori o femeie la momentul actual, toată lumea vrea să știe cauza acestei reacții. O primă explicație ar fi faptul că Trump i-ar fi spus ceva soției sale în ziua ceremoniei de învestire, iar ceea ce i-a spus ar fi supărat-o. Acest episod a provocat o adevărată campanie ce luptă pentru libertatea Melaniei Trump („Free Melania”), deoarece oamenii au perceput această tristețe ca un strigăt de ajutor.

Acest episod nu este însă primul de acest gen. Prima dată când relația dintre cei doi a început să fie discutată și analizată a fost atunci când cei doi s-au întâlnit cu familia Obama. Trump o lasă în urmă pe Melania pentru a saluta familia Obama. Melania a fost acuzată de neîndemânare și întârziere. Totuși, de ce nu putem privi acest eveniment și din celălalt unghi? Un soț nu ar trebui să își aștepte soția?

Al doilea moment de „cotitură” a fost reprezentat de modul în care Donald și Barack își întâmpină soțiile. Totuși unii susținători ai Melaniei îi iau apărarea și spun că starea de spirit a acesteia pe toată durata zilei de vineri ar fi cauzată de oboseală. O altă teoria spune că Trump i-ar fi spus ceva fiului său Barron, fapt ce a întristat-o pe Melania.

Oricare ar fi motivul, nu ar trebui să ne facem atâtea probleme din această cauză. Deși a fost interpretat ca un moment de cotitură în relația celor doi, cea mai rezonabilă explicație poate fi faptul că era obosită. Așa că, nu vă îngrijorați, oameni buni! Donald Trump nu o ține pe Melania lângă el cu forța!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!