Gestul incredibil de frumos făcut de Regină pentru Camilla, în ciuda relației dintre ele

Gestul incredibil de frumos făcut de Regină pentru Camilla, în ciuda relației dintre ele

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Relația dintre Regina Elisabeta a II-a și nora sa, Camilla, Ducesa de Cornwall, a fost întotdeauna controversată, dat fiind scandalul mediatic țesut în jurul relației Camillei cu prințul Charles. Se spune că prințul ar fi vrut să se însoare cu actuala Ducesă de Cornwall încă din anii 190, dar Regina a fost cea care s-a opus. Cu toate acestea, Charles și Camilla și-au reluat relația intimă după 1980, deși Camilla era căsătorită cu ofițerul Andrew Parker Bowles, iar Prințul Charles era însurat cu Prințesa Diana. 

regina, ducesa si printul

În 2005, Regina și-a dat acordul pentru mariajul dintre Prințul de Wales și Camilla Parker Bowles, dar nu a participat la ceremonia religioasă. Ulterior, Regina Elisabeta a II-a și Ducesa de Cornwall au fost văzute destul de rar împreună, aproape niciodată în absența lui Charles. Dar se pare că recent lucrurile au început să se schimbe.

Regina Elisabeta și Camilla au apărut împreună la o ceremonie

Regina, în vârstă de 93 de ani, și Ducesa de Cornwall au apărut împreună, fără Prințul Charles, la cea de-a 750-a comemorare a reconstrucției catedralei Westminster Abbey. Cele două doamne au fost primite în străvechea biserică gotică de către Reverendul John Hall. Odată intrate în Westminster Abbey, Regina și Camilla au asistat la ofranda constând într-un imens buchet de trandafiri, așezat în numele monarhiei la altarul Sfântului Edward Mărturisitorul.

regina si camilla

Sursa foto: Instagram

Deși acest duo nu a fost văzut, de obicei, fără Prințul Charles, este posibil ca de acum înainte să existe mai multe ocazii în care Regina și Ducesa de Cornwall să meargă împreună la diferite evenimente, odată ce Majestatea sa a făcut un gest deschizător de drumuri.

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator
Gina Pistol, confesiuni intime neașteptate despre începuturile relației cu Smiley
Gina Pistol, confesiuni intime neașteptate despre începuturile relației cu Smiley
Ce regină din istorie ești?
Incepe quiz
Ce regină din istorie ești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.